تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 773 اولاول ... 41441491531537538539540541542543544545551591641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان می خواهم تلویزیون زیر را برای مغازه ام بخرم :
    farassoo FLT-519
    اولا انتخاب مناسبی است ؟
    دوم آیا ----T آن فعال است ؟( چون برای مغازه است امکان تهیه گیرنده ----T مجزا را ندارم و باید به صورت داخلی باشد و سایز هم 19 اینچ بیشتر نباشد )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    محصولات فراسو همیشه از بهترین محصولات بازار هستند. احتمالا گیرنده دیجیتال داخلی داره. برای مشخصات و خرید به سایت mylavan.com رجوع کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    با بودجه تا نهايت ٢ تومن ميخواستم بدونم انتخاب برتر در حال حاظر چه مدلي از چه برندي است؟
    بعد از خوندن حدودا ٥٠ صفحه از اين تاپيك اين مدلها به نظرم انتخابهاي برتر با اين بودجه اومد:
    sony nx700 40
    sony ex710 46
    samsung c7000 40
    samsung c6900 46
    panasonic d25 42
    اگر با اين بودجه اين مدلها انتخابهاي برتر هستن ،با توجه به اينكه ملاك اصلي خريد من كيفيت تصوير و بزرگي است نه زيبايي ,حالا اينكه در بين اين مدلها يا مدلهايي كه شايد من بهش توجه نداشتم و بهتر از اين مدلها هست واينكه بزرگي فداي كيفيت بشه يا بالعكس ،ممنون ميشم راهنمايي كنيد كه انتخاب برتر با اين بودجه الان كدام است؟

3. این کاربر از XENOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان من بین انتخاب دو گزینه سونی مدل lcd 46ex500 و led 40ex710 موندم به نظرتون کدوم رو بردارم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان واسه نمایشگاه لباس که مدام باید عکس نشون بدم و سایزش هم باید بزرگ باشه ،به نظرتون 50u20 پاناسونیک مناسب هست یا ل سی دی سونی؟ بزرگ بودنش و ارزون بودنش واسم مهم هست ولی میترسم عیب سوختگی تصویر داشته باشه چون پلاسما هست.

راستی 42v20 واسه خونه چطور هست، یادم میاد یک سال پیش که اومده بود خیلی همه ازش تعریف میکردن.

ممنون از همگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قصد خريد led 40 اينچ دارم.دو نوع برند و مدل مد نظرم است سامسونگ( 6960) و سوني(Ex 710) .
    اولوبتهاي من از اين قرار است:
    1- طبيعي بودن وشفافيت تصوير و ابري نشدن آن در سرعتهاي با فريم بالا.
    2- داشتن گيرنده ديجيتال.
    3- صداي خروجي با وضوح بالا.
    -4استفاده از پرت USB براي ديدن فيلمهاي روي فلش ديسك و ساپورت انواع فرمتها

به نظر شما كدام يك از اين دو ماسب من خواهد بود؟ اگر مدل ديگري ميشناسي لطفا پيشنهاد دهيد.

7. این کاربر از farhoudr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه compi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قصد خريد led 40 اينچ دارم.دو نوع برند و مدل مد نظرم است سامسونگ( 6960) و سوني(Ex 710) .
    اولوبتهاي من از اين قرار است:
    1- طبيعي بودن وشفافيت تصوير و ابري نشدن آن در سرعتهاي با فريم بالا.
    2- داشتن گيرنده ديجيتال.
    3- صداي خروجي با وضوح بالا.
    -4استفاده از پرت USB براي ديدن فيلمهاي روي فلش ديسك و ساپورت انواع فرمتها

به نظر شما كدام يك از اين دو ماسب من خواهد بود؟ اگر مدل ديگري ميشناسي لطفا پيشنهاد دهيد.
    -------
    با درود به شما
    سامسونگ 6960

9. این کاربر از compi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فکر کنم اکثر ویدئو ها 23 و خورده ای فریم باشن درسته؟ تی وی من الان 100 هرتز هست. اگه اینجوری باشه که شما می گی الان چطور اینا بهم ارتباط پیدا می کنه؟ یا اینکه این رفرش ریت ها تبلیغاتی باشه و رقم دقیق این نباشه
    بعد این حالت رو تمامی تی وی ها یکسان هست و یا فقط تی وی های خاصی این خصیصه رو دارن؟ مثلا یه تی وی 200 هرتز از این می تونه باز خیلی بهتر باشه یا تفاوتی نمی کنه؟نکنه این خصیصه به خاطر موشن پلاسی هست که روی این تی وی ها استفاده شده !: دی که به نظر خودم احتمالش خیلی خیلی کمه و این اسم ها همیشه بی خود و الکی بوده
    بعد می گی عین سینما می شه باید بگم که حداقل من این کیفیت رو توی هیچ سینمایی توی ایران ندیدم! فیلم بی نهایت نرم و واقعی هست و اصلا با لبای آدم بازی می کنه! طوری هست که من هوس کردم یه دور تمامی فیلم هایی که دوست دارم رو با این تی وی از دوباره ببینم
    ببینم کودوم سینما میرفتی مگه شما ؟

نه ربطی به 100 هرتز نداره . تا حالا اسم v-sync رو شنیدی ؟ اینم یه چیزی تو همون مایه ها هست . وقتی که رفرش ریت یک دیسپلی با فرم ریت مطالبی که در حال پخش هست برابر یا نسبت صحیحی از اون باشه تصویر خیلی نرم تر و واقعی تر به نظر میاد (از نظر motion) .

tv شما هم مثل همه ی tv های جدید میتونه رفرش ریتش رو به مضربی از 24 تغییر بده تا به بهترین حالت پخش فیلم سینمایی برسه .

اما جون من یه چند تا سینما دیگه بورو نظرت عوض میشه ها . (چشمک)

11. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من با اجرای فایل های تصویری در ‏panasonic d25مشکل دارم.تو دفترچش نوشته ‏avc hd ‎وmpeg_2‎رو اجرا میکنه ولی من با یه نرمافزار فرمتmkvرو به بیش از 6نوع ‏mpegتبدیل ردم ولی بازهم میزنه فایل معتبری یافت نشد!چیکارکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان به نظرتون d5500 بخرم یا c6900 کدوم بهتره بین این 2 تا گیر کردم بعد از این 2 تا کدوم local diming داره؟!!
    اگه هیچ کدوم ندارن سایز 32 یه تلیویزون معرفی می کنید که local dimiging داشته باشه ممنون!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

-------
    با درود به شما
    سامسونگ 6960
    دوست عزيز با تشكر از پاسختان .آيا شما دليلي براي ايند انتخابتان (سامسونگ 6960) داريد؟ آيا هر دو تلويزيون را تحت يك شرايط تست كرده ايد؟ من خودم هيچ تعصبي نسبت به اين دو برند ندارم و دوست دارم كساني كه تجربه كار با اين را داشته اند به من در انتخاب كمك كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •