حسابگر بمونی هم خودت راحت تری هم ما![]()
حسابگر بمونی هم خودت راحت تری هم ما![]()
منم حسابگر راحت تر بودم تا وقتی حجمی شد!
نوین نت که 128 رو میده 25تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شاتل رو فراموش کردی
+الان همه جا ریده!
صبانت که با 120 تا میگیره 128ش اما الان که 2MB از حجمم مونده تست نمیشه کرد اما تا 2 3 روز پیش سالم بود
1تا 2 هفته رانژه مخابرات طول میکشه و کلی سر کار میری!
ولیعصر باشی دیگه بدتر!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا برای مسئولین این افت سرعت اینترنت متاسفم یه عده آدم بی شعور و نفهم که برای مردم هیچ احترانمی قائل نیستند مصوب این وضعیت هستند... شرکت برق میخواد یه جایی شبکه اش رو توسعه بده میاد توی روزنامه و رادیو و رسانه های مختلف اول از مشترکین معذرت خواهی میکنه بعد مشخص میکنه از چه زمانی تا چه زمانی برق فلان نقطه از شهر قطع خواهد بود ... یا شرکت آب میخواد تعمیرات انجام بده باز به همین صورت ... اینا خیلی خیلی نفهم و کودن تشریف دارن و خودشون رو انقدر دست بالا گرفتن که یادشون رفته تا که سرتاسر شرکتشون از پول مردمی که بابت این اینترنت هزینه کردن داره آب میخوره و حتی زحمت اطلاع رسانی اینکه دلیل این افت سرعت چیه و تا کی ادامه داره رو هم به خودشون نمیدن ... باعث تاسفه که چنین افراد نالایق و نفهمی مسئول امور فناوری ارتباطات مردم شدند. آقایی که مثلا داری نظارت میکنی نه به شرکتی توهین کردم نه به شخصی ... بیخود حذف نکن این پستا رو
اینم سرعت و پینگ درخشان!!!!!!!!!!!!!!!!
اون یکی که سالمه ،دلیل آپلودش این بود که بگم مشکل از گوشیم نیست و نت سالم باشه ،این برنامه با َMAX سرعت دانلود میکنه!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شرکت برق که الکی برق مارو قطع میکنه که صادر کنه به عراق و ترکیه! (آخرشم که همش $ گرون میشه)
مخابراتم که همه میدونن که چیه! وقتی شرکت ارو خصوصی کنن همینه دیگه
Last edited by ShadowDragon; 28-12-2012 at 13:37.
برین سایت رادیویی از دزد به دزد شکایت! اما زیاد شه احتمالا کاری بکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4ساعته میخوام 26مگ دانلود کنم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by ShadowDragon; 28-12-2012 at 13:42.
دیشب که تا ساعت 4 بیدار بودم سرعت افتضاح بود فقط چند دقیقه می رفت رو 120 بعد میومد رو 7
خلاصه دیشب 650 مگ گرفت
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)