تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 905 اولاول ... 41441491531537538539540541542543544545551591641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تسمه تایم خوب برای پژو 405 چه مارکی هست؟ حدود قیمتش رو هم بگید بی زحمت.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پرشیا 88
    مشکوکم به سیستم برق کشی.
    گویا خرابه
    باطری سبز و سالمه
    ولی استارت میخوایی بزنی به زور تر تر می کنه
    خاموش که می کنی، چراغ دکمه های شیشه بالابر ها خاموش نمیشه.
    مه شکن های جلو از کار افتاده
    عجیبه.
    چطور بفهمم سیستم برقم خرابه یا نه؟
    متاسفانه سبز بودن باتری نشانه سالم بودن اون نیست و 90 درصد باتری های پلمب با سبز بودن اما خراب میشن
    چراغ بالابر ها تا کلید سوییچ باز بشه روشن می شن
    استارت بد اول از باتری هست مخصوصا با سرد شدن هوا و بعد از اتومات استارت
    پس اول از همه شما به باتری شک کنید و اون رو تست کنید
    حتی اگه می تونید باتری رو با یک مشابه سالم عوض کنید و امتحان کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

الان زنگ زدم به اون آقا
    گفتم چی شد چرا نیومدید؟! (پمپ بنزینو باز کرده بود برده بود با خودش...) (گفته بود این سوخته و باید یک جدید بیارم براتون...)
    الانکه زنگیدم گفت این درست بوده و یک اشگالی داشت تعمیرش کردم... تموم بشه میام...
    مشکوک نیست؟!
    یکم مشکوکه شما ببینید می تونید رله و یا فیشش رو پیدا و چک کنید و اینکه از سالم بودن قیل تر بنزین و شیلنگ ها اطمینان حاصل کنید مممکنه گرفتگی داشته باشه ویا اشکال ظریفی در سیم کشی مدار
    در هر حال سعی کنید بنزین از یک سوم کمتر نشه در باک ماشین

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تسمه تایم خوب برای پژو 405 چه مارکی هست؟ حدود قیمتش رو هم بگید بی زحمت.
    مارک های زیادی در بازار هستند فکر می کنم والئو هم اومده و خوبه اما خودم تابحال فقط از شرکتی استفاده کردم راضی بوودم و در حالت عادی بین 50 تا 60 عوض می کنید راحت
    فقط جای مطمئن عوض کنید و تسمه دینام هم بیشتر مواظبش باشید پیش اومده پارهه شدن تسمه دینام در تسمه تایم گیر کرده و....

5. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

دوستان من توتاپیک مدولاتور فن سمند سوال کردم کسی پاسخی نداد

مدولاتور فنم سوخت تعویضش کردم و یه جدید انداختم اما هنگامی که خاموشه فن رو دور خیلی پائین می زنه دوباره عوض کردم ویکی دیگه انداختم باز داره فن می چرخه وکاملا از حرکت باز نمیمونه میگین چیکار کنم آیا من درست نتوستم تعویضش کنم راهی داره
    البته الان تو یه فروم خوندم که باید همیشه وقتی سوئیچ باز میشه برای تهویه سیستم داخلی یه مقداری دور بزنه آیا درسته چون فابریکه اینجوری نبود یا من توجه نمیکردم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان من توتاپیک مدولاتور فن سمند سوال کردم کسی پاسخی نداد

مدولاتور فنم سوخت تعویضش کردم و یه جدید انداختم اما هنگامی که خاموشه فن رو دور خیلی پائین می زنه دوباره عوض کردم ویکی دیگه انداختم باز داره فن می چرخه وکاملا از حرکت باز نمیمونه میگین چیکار کنم آیا من درست نتوستم تعویضش کنم راهی داره
    البته الان تو یه فروم خوندم که باید همیشه وقتی سوئیچ باز میشه برای تهویه سیستم داخلی یه مقداری دور بزنه آیا درسته چون فابریکه اینجوری نبود یا من توجه نمیکردم
    این مشکل رو خیلی دیده ایم قانونا نباید اینجوری باشه و همیشگی هم نیست فکر کنم بیشتر وقتی سرده این اتفاق می افته به نظرم مششکل از کلید باشه و چون مدولاتور ترانزیستوری هست اینه که عمل می کنه
    شما اتصال بدنه مدولاتور رو چک کنید شاید قطع باشه و نویزی روی اون میووفته

8. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام .فن کار نمیکرد رله فن وفشنگی آب رو عوض کردم یه هفته ای کار کرد الان فن کار نمیکنه مجبور شدم برق مستقیم به فن بدم و ی سرش کنم ایراد از چیه آیا بازم رله و فشنگی خرابه ناگفته نمونه که سه تا رله انداختم تا یکیش یه هفته کار کرد ماشین پراید کاربراتی اگه فن خاموش بشه ده دقیقه ای جوش میاره لطفا راهنمایی کنید ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

این مشکل رو خیلی دیده ایم قانونا نباید اینجوری باشه و همیشگی هم نیست فکر کنم بیشتر وقتی سرده این اتفاق می افته به نظرم مششکل از کلید باشه و چون مدولاتور ترانزیستوری هست اینه که عمل می کنه
    شما اتصال بدنه مدولاتور رو چک کنید شاید قطع باشه و نویزی روی اون میووفته
    با تشکر از جنابعالی من همونجور که قبلی رو باز کردم اینو سوار کردم و همه سیماش هم وصله ولی همنان داره تو دور پائین کار م یکنه و رو اعصابمه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر از جنابعالی من همونجور که قبلی رو باز کردم اینو سوار کردم و همه سیماش هم وصله ولی همنان داره تو دور پائین کار م یکنه و رو اعصابمه
    ممکنه بدنه سیستم فن باید به بدنه ماشیین مثلا وثل باشه یا یه همچین چیزی چون ترانزیستوری و خیلی حساس هست و ممکنه از کلید باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام .فن کار نمیکرد رله فن وفشنگی آب رو عوض کردم یه هفته ای کار کرد الان فن کار نمیکنه مجبور شدم برق مستقیم به فن بدم و ی سرش کنم ایراد از چیه آیا بازم رله و فشنگی خرابه ناگفته نمونه که سه تا رله انداختم تا یکیش یه هفته کار کرد ماشین پراید کاربراتی اگه فن خاموش بشه ده دقیقه ای جوش میاره لطفا راهنمایی کنید ممنون.
    این که می گید 3 تا رله انداخته تا یکیش کار کنه شک بر انگیزهه پس مشکلی وجود داره که آمپر زیادی میشکه
    بعضی از تعمیر کار ها بلد نیستند و از روی راحتی و اشتباه رله رو با رله بوق اشتباه می گیرند که اون رله بوق ججنسش طوریه که بیش از 1 دقیقه کار کنه آب میشه کلا
    پس به نو بودنش بسنده نکنید
    و شاید مشکل از زغال فن شما باشه که هم جام می کنه و آمپر می کشه که این حالت بوجود میاد با توجه به کهنه بودن سیم کشی و اینکه یکسره کردید فقط تا رساندن شما به تعمیر گاه مفیده وگرنه هم فن و هم باتری رو خراب می کنید و فشار هم روی دینام میارید چه برسه به اینکه بادردسر و فراموشی باتری رو از شما می گیره
    ممکنه کابل ورودی تغذیه رله مشکل داشته باشه با فرسوده باشه یا فیش ها کثیف باشند
    یادمه که یکسال یک سری از فن های پراید رو بخشنامه تعویض زدند بدلیل مشکل بوش و شافت

13. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •