خوب این 2.3.5 در برابر 2.3.4 چه چیزایی داره؟ فرقشون چی هست؟
درضمن میشه فارسیش کرد؟(نمایش کلمات فارسی و تایپ فارسی)
خوب این 2.3.5 در برابر 2.3.4 چه چیزایی داره؟ فرقشون چی هست؟
درضمن میشه فارسیش کرد؟(نمایش کلمات فارسی و تایپ فارسی)
حدود یه سال پیش سایت gsmarena مقایسه ای بین صفحه گلکسی آیفون 4 و x10 و c7 و چند تا گوشی دیگه گذاشته بود که گلکسی اول شد...متاسفانه من منبعش رو ندارم ولی درست یادم هست قبلا تو این تاپیک هم منبعش رو زده بودم...حتی آیفون 4؟ شما از نزدیک مقایسه کردی؟ واسه این می پرسم که این به نظرم خیلی خوبه...اگه آیفون از این بهتر باشه دیگه اون چی میشه!!
راستی گلکسی تنها گوشی که کنتراستش بینهایت هست...البته تنها صفحه نمایش در جهان
بچه ها من رام رسمی عربی jhjv8 رو فلش کردم رو گوشیم...الان اولش یه صفحه میاد نوشته hello orange ...بعد گیر میکنه هی ریست میشه...
چیکار کننننننم؟
این رام رو از کجا آوردین؟؟؟بچه ها من رام رسمی عربی jhjv8 رو فلش کردم رو گوشیم...الان اولش یه صفحه میاد نوشته hello orange ...بعد گیر میکنه هی ریست میشه...
چیکار کننننننم؟
رام jpjv6 آخرین رام فارسی هست...اون رو فلش یزن.....
تو سایت samfirmware بود...بعد از jpjv6 این اومده فکر کنم...
رام jpjv6 رو هم ریختم بازم رو صفحه اول galaxy s گیر می کنه ...چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------------
پی نوشت»
بازم حل شد! اول از همه این رام jhjv8 زبون تایلندی و اینهائه و بدرد ما نمی خوره
ثانیا همه مشکل ها از اونجا شروع شد که واسه آپدیت تک فایل تو اودین...وقتی فایل pit رو ایمپورت کردم خود بخود گزینه repartition رو فعال کرد که اون همه چیو بهم ریخت...واسه تک فایلها این گزینه نباید فعال باشه....
اینم گفتم اینجا بگم شما دیگه بلا نکشید....نزدیک بود سکته رو بزنم!!![]()
Last edited by malkemid; 12-09-2011 at 15:03.
هر رامی رو میشه فارسی کرد ! کافی هست Deodex کنی رام رو که 20 دقیقه بیشتر وقتت رو نمیگیره
چیز خاصی ایم 2.3.5 نداره ، همه چیز مثل قبل هست و سرعتش کمی کمتر شده !!!!!
مصرف باتریش باز بهتر شده
آنتنش خیلی قدرتمند شده
در کل اولین رام 2.3.5 هست ، مسلما چند نسخه ی دیگه از این ورژن جدید میاد تا بهترین بشه
البته کلا هیچ تغییری نکرده ! من نمی دونم چرا گوگل برای هر کار کوچیکی یک نسخه اندروید میزنه!
باید صبر کرد تا Ice Cream بیاد
با این وضع میترسیم Ice Cream هم تغییر زیادی نکنه !باید صبر کرد تا Ice Cream بیاد
اینجوری که پیش میره
این آندرویید ته نداره انگار
آره هنوز Ice cream نیمده نسخه ی لوبیا ژله ایی رو هم معرفی کردن که بعد از اون میاد
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------
دوستان این رام رو پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید ، بسیار عالی هست
HoneyCore |Style Honeycomb| 2.3.5 JVS|9lockscreen|Stable & Fast|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ها رو خودم گرفتم از این رام ،فارسی سازش هم در --------- قرار دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدییییییی؟ تازه امروز تاچ ویز 4 رو نصب کردم ...
حالا یه سوال...این بنچمارک که گذاشتی.این رام امتیاز 2169 گرفته...رام استوک گلکسی حدود 800؟ یعنی انقدر پرفورمنس این رام کوک بهتره؟ 2.5 برابر؟ فارسی سازشم یه لینک همینجا بذاری ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)