سلام
من به تازگی نسخه ی اینترنت سکوریتی 2009 این نرم افزار رو خریداری کردم.در بار اول که قصد داشتم سیستم خودم رو فول اسکن کنم بعد از گذشت یک ساعت تنها یک درصد از اسکن کامل شده بود و من که حدس زده بودم اسکن کامل حدود دو شبانه روز وقت میگیره اسکن رو کنسل کردم.امروز که دوباره پشیمون شدم و خواستم دوباره اسکن کامل کنم میبینم که بعد از پنج دقیقه کامپیوتر به طور کامل هنگ کرده و مجبور میشم ری استارت کنم.دوباره اسکن رو شروع کردم و همون اتفاق تکرار شد.چرا اینجوریه؟قبل از این هم موقع نصب برنامه از آنتی ویروس قبلی خودم که AVG بود و پیش از نصب پاکش کرده بودم ایراد میگرفت و نصب نمیشد و مجبور شدم به صورت دستی فایل های رجیستری باقی مونده از آنتی ویروس قبلی رو پاک کنم تا درست شد.الان هم سیستمم یه کم کند شده.یعنی این برنامه اینقدر سنگینه؟من با آنتی ویروسای قبلیم چنین مشکلاتی نداشتم.
احتمال بروز مشكل براي شما اينه كه هنوز AVG بطور كامل از سيستم شما پاك نشده و اين قضيه باعث بروز مشكل و كند شدن اسكن و نيز هنگ كردن سيستم در موقع اسكن شده.شما راهكاري را كه خدمت شما آموزش ميدم را انجام بديد و نتيجه را اعلام بفرماييد:
1-ابتدا برنامه زير را كه AVG Remover نام داره را دانلود كنيد و آنرا اجرا كنيد تا AVG را بطور كامل از روي سيستم شما پاك كند:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-سپس در منوي Run تايپ كنيد Regedit و اينتر را بزنيد تا وارد محيط رجيستري بشيد.سپس مسيرهاي زير را دنبال كرده و در صورت وجود آنها را حذف كنيد.پس از اينكار يكبار سيستم خود را ريست كنيد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG7Uninstall
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG6INSTALL
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG\Avg8