ممنون بهادر جان
حتما پيگيري بكن و مارو بي خبر نذار كه اگه نسخه كامل و اصلي باشه صددرصد سفارش ميديم
ممنون بهادر جان
حتما پيگيري بكن و مارو بي خبر نذار كه اگه نسخه كامل و اصلي باشه صددرصد سفارش ميديم
میشه بگی از کجا میشه خرید که ما هم از ساوه بیام بخریم
بهادر جان زود خبرمون کن
دستت درد نکنه
فقط کسی دانلود نکرده بود؟؟؟
فیک نباشه !!!من میخام بدم رپید باز لینک مستقیمش کنم
بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
اینی که تو فروشگاه درسته
کامله
نسخه اصلی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط امیدوارم که این بازی مثل بازی های اخیر خراب وارد بازار نشه!چون فروشش زیاده.فقط اگر boysteampc بزنه اونایی که اهل فن هستند خبر بدن که موقع گرفتن گول نخوریم.من که یه بار دیگه از این شرکت بازی رو بگیرم ورشکست میشم چون باید اندازه بازی اورجینال بهش پول داد.راستی این بازی تو فروشکاه انگار اومده!دوستان بازی اگر مشکل نداره از همینجا سفارش بدم؟
من هرچند دفعه از سایت خرید کردم بازیاش مشکل نداشته . زحمت اومدن به تهران هم از گردنت میوفته .
ولی بازم اگر خیلی برات سخته و مشکوکی به این جور خرید من اخر هفته دانشگاه دارم ساوه . میتونم واسه خودم که رفتم بگیرم برای شما هم بگیرم همون میدون شهرداری بهت بدم .
Last edited by meysad; 20-10-2009 at 13:26.
یه چیز خنده دار
من تو قم به معروفترین جا زنگ زدم میگه 2 ماه دیگه
تا حالا هر بازی که اومده روز دوم توی فروشگاهای قم بوده
بازم باید تا فردا صبر کرد
فکر کنم آدام میگفت آخرین مرحله ایی که کونامی روی بازی داره انجام میده ترانسفر بعضی از بازیکنا که در 3 روز آخر نقل و انتقالات به تیمای جدید رفتن باشه.
پس بهترین راه برای اینکه بفهمیم این نسخه کامله اینه که به قسمت ادیت پلیر بریم و ترکیب تیم رئال مادرید رو ببینیم.نباید دیگه بازیکنانی همچون اشنایدر-روبن-نگردو توی تیم باشن.
بهادر جان اگه امروز بازی رو تونستی گیر بیاری حتما این مساله رو چک کن و خبرشو اینجا به ما بده.
خیلی چاکریم داداش
پس بیا هر کدوممون که زودتر بازی رو گرفتیم تا پنج شنبه برسونیم به اونی که نداره
شما از کجای تهران این بازی رو میخای تهیه کنید ؟؟
من الان دارم این لینکای رپیدشیر رو میدم رپیدباز که مستقیم کنه
الان خیلی از شرکتهای معروف بازی تو تهران مطمئنآ بازی رو نمیدن بیرون . من همین فیفا رو هم 1 هفته بعد از انتشارش گرفتم . وست گیم که تا هفته پیش هم هنوز نیورده بود میگفتن تو مرحله مجوز هست !!!
حتما این کار رو میکنم فقط باید تا ساعت 9 صبر کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)