دوستان ثبت نام آزاد کی هستش؟ دوستم جا نمونه![]()
دوستان ثبت نام آزاد کی هستش؟ دوستم جا نمونه![]()
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد:
آغاز ثبتنام كنكور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی از پنجم اسفند
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز ثبت نام كنكور سراسري دانشگاه آزاد از روز پنجشنبه پنجم اسفند ماه خبر داد.
به گزارش آنا،دكتر عبدالله سجادي جاغرق،با بيان اينكه ثبت نام آزمون سراسري دانشگاه آزاد از روز پنج شنبه آغاز ميشود، اظهاركرد: مهلت ثبت نام به مدت دو هفته تا 19 اسفند ماه ادامه دارد، بنابراين داوطلبان ميتوانند با مراجعه به سايت مركز آزمون به نشانينسبت به انجام ثبت نام اقدام كنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وي با اشاره به خريد كارت اعتباري ثبت نام به روشهاي الكترونيكي و مراجعه به دفاتر پستي، گفت: هزينه ثبت نام در آزمون غير پزشكي 11 هزار تومان، پزشكي 11 هزار تومان و براي ثبت نام در آزمونهاي غير پزشكي و پاره وقت 16 هزار تومان است.
سلام دوستان! ببخشید وسط صحبتتون یه موضوع دیگه مطرح میکنم.
آيا ميشه بعد از يه سال پاس كردن واحدهاي دانشگاه آزاد در يه رشته اي در كنكور سراسري در همون رشته قبول بشيم بعد واحدهاي پاس كردمون رو معادل سازي كنيم؟
آزاد به آزاد كه ميشه؛آزاد به دولتي چطور؟![]()
سلام! چطوری میتونم اضافه ظرفیت بگیرم! یه درس میخوام با یکی بردارم ولی جا نداره! کمکککککککککککککککککک کنین خواهشا
پیش کی برم اخه؟؟![]()
سلام
آزاد به دولتی نمیشه ، چون کلا سیاست های این دو دانشگاه متفاوته
باید برید پیش کارشناس رشته تا ظرفیت اضافه کنه برات ، اگه گفت نمیشه ، مطمئنا زمان حذف و اضافه ، ظرفیت اضافه میکنن و میتونی برداری
موفق باشید
الان زمان حذف و اضافست و اینا هم به این استاده ظرفیت نمدن.یعنی میدن ولی پارتی بازی میکنن واسه خودشون.کارشناس گروه کدومه؟؟
دوستان ممنون میشم یه سری اطلاعات در رابطه با کنکور هنر و رشته ی سینما و شهریه و ... بهم بدید.
چند نفر به من گفتن که شهریه های دانشگاه های آزاد سینما خرج سنگینی داره. راسته؟
سلام
دوست عزیز اگر استاد دیگری خالی باشه ظرفیت اون استادی که صفر هست رو اضافه نمیکنند.
اگر اضافه هم بشود ورودی های قبل اون استاد رو میگیرند. چون انتخاب واحدشون جلوتر هست و مثلا اون درس رو پاس نکردند و سریع درس رو میگیرند.
کارشناس گروه فردی هست که در آموزش نشسته و مشکلات اون رشته رو حل میکنه و اگر نیاز دید به مدیر گروه ارجا میدهد
اگه یه ترم مرخصی بگیرم بعد تو مدتی که توی مرخصی هستم میتونم گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم؟
یه گواهی اشتغال به تحصیل چه قدر اعتبار داره؟
فک کنم 6ماهه باشن گواهی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)