کسی نیست کمک کنه
کسی نیست کمک کنه
این کار رو با فتوشاپ 8 میشه انجام داد یعنی به صورت Indexed Color سیو کرد وقتی میخوام با فرمت png سیو کنم یه همچین آپشنی وجود نداره آخه از کجای فتوشاپ باید این کار رو انجام بدم؟
ویرایش
ماکسی جونم جیگرتو بخورم حل شد.. قربونت الهی دوست دارم خیلی خفن
Last edited by Spaniuly; 09-01-2009 at 17:16.
با سلام خدمت بچه های گل تاپیک... من یه مشکل جدید برام پیش اومده من مستر لیگ رو چند روز پیش شروع کردم امروز صبح پسر داییم اومده بود نشستیم مستر لیگ رو 2 تا بازی کردیم ولی حالا که رفته و من باید مثه سابق تنهایی بازی کنم هر دفعه وارد بازی میشم مجبورم اولش استوپ کنم برم از Player Setting دسته 2 رو که پسر داییم بازی میکرد بیارم وسط تا بازی تکنفری بشه راهی نیست که این مشکل برطرف بشه و من هر بازی اولش این کارو نکنم؟
چند صفحه قبل دوستان این پچ رو برای کسایی که ورژن قبلی (2.4) رو گرفته بودند گذاشتن من گفتم کاملش رو بزارم
حجم: 428.75 Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دسته رو از پورت کامپیوتر جدا کن شاید درست بشه.
من یک b.a.l شروع کردم و الان فصل دوم هستم .فصل اول تیم ملی از گروهش به جام جهانی صعود کرد .با توجه به اینکه من الان 18 سالمه این امکان وجود داره که برای مسابقات جام جهانی که فکر میکنم انتهای فصل دوم برگزار میشه دعوت بشم ؟
شما اگه از همون اول Skip Match نمی زدی به تیم ملی دعوت میشدی تو 17 سالگی
من تمام بازیهای فصل اولو skip زدم .فصل دوم هم 3-4 تا بازیو skip زدم .الانم نیم فصلم بازم امکان داره آخر فصل برای بازیهای جام جهانی دعوت بشم؟ در ضمن توی تقویم مسابقات b.a.l هم بازیهای تیم ملی گنجونده نشده .
سلام.من تمامي فايل هاي حذف شده ي اين بازي رو مي خوام.مثل تصوير زير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by don mohsen; 09-01-2009 at 21:08.
اولا فرق می کنه ملیتت کجایی باشه اگه ایرانی باشی کلا بازیهای ملی تعدادشون کم هست چون توی همون سالهایی که انتخابی جام ملت های اروپا برگزار میشه شما 3 تا بازی دوستانه انجام میدی اون سال و در آخر فصل هیچ تورنومنتی وجود نداره اینکه به تیم ملی بخوای زود دعوت بشی بای معدل نمره ات زیاد باشه یعنی Total Rating از توی لیگ اینفورمیشن می تونی چک کنی ببینی مجموع معدلت چنده.
اون روش شما رو امتحان کردم نشد.
کسی نبود به درخواست ما رسیدگی کنه:
با سلام خدمت بچه های گل تاپیک... من یه مشکل جدید برام پیش اومده من مستر لیگ رو چند روز پیش شروع کردم امروز صبح پسر داییم اومده بود نشستیم مستر لیگ رو 2 تا بازی کردیم ولی حالا که رفته و من باید مثه سابق تنهایی بازی کنم هر دفعه وارد بازی میشم مجبورم اولش استوپ کنم برم از Player Setting دسته 2 رو که پسر داییم بازی میکرد بیارم وسط تا بازی تکنفری بشه راهی نیست که این مشکل برطرف بشه و من هر بازی اولش این کارو نکنم؟
ویرایش...
یه سوال دیگه
چطوری می تونم اسم Other Leage A , B رو تغییر بدم؟
Last edited by Spaniuly; 09-01-2009 at 22:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)