تسمه تایم خوب برای پژو 405 چه مارکی هست؟ حدود قیمتش رو هم بگید بی زحمت.
تسمه تایم خوب برای پژو 405 چه مارکی هست؟ حدود قیمتش رو هم بگید بی زحمت.
متاسفانه سبز بودن باتری نشانه سالم بودن اون نیست و 90 درصد باتری های پلمب با سبز بودن اما خراب میشن
چراغ بالابر ها تا کلید سوییچ باز بشه روشن می شن
استارت بد اول از باتری هست مخصوصا با سرد شدن هوا و بعد از اتومات استارت
پس اول از همه شما به باتری شک کنید و اون رو تست کنید
حتی اگه می تونید باتری رو با یک مشابه سالم عوض کنید و امتحان کنید
یکم مشکوکه شما ببینید می تونید رله و یا فیشش رو پیدا و چک کنید و اینکه از سالم بودن قیل تر بنزین و شیلنگ ها اطمینان حاصل کنید مممکنه گرفتگی داشته باشه ویا اشکال ظریفی در سیم کشی مدار
در هر حال سعی کنید بنزین از یک سوم کمتر نشه در باک ماشین
مارک های زیادی در بازار هستند فکر می کنم والئو هم اومده و خوبه اما خودم تابحال فقط از شرکتی استفاده کردم راضی بوودم و در حالت عادی بین 50 تا 60 عوض می کنید راحت
فقط جای مطمئن عوض کنید و تسمه دینام هم بیشتر مواظبش باشید پیش اومده پارهه شدن تسمه دینام در تسمه تایم گیر کرده و....
دوستان من توتاپیک مدولاتور فن سمند سوال کردم کسی پاسخی نداد
مدولاتور فنم سوخت تعویضش کردم و یه جدید انداختم اما هنگامی که خاموشه فن رو دور خیلی پائین می زنه دوباره عوض کردم ویکی دیگه انداختم باز داره فن می چرخه وکاملا از حرکت باز نمیمونه میگین چیکار کنم آیا من درست نتوستم تعویضش کنم راهی داره
البته الان تو یه فروم خوندم که باید همیشه وقتی سوئیچ باز میشه برای تهویه سیستم داخلی یه مقداری دور بزنه آیا درسته چون فابریکه اینجوری نبود یا من توجه نمیکردم
این مشکل رو خیلی دیده ایم قانونا نباید اینجوری باشه و همیشگی هم نیست فکر کنم بیشتر وقتی سرده این اتفاق می افته به نظرم مششکل از کلید باشه و چون مدولاتور ترانزیستوری هست اینه که عمل می کنه
شما اتصال بدنه مدولاتور رو چک کنید شاید قطع باشه و نویزی روی اون میووفته
با سلام .فن کار نمیکرد رله فن وفشنگی آب رو عوض کردم یه هفته ای کار کرد الان فن کار نمیکنه مجبور شدم برق مستقیم به فن بدم و ی سرش کنم ایراد از چیه آیا بازم رله و فشنگی خرابه ناگفته نمونه که سه تا رله انداختم تا یکیش یه هفته کار کرد ماشین پراید کاربراتی اگه فن خاموش بشه ده دقیقه ای جوش میاره لطفا راهنمایی کنید ممنون.
با تشکر از جنابعالی من همونجور که قبلی رو باز کردم اینو سوار کردم و همه سیماش هم وصله ولی همنان داره تو دور پائین کار م یکنه و رو اعصابمه
ممکنه بدنه سیستم فن باید به بدنه ماشیین مثلا وثل باشه یا یه همچین چیزی چون ترانزیستوری و خیلی حساس هست و ممکنه از کلید باشه
این که می گید 3 تا رله انداخته تا یکیش کار کنه شک بر انگیزهه پس مشکلی وجود داره که آمپر زیادی میشکه
بعضی از تعمیر کار ها بلد نیستند و از روی راحتی و اشتباه رله رو با رله بوق اشتباه می گیرند که اون رله بوق ججنسش طوریه که بیش از 1 دقیقه کار کنه آب میشه کلا
پس به نو بودنش بسنده نکنید
و شاید مشکل از زغال فن شما باشه که هم جام می کنه و آمپر می کشه که این حالت بوجود میاد با توجه به کهنه بودن سیم کشی و اینکه یکسره کردید فقط تا رساندن شما به تعمیر گاه مفیده وگرنه هم فن و هم باتری رو خراب می کنید و فشار هم روی دینام میارید چه برسه به اینکه بادردسر و فراموشی باتری رو از شما می گیره
ممکنه کابل ورودی تغذیه رله مشکل داشته باشه با فرسوده باشه یا فیش ها کثیف باشند
یادمه که یکسال یک سری از فن های پراید رو بخشنامه تعویض زدند بدلیل مشکل بوش و شافت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)