تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 1291 اولاول ... 414414915315375385395405415425435445455515916411041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه riquelme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز مطمئن شدی ما را هم خبر کن منم برم یه مودم usb بخرم.بدون V*p*nکه به هیچ عنوان نمیشه کار کرد.خواهشن اگر کسی راه حلی چیزی داره ارائه بده.
    آقا جان اين مورد که این دوستمون میگه اتفاقیه...خود ایرانسل هم نمیدونه داره چکار میکنه...یهو دیدی از فردا مودم FMM130 با V- اهم اهم بهتر کار کرد...

---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------

رفتم این نمایشگاه مزخرف رسانه های دیجیتال ببینم چه خبره رسیدم به غرفه ایرانسل
    یه قسمتش برای وایمکس بود. رفتم یه کم با یارو صحبت کردم ازش پرسیدم چرا ایرانسل طرح دانلود رایگان تو شب ها نداره؟
    گفت قراره به زودی بذاریم و دقیق نمیدونم کی اما میذاریم
    خواستم همینطوری بگم حال کنید
    اگه این رو بذاره دیگه کی میره سراغ مبین نت درب و داغون
    اگه شبا دانلود رو آزاد کنه که خودتون میدونید چي میشه؟...شبکه میاد پایین...

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگر قرار باشه با ایرانسل با وی پی ان داخل فیس بوک نره که به درد نمیخوره من با 128 مخابارت راحت تر وارد میشم که؟؟؟ بدبختی من میخوام 2 نفری همزمان در منزل استفاده کنیم باید وای فای بگیرم. چرا نمیشه 2 تا مودم یو اس بی خرید و ست کنن 2 تا کاربر باهاش وصل بشن از یه منزل . چه داستانیه ها. یا یو اس بیش هم وایرلس داشت خوب میشد.
    دوستان الان طرح 1 ساله در سایت ایرانسل هستش و اینکه دوستم از خود ایارنسل براش اس ام اس دادن زده 280 هزار تومان باید پرداخت کنه؟ چرا پس زیاد میگیرن؟؟؟
    ۱ مهر تا ۳۰ آذر
    یک مودم رایگان با پرداخت اشتراک یک‌ساله!
    در جشنواره پاییز ایرانسل تمامی شما عزیزان می‌توانید با پرداخت هزینه‌ای مقرون به صرفه، از اشتراک یک ساله طرح های تعرفه زیر و همچنین یک مودم رایگان USB یا Wi-Fi بهره‌مند شوید. جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است:

لطفا یکی هم برای مودم راهنمایی کنه که الان این مودم وای فای جدیدش که هست خوبه یا نه؟ هنوز مشکل سرعت و وی پی ان برقراره؟؟

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

اگر قرار باشه با ایرانسل با وی پی ان داخل فیس بوک نره که به درد نمیخوره من با 128 مخابارت راحت تر وارد میشم که؟؟؟ بدبختی من میخوام 2 نفری همزمان در منزل استفاده کنیم باید وای فای بگیرم. چرا نمیشه 2 تا مودم یو اس بی خرید و ست کنن 2 تا کاربر باهاش وصل بشن از یه منزل . چه داستانیه ها. یا یو اس بیش هم وایرلس داشت خوب میشد.
    دوستان الان طرح 1 ساله در سایت ایرانسل هستش و اینکه دوستم از خود ایارنسل براش اس ام اس دادن زده 280 هزار تومان باید پرداخت کنه؟ چرا پس زیاد میگیرن؟؟؟
    ۱ مهر تا ۳۰ آذر
    یک مودم رایگان با پرداخت اشتراک یک‌ساله!
    در جشنواره پاییز ایرانسل تمامی شما عزیزان می‌توانید با پرداخت هزینه‌ای مقرون به صرفه، از اشتراک یک ساله طرح های تعرفه زیر و همچنین یک مودم رایگان USB یا Wi-Fi بهره‌مند شوید. جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است:

لطفا یکی هم برای مودم راهنمایی کنه که الان این مودم وای فای جدیدش که هست خوبه یا نه؟ هنوز مشکل سرعت و وی پی ان برقراره؟؟
    من هم تعجب میکنم طرح رو زده تو سایت و لی مودم رایگان ها فقط طرح 3 ماهه روش فعاله و از یک ساله خبری نیست !! برای همین هم پول مودم رو هم حساب میکنند . نمی دونم چرا جای این که تنوع مودم ها رو ببره بالا داره روز به روز از مدل هاش کم میشه !!

4. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مطمئن شدی ما را هم خبر کن منم برم یه مودم usb بخرم.بدون V*p*nکه به هیچ عنوان نمیشه کار کرد.خواهشن اگر کسی راه حلی چیزی داره ارائه بده.
    نمیدونم چرا اینطوری شده. مطمئن نیستم که واقعا مشکل از مودمه اما نمی ارزه یه مودم جدید بخری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من با آيپد ٢ و ميكرو سيم ايرانسل به اينترنت وصل شدم
    ميكرو سيم كارتم رو ١٠ تومن شارژ كردم و فقط حدود ٢٠ دقيقه با اينترنت كار كردم و در اون ٢٠ دقيقه كمتر از ٣٠ مگ استفاده كردم
    مشكل كجاست كه با اين سرعت شارژ تموم ميكنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من با آيپد ٢ و ميكرو سيم ايرانسل به اينترنت وصل شدم
    ميكرو سيم كارتم رو ١٠ تومن شارژ كردم و فقط حدود ٢٠ دقيقه با اينترنت كار كردم و در اون ٢٠ دقيقه كمتر از ٣٠ مگ استفاده كردم
    مشكل كجاست كه با اين سرعت شارژ تموم ميكنه؟
    دوست عزيز احتمالا شما در ساعات اوج مصرف از اينترنت استفاده كرده ايد شما ميتوانيد با فعال كردن طرح تشويقي با قيمتي بسيار مناسبتر از اينترنت همراه استفاده كنيد.

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

رفتم این نمایشگاه مزخرف رسانه های دیجیتال ببینم چه خبره رسیدم به غرفه ایرانسل
    یه قسمتش برای وایمکس بود. رفتم یه کم با یارو صحبت کردم ازش پرسیدم چرا ایرانسل طرح دانلود رایگان تو شب ها نداره؟
    گفت قراره به زودی بذاریم و دقیق نمیدونم کی اما میذاریم
    خواستم همینطوری بگم حال کنید
    اگه این رو بذاره دیگه کی میره سراغ مبین نت درب و داغون
    اگه اینجوری باشه خیلی خوب می شه البته با حفظ کیفیت

---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

اسپید تست امروز :

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من هم تعجب میکنم طرح رو زده تو سایت و لی مودم رایگان ها فقط طرح 3 ماهه روش فعاله و از یک ساله خبری نیست !! برای همین هم پول مودم رو هم حساب میکنند . نمی دونم چرا جای این که تنوع مودم ها رو ببره بالا داره روز به روز از مدل هاش کم میشه !!
    با این حساب ترجیح میدم فعلا ایرانسل نگیرم با همین اینترنت مسخره مخابارت میسازم تا یه مودم های خوبی بیاد نمیخوام از چاله در بیام بیفتم تو چاه. ممنونم

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

ایا فقط وایمکس با وی چی ان مشکل داره و سرعت رو پایین میاره؟

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

من میخوام از 128 برم 256 چیکار باید کنم؟ از کی باید توی سایت ایرانسل درخواست بدم؟
    نامه از دانشگاه گرفتم اما کجا باید بفرستم؟باید اسکن کنم ؟کدوم قسمت سایت ایرانسل اپلودش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •