سلام
![]()
سلام
![]()
این عکس منم توی سایت عکاسی منتخب شد.
![]()
Last edited by a.g g.a; 23-08-2011 at 07:50.
البته ببخشيد من حرفه اي نيستم اما به نظرم عكس بالايي رو اگه مي چرخوندي رو به نور ميگرفتي ديگه احتياجي به فلش نبود. چون براي حالت ماكرو استفاده از فلش معمولي يكم كيفيت رو مياره پايين و فلش ماكرو احتياج داره. عكس دوم هم وايت بالانس يكم قرمز كرده كه براي سوژه اصلي بد نيست اما بكگراندت خيلي قرمز شده. كادرت هم بايد عمودي مي بستي. مخصوصا عكس دوم كه پايين سمت راست كادر هلالي لبه تخت (؟) پيدا شده كه خيلي چشمو اذيت مي كنه. البته همه دوستان ببخشيد بهتره باقي دوستان هم نظر بدن چون من اصلا حرفه اي نيستم.
پ ن: چرا من يادم نميمونه عكسامو بريزم رو فلش بيارم شركت آپ كنم نظر بديد؟ :|
Last edited by keykavoos; 23-08-2011 at 17:05.
از نظر من هیچ کدوم !
اولا که سوژه جالب نیست
ثانیا کادر خوب نیست و بکگراند زیادی شلوغه
برای عکس گرفتن از این بنده خدا بهتر بود یه جای بهتر میذاشتیش بعد پشتش رو یه چیز مناسب مثلا یه پرده یا یه کاغذی چیزی میذاشتی بعدشم نباید پشت به نور عکس میگرفتی تا اونجا که ممکنه باید نور پشت دوربین باشه تا عکس وضوحش بیشتر باشه اگه روشنایی به اندازه کافی نبود فلش رو روی حداقل تنظیم کن تانورش جبران بشه (البته اگه داره) یا با فوتوشاپ درستش کن (این فوتوشاپ بهتره)...
salam..
montakhabhaye gozashte...
in gol ha taghdim be hamatoon.
dooseton daram....
H_water سلام (اسمتون رو نمیدونم)
ممنون بابت عکس های زیباتون عالی بودند
فقط کمی حجم بالا بود توصیه میکنم از این برنامه برای کاهش حجم و اندازه عکس ها استفاده کنید(و همین جور همه دوستان) ، برنامه بسیار خوبیه
توضیح و دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------
جاده
![]()
elsin
axaye man ke hamashoon kb hastan...
az in kamtar ke kheyli farghi nemikone...
vaaaaaaaaaaay elsin...
kb yani kilo byte
hehehe
havaset gojas pas???
سلام
دوست عزیزh-waterعکس هاتون رو کوچیکتر ارسال کنین،من یکی که جرأت نمی کنم این جا بیام!!
. . . .
من خیلی از این عکس های انتزاعی خوشم میاد.
Last edited by a.g g.a; 25-08-2011 at 18:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)