تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 1081 اولاول ... 414414915315375385395405415425435445455515916411041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون جناب hamilton بابت کمکتون راستش من هرچی دنبال این قسمت Parentral Control و Block Network Traffi گشتم چیزی به این نام داخل این انتی ویروس کوفتی پیدا نکردم چه از طریق System Tray و چه از طریق setting خود نرم افزار من فکر میکنم چون کسپر من فقط انتی ویروس هست این دوقسمت رو نداشت باشه و این دو قسمت مال اینترنت سکیوریتی این محصول باشه اگر من اشتباه میکنم ممنون میشم که دقیق بهم جای این دو قسمت رو که گفتی نشون بدی تا مشکلم حل بشه اما مشکل فعلا از دو طریق حل میشه یا باید انتی ویروس کسپر رو کلا ببندم یا باید تو قسمت setting اون تیک enable protection رو بردارم تا بتونم سایتی رو بازکنم که میدونی اینجوری بدرد نمیخوره. میدونم زیاده خواهی هست اما لطفا راهنمای کن تا مشکلم حل بشه

ممنون

داره خودمونی میشه ssima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

در صورت امكان عكسهاي خود را در سايتهاي مخصوص آپلود عكس آپلود كنيد تا بتوانيم همينجا محتواي عكسها را ببينيم

این چند تا عکس رو از details اسکن های قبل گرفتم.

http://www.postimage.org/image.php?v=aVquTcr
    http://www.postimage.org/image.php?v=aVqvyBS
    http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1mPESA
    اینو بازم یادآوری می کنم که وقتی می خوام اسکن کنم در کنار درآیو ها درآیو j با یه علامت سوال قرمز کنارش نشون داده میشه در حالی که من درآیو j ندارم فقط موقع وصل شدن فلش مموری هستش.
    http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1mXkMi
    Last edited by ssima; 04-08-2009 at 10:22.

داره خودمونی میشه ssima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

نمی دونم چرا دو بار متن قبلی ارسال شد و چرا لینک ها توش فعال نمی شن!
    به هر حال ب بزرگواری خودتون ببخشید!
    Last edited by ssima; 03-08-2009 at 15:48.

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یک گوشی (پاکت پی سی ) گران قیمت را میخوام به کامپیوتر متصل کنم تا یه سری فایل بهش انتقال بدم
    هر چند سیستم اسکن شده و ویروسی نیست اما به دلیل اهمیت موضوع و اینکه اگه پاکت پی سیه ویروسی بشه دیگه گوشی نمیشه میخوام با اطمینان 100 درصدی این کار رو کنم.
    ظاهرا کاسپر اسکای قابلیتی داره که میشه در اون محیط ایزوله ای تشکیل داد و در اون محیط کار کرد. (فایل ها رو به گوشی انتقال داد)
    روش کار رو میتونین توضیح بدید.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

میشه بگید این trusted کجای نرم افزار قرار داره ؟ اخه این نسخه رو دیروز نصب کردم برای همین به زیر و بم کار اشنا نیستم
    من الان نسخه 2010 را ندارم.نصب ميكنم و با شكل خدمت شما توضيح ميدم.فقط بايد صبر كنيد.

ممنون جناب hamilton بابت کمکتون راستش من هرچی دنبال این قسمت Parentral Control و Block Network Traffi گشتم چیزی به این نام داخل این انتی ویروس کوفتی پیدا نکردم چه از طریق System Tray و چه از طریق setting خود نرم افزار من فکر میکنم چون کسپر من فقط انتی ویروس هست این دوقسمت رو نداشت باشه و این دو قسمت مال اینترنت سکیوریتی این محصول باشه اگر من اشتباه میکنم ممنون میشم که دقیق بهم جای این دو قسمت رو که گفتی نشون بدی تا مشکلم حل بشه اما مشکل فعلا از دو طریق حل میشه یا باید انتی ویروس کسپر رو کلا ببندم یا باید تو قسمت setting اون تیک enable protection رو بردارم تا بتونم سایتی رو بازکنم که میدونی اینجوری بدرد نمیخوره. میدونم زیاده خواهی هست اما لطفا راهنمای کن تا مشکلم حل بشه

ممنون
    شما از كدام نسخه آنتي ويروس كاسپر استفاده ميكنيد؟

یک گوشی (پاکت پی سی ) گران قیمت را میخوام به کامپیوتر متصل کنم تا یه سری فایل بهش انتقال بدم
    هر چند سیستم اسکن شده و ویروسی نیست اما به دلیل اهمیت موضوع و اینکه اگه پاکت پی سیه ویروسی بشه دیگه گوشی نمیشه میخوام با اطمینان 100 درصدی این کار رو کنم.
    ظاهرا کاسپر اسکای قابلیتی داره که میشه در اون محیط ایزوله ای تشکیل داد و در اون محیط کار کرد. (فایل ها رو به گوشی انتقال داد)
    روش کار رو میتونین توضیح بدید.
    اون بخش كه شما بهش اشاره كرديد ارتباطي با انتقال ويروس از كامپيوتر به گوشي يا بالعكس نداره.اون امكان كه اگر اشتباه نكنم SandBox نام داره براي اجراي فايلهاي مشكوك ميباشه كه اجازه نميده فايلهاي مشكوك مخرب به سيستم عامل آسيب برسونه و يك محيط مجازي ايمن براي آن ايجاد ميكنه.اما در مورد اتصال گوشي يه سيستم اگر سيستم آلوده باشه سريعا گوشي نيز آلوده ميشه.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در کاسپرسکی 2010 چطور rescue cd درست میکنند ؟ تو کاسپر 2009 میتونستیم با pe builder اینکارو راحت انجام بدیم ولی تو کاسپر 2010 یا میگه فایل ایمیج از سایتش دانلود کن یا فایل iso آماده رو بهش بده چطور میشه این فایل iso رو درست کرد ؟ چند بار با روشهای مختلف درست کردم جواب نداد

چرا کسی جواب نمیده ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

11

در کاسپرسکی 2010 چطور rescue cd درست میکنند ؟ تو کاسپر 2009 میتونستیم با pe builder اینکارو راحت انجام بدیم ولی تو کاسپر 2010 یا میگه فایل ایمیج از سایتش دانلود کن یا فایل iso آماده رو بهش بده چطور میشه این فایل iso رو درست کرد ؟ چند بار با روشهای مختلف درست کردم جواب نداد

چرا کسی جواب نمیده ؟؟؟
    برای درست کردن Rescue Disk در کاسپرسکی 2010 اول باید بری قسمت Security بعد هم گزینه Create Rescue Disk رو کلیک می کنید. در ویزاردی که می یاد اول Next و بعدی هم در حالیکه آن لاین هستی گزینه Download ISO image from Kaspersky Lab server رو انتخاب می کنی. حدودا" 120MB رو باید دانلود کنی (من دیروز که درست کردم اینقدر دانلود داشت) و در نهایت یک فایل ISO خواهید داشت که براحتی می تونی با نرو رو سی دی رایت کنی.
    تو این نسخه مثل 2009 دیگه برای ساخت Rescue Disk نیازی به سی دی ویندوز و نرم افزار دیگه ای نداره.

9. این کاربر از ENASAP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

برای درست کردن Rescue Disk در کاسپرسکی 2010 اول باید بری قسمت Security بعد هم گزینه Create Rescue Disk رو کلیک می کنید. در ویزاردی که می یاد اول Next و بعدی هم در حالیکه آن لاین هستی گزینه Download ISO image from Kaspersky Lab server رو انتخاب می کنی. حدودا" 120MB رو باید دانلود کنی (من دیروز که درست کردم اینقدر دانلود داشت) و در نهایت یک فایل ISO خواهید داشت که براحتی می تونی با نرو رو سی دی رایت کنی.
    تو این نسخه مثل 2009 دیگه برای ساخت Rescue Disk نیازی به سی دی ویندوز و نرم افزار دیگه ای نداره.

من میخوام مثل کاسپر 2009 با استفاده از آپدیت موجود در روی کامپیوتر یک emergency cd درست کنم نه اینکه دانلود کنم
    یه گرینه داره که درحواست فایل iso میکنه میخوام ببینم کسی میدونه اون فایلiso رو چطور میشه درست کرد ؟l مثل کاسپر 2009 که با pe builder این کارو میکرد

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من به تازگی نسخه ی اینترنت سکوریتی 2009 این نرم افزار رو خریداری کردم.در بار اول که قصد داشتم سیستم خودم رو فول اسکن کنم بعد از گذشت یک ساعت تنها یک درصد از اسکن کامل شده بود و من که حدس زده بودم اسکن کامل حدود دو شبانه روز وقت میگیره اسکن رو کنسل کردم.امروز که دوباره پشیمون شدم و خواستم دوباره اسکن کامل کنم میبینم که بعد از پنج دقیقه کامپیوتر به طور کامل هنگ کرده و مجبور میشم ری استارت کنم.دوباره اسکن رو شروع کردم و همون اتفاق تکرار شد.چرا اینجوریه؟قبل از این هم موقع نصب برنامه از آنتی ویروس قبلی خودم که AVG بود و پیش از نصب پاکش کرده بودم ایراد میگرفت و نصب نمیشد و مجبور شدم به صورت دستی فایل های رجیستری باقی مونده از آنتی ویروس قبلی رو پاک کنم تا درست شد.الان هم سیستمم یه کم کند شده.یعنی این برنامه اینقدر سنگینه؟من با آنتی ویروسای قبلیم چنین مشکلاتی نداشتم.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    من به تازگی نسخه ی اینترنت سکوریتی 2009 این نرم افزار رو خریداری کردم.در بار اول که قصد داشتم سیستم خودم رو فول اسکن کنم بعد از گذشت یک ساعت تنها یک درصد از اسکن کامل شده بود و من که حدس زده بودم اسکن کامل حدود دو شبانه روز وقت میگیره اسکن رو کنسل کردم.امروز که دوباره پشیمون شدم و خواستم دوباره اسکن کامل کنم میبینم که بعد از پنج دقیقه کامپیوتر به طور کامل هنگ کرده و مجبور میشم ری استارت کنم.دوباره اسکن رو شروع کردم و همون اتفاق تکرار شد.چرا اینجوریه؟قبل از این هم موقع نصب برنامه از آنتی ویروس قبلی خودم که AVG بود و پیش از نصب پاکش کرده بودم ایراد میگرفت و نصب نمیشد و مجبور شدم به صورت دستی فایل های رجیستری باقی مونده از آنتی ویروس قبلی رو پاک کنم تا درست شد.الان هم سیستمم یه کم کند شده.یعنی این برنامه اینقدر سنگینه؟من با آنتی ویروسای قبلیم چنین مشکلاتی نداشتم.
    احتمال بروز مشكل براي شما اينه كه هنوز AVG بطور كامل از سيستم شما پاك نشده و اين قضيه باعث بروز مشكل و كند شدن اسكن و نيز هنگ كردن سيستم در موقع اسكن شده.شما راهكاري را كه خدمت شما آموزش ميدم را انجام بديد و نتيجه را اعلام بفرماييد:

1-ابتدا برنامه زير را كه AVG Remover نام داره را دانلود كنيد و آنرا اجرا كنيد تا AVG را بطور كامل از روي سيستم شما پاك كند:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-سپس در منوي Run تايپ كنيد Regedit و اينتر را بزنيد تا وارد محيط رجيستري بشيد.سپس مسيرهاي زير را دنبال كرده و در صورت وجود آنها را حذف كنيد.پس از اينكار يكبار سيستم خود را ريست كنيد:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG7Uninstall
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG6INSTALL
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG\Avg8

13. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •