تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 1124 اولاول ... 414414915315375385395405415425435445455515916411041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مخابرات هنوز مشکل داره؟؟؟
    من که هرچی اینجا میبینم همه می نالن از مخابرات انگار همه دست به دامن ایرانسل میشن ....... همین حسابگر بمونم فکر کنم راحترم.

صبانت وضعیتش چطوره کرمانشاه؟؟؟توی تایپیکش که همه انگار داغونن
    حسابگر بمونی هم خودت راحت تری هم ما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم حسابگر راحت تر بودم تا وقتی حجمی شد!

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اگر شهرستانی نیستی، پارس آنلاین - آسیاتک - مخابرات - نوین نت برای دانلود نامحدود گزینه های پیش رویت است. (اینقدر هم خودت را نخور بخدا ارزش نداره، البته میدونم حرف حسابت چیه ولی خودت بهتر میدونی اینها روی کشور کره شمالی و ساواک و هرچی بخوای فکرشو بکنی رو سفید کردن)

از سرویسهای نامحدود
    اگر اهل دانلود و در کنارش بازی آنلاین هستنی برو پارس آنلاین
    اگر دانلود صرف میخواهی برو پارس آنلاین یا آسیاتک ( طرح های ویژه پارس آنلاین بسیار به صرفه و اقتصادی است)
    اگر بازی تنها میخواهی برو مخابرات ( درسته الان اوضاعش خوب نیست اما مطمئنن اینجوری نمیمونه)

فراموش نکن که اگر میخواهی isp عوض کنی بهتره یک شرکتی انتخاب کنی که در کل کشور فعالیت داره

وسلام

نوین نت که 128 رو میده 25تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شاتل رو فراموش کردی

+الان همه جا ریده!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

مخابرات هنوز مشکل داره؟؟؟
    من که هرچی اینجا میبینم همه می نالن از مخابرات انگار همه دست به دامن ایرانسل میشن ....... همین حسابگر بمونم فکر کنم راحترم.

صبانت وضعیتش چطوره کرمانشاه؟؟؟توی تایپیکش که همه انگار داغونن

صبانت که با 120 تا میگیره 128ش اما الان که 2MB از حجمم مونده تست نمیشه کرد اما تا 2 3 روز پیش سالم بود

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

داداش جمع اوری حسابگر زنگ میزنی خودشون سریع قطع میکنن؟
    بعد من میتونم الان 5 روز مونده حسابگر تموم بشه برم نمایندگی بگم تا شما بیاین حسابگر قطعه؟یا نه اول باید حسابگر توم شه بعد بگم بیان؟

1تا 2 هفته رانژه مخابرات طول میکشه و کلی سر کار میری!
    ولیعصر باشی دیگه بدتر!!!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

واقعا برای مسئولین این افت سرعت اینترنت متاسفم یه عده آدم بی شعور و نفهم که برای مردم هیچ احترانمی قائل نیستند مصوب این وضعیت هستند... شرکت برق میخواد یه جایی شبکه اش رو توسعه بده میاد توی روزنامه و رادیو و رسانه های مختلف اول از مشترکین معذرت خواهی میکنه بعد مشخص میکنه از چه زمانی تا چه زمانی برق فلان نقطه از شهر قطع خواهد بود ... یا شرکت آب میخواد تعمیرات انجام بده باز به همین صورت ... اینا خیلی خیلی نفهم و کودن تشریف دارن و خودشون رو انقدر دست بالا گرفتن که یادشون رفته تا که سرتاسر شرکتشون از پول مردمی که بابت این اینترنت هزینه کردن داره آب میخوره و حتی زحمت اطلاع رسانی اینکه دلیل این افت سرعت چیه و تا کی ادامه داره رو هم به خودشون نمیدن ... باعث تاسفه که چنین افراد نالایق و نفهمی مسئول امور فناوری ارتباطات مردم شدند. آقایی که مثلا داری نظارت میکنی نه به شرکتی توهین کردم نه به شخصی ... بیخود حذف نکن این پستا رو

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اینم سرعت و پینگ درخشان!!!!!!!!!!!!!!!!
    اون یکی که سالمه ،دلیل آپلودش این بود که بگم مشکل از گوشیم نیست و نت سالم باشه ،این برنامه با َMAX سرعت دانلود میکنه!!!
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

واقعا برای مسئولین این افت سرعت اینترنت متاسفم یه عده آدم بی شعور و نفهم که برای مردم هیچ احترانمی قائل نیستند مصوب این وضعیت هستند... شرکت برق میخواد یه جایی شبکه اش رو توسعه بده میاد توی روزنامه و رادیو و رسانه های مختلف اول از مشترکین معذرت خواهی میکنه بعد مشخص میکنه از چه زمانی تا چه زمانی برق فلان نقطه از شهر قطع خواهد بود ... یا شرکت آب میخواد تعمیرات انجام بده باز به همین صورت ... اینا خیلی خیلی نفهم و کودن تشریف دارن و خودشون رو انقدر دست بالا گرفتن که یادشون رفته تا که سرتاسر شرکتشون از پول مردمی که بابت این اینترنت هزینه کردن داره آب میخوره و حتی زحمت اطلاع رسانی اینکه دلیل این افت سرعت چیه و تا کی ادامه داره رو هم به خودشون نمیدن ... باعث تاسفه که چنین افراد نالایق و نفهمی مسئول امور فناوری ارتباطات مردم شدند. آقایی که مثلا داری نظارت میکنی نه به شرکتی توهین کردم نه به شخصی ... بیخود حذف نکن این پستا رو
    شرکت برق که الکی برق مارو قطع میکنه که صادر کنه به عراق و ترکیه! (آخرشم که همش $ گرون میشه)
    مخابراتم که همه میدونن که چیه! وقتی شرکت ارو خصوصی کنن همینه دیگه
    Last edited by ShadowDragon; 28-12-2012 at 13:37.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

برین سایت رادیویی از دزد به دزد شکایت! اما زیاد شه احتمالا کاری بکنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4ساعته میخوام 26مگ دانلود کنم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by ShadowDragon; 28-12-2012 at 13:42.

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دقیقا نصف شبها سرعت خوب میشه.پهنای باند .... ساعت سه شب زیاد میشه

دیشب که تا ساعت 4 بیدار بودم سرعت افتضاح بود فقط چند دقیقه می رفت رو 120 بعد میومد رو 7
    خلاصه دیشب 650 مگ گرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •