بخواهی بگی آیا چهار رقم آخر شماره تلفنت فلانه باید بگم:
is your last 4 digit of your phone number 4500 ?
بخواهی بگی آیا چهار رقم آخر شماره تلفنت فلانه باید بگم:
is your last 4 digit of your phone number 4500 ?
درخواست راهنمایی:
من میخوام زبان یاد بگیرم در این حد که بتونم متون تخصصی کامپیوتر رو بخونم و متوجه بشم. برای این کار با افراد زیادی مشورت کردم اما هرکسی یه چیزی میگفت ، یکی میگفت اول برو لغت حفظ کن یکی دیگه میگفت رو آموزشگاه اون یکی میگفت گرامر کار کن و... خلاصه من به جمع بندی نهایی نرسیدم که چه باید بکنم.
حالا سوام اینکه که با توجه به هدفی که دارم دوستان چه راهکاری رو به من پیشنهاد میدن تا بصورت خودخوان (کلاس نمیتونم برم چون وقتش رو ندارم) زبان رو در حدی که میخوام یاد بگیرم.
با تشکر...
دوست عزیز به نظر من برای این که بتونی متون تخصصی رو بخونی باید اول از متون ساده شروع کنین
مثلا متونی که خودتون کاملا روش تسلط دارین شروع کنین
بعد یه لغت نامه تخصصی استفاده کنین
بغد لغت ها رو به ذهن بسپارین کم کم راه میافتین و خودتون یه پا اوستا میشین
البته این نظر منه شایدم درست نباشه
من نه معلمم نه استاد نه خیلی وارد ولی خوب خواستم نظرمو بگم
![]()
معنی کردن کلمه به کلمه خوبه اما اینطوری همیشه نمیشه معنای صحیح جمله رو پیدا کرد.
سلام
شغل قراردادی (مثلا من غواص هستم هر وقت مشکلی برای خط لوله گازی پیش میدا زنگ میزنن میگن بیا ) به این مدل شغل چی میگن؟
دوستان این پست بی جواب موند دوباره می پرسم اگه می دونید ج بدید.
great deal این اصطلاح چه معنی می ده..البته به جز معامله یا دادوستد عالی ..
مثلا در این جمله he has been seeing great dead of her lately
معنیش چی می شه؟
great deal of = مقدار زیاد، بیش از اندازه
معنی جمله: او این روزها بیش از حد اون دختره رو می بینه. (منظور از دیدن قرار ملاقات و حرف زدن است)
---------- Post added at 05:30 AM ---------- Previous post was at 05:27 AM ----------
شغل قرار دادی: piece work
Last edited by catch_22; 17-08-2011 at 04:32.
برای یادگیری لغت چه پادکست هایی رو توصیه میکنید؟
شنیدم یه سری داستان های اکسفورد هستن که در قالب داستان لغت ها رو از ابتدایی تا پیشرفته اموزش میده.
میشه دقیقا معرفیش کنین چی هست؟
یا اگر چیزهای دیگری هم هست بگید.
می خوام تو نت باشه برای دانلود.
منم دنبال همچین چیزی ام ولی بیشتر دوست دارم کتابش رو بشه از بازار خرید نه از اینترنت دانلود کنیم.![]()
سالگرد ازدواجتون مبارک...چی میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)