بله جناب کامارو خان اگه ما مردم خودمون به داد هم برسیم که یه کم هزینه هامونو کم کنیم وگرنه گرونی کمر همه را میشکنه.منم در بست با اندک تجربه که دارم در اختیار خلق خدا هستم
بله جناب کامارو خان اگه ما مردم خودمون به داد هم برسیم که یه کم هزینه هامونو کم کنیم وگرنه گرونی کمر همه را میشکنه.منم در بست با اندک تجربه که دارم در اختیار خلق خدا هستم
خب دوست عزیز مارا هم درجریان تعویض پروانه با فن برقی که نصب کردی بذار چه کارهایی انجام دادی خوب کار میده؟اگه مراحل نصبو راه اندازیشو بگی ممنونت میشم
Dodge Ram Heavy Duty 2013
همونطور که میدونیم مدل RAM از وانت های غول پیکر Dodge هست
اینبار نسل جدیدش برای سال 2013 معرفی شده.
موتور : 8 سیلندر
حجم موتور : 5700 CC
قدرت : 383 اسب بخار
گیربکس : 6 دنده اتوماتیک
با ابهت-سیاه-خشمگین
![]()
از دوستان خواهش میکنم عکس های مربوط به هر نوع خودروهای آمریکایی رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدن
تا قوانین نقض نشه.
ممنون
شرمنده دیدم بچه ها عکس ماشین گذاشتن خواستم من هم یه یادی از پونتیاک بکنم.
چشم
کسی میدونه کیت بهینه سازی سوخت شورلت چیه؟کاربرد داره؟
در مورد اين كيت قبلا چيزهايي شنيده بودم و اين رو پيدا كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نوشته كه هنوز براي شورلت توليد نشده و نمونه موجود براي خودروهاي 4 سيلندر ساخته شده. اگر با سازنده تماس گرفتيد و چيزي گفت حتما اينجا هم عنوان كنين.
اينهم يه پروژه قديمي كه شايد خيليها اون رو بشناسند:
هیولایی که ابر هیولا شد ! آزمایش رانندگی و بررسی شورلت کامارو در شیراز
دوستان من تصمیم دارم صدا اگزوز نوا را کاری کنم که یه کم غرش بیشتری داشته باشه البته میخوام جوری باشه که دائمی نباشه هروقت خواستم صداش تغییر کنه اگه کسی چیزی در این رابطه میدونه لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم.درمورد بک فایر اگزوز هم اگه اطلاعاتی کسی داره لطفا بهم بگید بدم نمیاد از اگزوز آتیش بیاد بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)