تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 691 اولاول ... 41441491531537538539540541542543544545551591641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان گرامی که با مشکل سن و پیری زودرس مواجه هستند توجه فرمایید
    برای غیر فعال کردن سن افراد باید وارد بازی شده و از Option Menu گزینه ی gameplay settings را انتخاب کنید و بعد در این منو تیک گزینه ی "Aging" را بردارید تا سن افراد زیاد نشود.
    همچنین در این منو میتوانید قسمت lifetime bar را مقدار دهی کنید تا میزان سن افراد مشخص شود. مثلا اگر عدد 900 را وارد کنید سن افراد 900 روز میشود.

2. 2 کاربر از ICAROOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

از چه ورژنی میخواهیدتاون لایف رو نصب کنید؟قبل از نصب تاون لایف ورژن بازیتون چنده؟
    نمی دونم ورژن الانم چنده ولی تا به حال هیچ پکی نصب نکرده بودم و حالا هم که می خوام پک Town of Life رو نصب کنم با اون پیغامی رو به رو میشم که توی پست قبلی نوشتم بنابراین طبق راهنمای پست اول این تاپیک اقدام کردم که با این مشکل مواجه شدم
    Last edited by ICAROOS; 14-08-2011 at 16:02.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

نمی دونم ورژن الانم چنده ولی تا به حال هیچ پکی نصب نکرده بودم و حالا هم که می خوام پک Town of Life رو نصب کنم با اون پیغام رو به رو میشم بنابراین طبق راهنمای پست اول این تاپیک اقدام کردم که با این مشکل مواجه شدم
    همین حدس رو میزدم.
    شما باید پله پله با هر پک جدید بازی رو آپدیت کنید.
    یا بقیه پک ها رو به ترتیب نصب کنید یا فقط آپدیتشون رو نصب کنید.

5. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببخشید من میخواستم شهر دانلود کنم که فقط برای سیمز 3 یا جنریشن باشه کسی سایتی داره برای دانلود؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

همین حدس رو میزدم.
    شما باید پله پله با هر پک جدید بازی رو آپدیت کنید.
    یا بقیه پک ها رو به ترتیب نصب کنید یا فقط آپدیتشون رو نصب کنید.
    آخه خانم مگی که گفت اگه فقط طبق پست اول این تاپیک سیمزم رو آپدیت کنم ، جواب میده !
    یعنی منظور شما اینه که الان باید آپدیت تک تک پک های قبلی رو دانلود و نصب کنم تا بتونم town of life رو نصب کنم ؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

ببخشید من میخواستم شهر دانلود کنم که فقط برای سیمز 3 یا جنریشن باشه کسی سایتی داره برای دانلود؟؟
    تو سایتهایی که شهر برای دانلود هست کنارش آیکون پکی که احتیاج داره معمولا هست.

آخه خانم مگی که گفت اگه فقط طبق پست اول این تاپیک سیمزم رو آپدیت کنم ، جواب میده !
    یعنی منظور شما اینه که الان باید آپدیت تک تک پک های قبلی رو دانلود و نصب کنم تا بتونم town of life رو نصب کنم ؟!
    من زیاد به آپدیت بالاتر از نسخه اصلی وارد نیستم چون احتیاج پیدا نکردم.(همش رو به ترتیب نصب کردم.)
    تا اونجا که به خاطر دارم (ممکنه اشتباه باشه) مثلا یه پکی که میاد آپدیتی که توش هست مثلا 3 به 4 هست یا 3 به 5 دیگه.
    وقتی ورژن اولیه 1 باشه فکر نکنم پکی که داخلش آپدیت مثلا از 5 داره بتونه اونو آپ کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

ببخشید من این سیمز که عکس زیر روی جعبش هست رو خریدم:

میخواستم بپرسم که این سیمز پایه هستش؟
    یک سوال دیگه هم داشتم:
    اون سیمز که اسمشو یادم نیست یه چیزی تو مایه های لیت نایت ، یه همچین چیزایی، خلاصه اونم خریدم 4تا دیوی دی هست کلا 6تا دی وی دی...
    حالا باید چطوری اون سیمز نمیدونم چی نایت رو به سیمز اصلی اضافه و نصب کنم؟؟؟؟
    پست اولو خوندم ولی به خدا هیچی نفهمیدم لطفا اگه کسی میتونه ساده تر و مرحله به مرحله تر بگه...
    مرسی
    Last edited by Kit_Kat; 14-08-2011 at 19:40.

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان منم یه سوال داشتم میشه صداهای بازی رو مثل صدا های موسیقی یا خودرو ها یا حرف زدن های عجیب !!! که از حر 10 تا حرف 9 تاش حرف ژ هست رو از بازی بیرون کشید و ذخیره کرد؟اگه میشه چطوری؟

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

سلام دوستان.
    من تا سيمز generation رو pc يم نصب بود .ولي وقتي سيمز3 townlife رو دانلود كردم و نصب كردم . وقتي اپديت شد ومي خواستم برم تو بازي ارور داد و مي گفت cd بازي پيدا نميكند.براي همين من همه ي سيمز هامو از روي كامپيوترم پاك كردم.وحالا كه همه رو مي خواستم نصب كنم و برم تو بازي همشون ارور ميداد والان هيچ سيمزي روكامپيوترم نيست بجز the sims3 خالي كه هيچي تو بازيش نداره.لطفا كمكم كنيد.

داره خودمونی میشه ***fandogh***'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببخشید من این سیمز که عکس زیر روی جعبش هست رو خریدم:

میخواستم بپرسم که این سیمز پایه هستش؟
    یک سوال دیگه هم داشتم:
    اون سیمز که اسمشو یادم نیست یه چیزی تو مایه های لیت نایت ، یه همچین چیزایی، خلاصه اونم خریدم 4تا دیوی دی هست کلا 6تا دی وی دی...
    حالا باید چطوری اون سیمز نمیدونم چی نایت رو به سیمز اصلی اضافه و نصب کنم؟؟؟؟
    پست اولو خوندم ولی به خدا هیچی نفهمیدم لطفا اگه کسی میتونه ساده تر و مرحله به مرحله تر بگه...
    مرسی
    دوست عزیز بله این پک اول هست باید ابتدا این رو نصب کنی بعد بتونی پک های دیگه رو نصب کنی
    که پکی که شما دارین late night هست که بعد سیمز اول این پک رو نصب کنید بعد کرک رو در محلی که نصب کردی در فولدر bin بریز....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •