من رفتم شبکیه سرویس رو تمدید کردم ولی هیچی در مورد تغییرات در دانلود شبانه نگفتن و من همچنان با همون یوزر/پسورد عادی دانلود شبانه دارم.مشکلی نیست؟؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
من رفتم شبکیه سرویس رو تمدید کردم ولی هیچی در مورد تغییرات در دانلود شبانه نگفتن و من همچنان با همون یوزر/پسورد عادی دانلود شبانه دارم.مشکلی نیست؟؟
رفتید شبکیه مگه اینترنتی یا تلفنی تمدید نمیکنید؟؟
بعد شبانه منم وصل شد با اکانت جدید سر ساعت 2 اخر یوزرم n میزارم وصل میشه
غیر ممکنه چرا شما هنوز به شکل قبل تمدید شدی !! فقط یک علت میتونه داشته باشه اینکه شما نوع سرویستون اعتباری باشه تمام سرویسهای معمولی با اینترنت شبانه رایگان 2 تا 7 با اکانتینگ جدید وصل میشن.
Last edited by sweetman; 02-12-2012 at 02:02.
رفتید شبکیه مگه به صورت تلفنی یا اینترنتی تمدید نمیکنید؟؟
منم شبانم وصل شد با تعییر در یوزر نیم که راس ساعت 2 با n کانکت میشم
شما فقط علت تغییر نکردن سرویستون یک چیز میتونه باشه اینکه نوع سرویستون اعتباری است تمام سریسهای معمولی شبکیه که دارای شبانه رایگان 2 تا 7 صبح هستند با تغییر در اکانتیگ و وارد کردن یوزر و پسوورد جدید برای تایم شبانه وصل میشن.
سلام
دوستانی که از آریافون سرویس دارید آیا راضی هستید؟؟؟
میشه چند تا تست از سرویس بگذارید؟؟؟
Last edited by Farhad 8904; 02-12-2012 at 11:05.
من هم دیروز شبکیه رو تمدید کردم ولی خبری از یوزر جدا برای شبانه نیست
ازش هم پرسیدم گفت فعلا خبری نیست
دقیقتر بخوام بگم رفتم نمایندگی شبکیه و تمدید کردم.کلا حضوری راحتترم
حالا که شبانه ـتون وصل شده میشه لطفا سرعت دانلود شبانه ـتون رو بگید.تغییری در سرعت ایجاد شده؟؟
این دوست عزیزمون هم که میگه تغییری صورت نگرفته ↓
افتضاح شده یعنی میدونستم میشه بنده قبلا سرعتم روی 70 تا 80 بود و دو تا لینک که همزمان قرار میدادم میتونستم حدود 120 تا بگیرم اما الان کاملا بر عکس یک سرعت تعریف شده و محدود 25 تا بیشتر ندارم دوتا لینک هم قرار بدم همین 25 کیلوبات بینشون تقسیم میشه یعنی هر کدام حدود 15 تابعد شما نگفتی سرویستون اعتباری هست یا معمولی ؟؟؟؟این نمایندگی که رفتی هتل پل هست دیگه؟؟؟؟
واقعا سرعت خیلی خیلی خیلی افتضاحه.توی این چندروزی که از این دوره گذشته واقعا خیلی خیلی خیلی افتضاح بوده
من سرویس معمولی دارم.1مگ/3گیگ.قبلا گفتم اصفهان نیستم.کاشان هستم.رفتم نمایندگی کاشان.چون توی تاپیک کاشان کسی انگار فعال نیست و از شبکیه هم سرویس نداره اومدم اینجا
======
ببخشید دوست عزیز،شما هم میشه لطف کنید و سرعت دانلود شبانه ـتون رو ذکر کنید.
پیشاپیش ممنون
Last edited by CafeNet999; 03-12-2012 at 03:20. دليل: اصلاحیه
خوش امدی
من راستیتش زنگ زدم پشتیبانی میگن هنوز این اکانتینگ به صورت تست هست و هنوز به شکل ازمایشیه ! و قرار است بهتر بشه !!!!
برای همین فقط سرویسهای معمولی که قصد تمدید دارند این تغییر شامل حالشون میشه یعنی بعضی یوزرها که ماهیانه نیستند و سه ماه و 6 ماه سرویس معمولی خریدند هنوز روی سیستم قبل هستند این یوزرها بعضیهاشون تا اواخر اسفند هم سرویسشون نیاز به تمدید پیدا نمیکنه و خود شرکت هم فعلا خیال ندارد شبانشون رو روی اکانت جدید بیاورد.
- شما هم تنها دلیلی که میشه برای عدم تغییرات در سرویستون اورد اینه که در اصفهان نیستید و به کل مرکز مخابراتی شما فرق میکنه خود منم بهارستان هستم و مرکز مخابراتی متفاوت داریم اما به هر شکل تغییرات اینجا با اصفهان یکیست و زود اعمال میشه کاشان فرق میکنه. اگر این اکانتینگ جدید از حالت تست و ازمایشی خارج بشه مطمئنا در کاشان و مابقی شهر های مجاور اجرائی میشه شک نکنید چون تمام این تغییرات مشکلات دیتا و پهنای باند به دنبال خواهد داشت که هنوز برنامه ریزی نشده بشه سراغ شما هم میان.
- اون دوست عزیز هم که گفتند ماله منم تغییر نکرده یا مثل شما اصفهان تشریف ندارند یا اینکه سرویس اعتباری دارند سرویسهای اعتباری شبانه رایگان دارند اما هم نیم بهاست هم اینکه ساعتش فرق میکنه کلا این تغییرات شامل حاشون نمیشه.
برادر شما کجای اصفهان هستید احیانا سرویستون اعتباری نیست؟؟؟ / چون این تغییرات برای سرویسهای معمولی با شبانه رایگان 2 تا 7 هستش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)