چند روزه سرعت اینترنت من خیلی خراب شده .در حد چند کیلو بایت.طرح بعثت.مشهد.قاسم آباد
کس دیگری هم این مشکل را دارد؟
چند روزه سرعت اینترنت من خیلی خراب شده .در حد چند کیلو بایت.طرح بعثت.مشهد.قاسم آباد
کس دیگری هم این مشکل را دارد؟
من البته نیشابورم ولی میگن این طرح بعثت و اینا از مشهد وصل میشه.....
منم مثه شما سرعتم خیلی بده..... امروز البته یکم بهتر شد![]()
بعثت پینگش بدجور ریده!
واسه مایی که کارمون فقط گیمینگه اونم تو سرورهای خارجی سوهان روحی شده!
تا یه هفته ی دیگه درستش نکنن، چنج سرویس میدم، اصلا قابل تحمل نیست!
کسی از وضعیت فعلی پینگ پارس آنلاین خبر داره؟
کلا یک هفته است بد جور سرعت اینترنت قهوه ایی شده.سرعت دانلود الان برای 512 نامحدود من 8 تا 20 هست محدوده کلاهدوز.برای کوهسنگی هم همینطوره.جالبیش اینجاست که من 10 روز از نت دانلود نکردم.اخه قبلنا اگر دانلود 24 ساعتی می کردی کم می کردند یا یک شرایط 30 یا 30 میشد نت خراب میشد الان وضعیت مملکت مگه سفید نیست؟نکنه سبزه ما خبر نداریم
سلام
دوستانی که طرح نامحدود مخابرات رو دارن به زبون خوش میگماین مخابرات رو ول کنین برین یه جای دیگه تا حداقل ما طرح بعثتیا یه چند ماهی نفس راحت بکشیم
بابا این مخابرات ظرفیتش رو نداره الان طرح نامحدود قطع شده همه ریختن و هجوم آوردن به طرح بعثت
من پارسال که اولین بار بود گرفته بودم طرح بعثت رو سرعت دانلودم تا 400 میرسید و از 300 کمتر نبود اما عید که شد مخابرات اومد فرت و فرت تبلیغ کرد اینترنت خانواده
همه هم گفتن چه باحال بریم بخریم به یک ماه نکشید که سرعت نت دانلود 400 میکردم شد 128 !!!! زنگ زدم شکایت کردم گفتن یوزرامون زیاد شده چیکار کنیم دیگه
خوب بابا شما که ظرفیت ندارین چرا سرویس اضافی میدین ؟ @ ؟ باز دوباره الان اومدن طرح نامحدود رو برداشتن همه ریختن رو طرح بعثت الان سرعت دانلود خوبه 125 هستش ولی سرعت پیج باز کردن در حد دایال آپ افتضاح شده زنگم میزنی میگن داره درست میشه نمیگن که دلیلش این بوده @ حالا اینا به کنار من سایت خودم برام باز نمیشه @!$!#! با اینکه رو سروره %%%%
مطلب هم نزارم دیگه میمونه آدم چیکار کنه
![]()
512 پارس آنلاین35
سلام دوستان
وضع نت تو شهر شما چطوره؟ فقط مخابرات خرابه؟
سرعت دانلود یک مگ چنده؟
512 نامحدود پارس، کرمانشاه، با 64 میگیره
فقط ده روزه مخابرات افتضاح شده
سلام
یک مسلمونی اون شماره گویایی که زنگ میزدی حجم باقیمانده اینترنت مخابرات رو اعلام میکرد رو بگه کارم گیره
سلام دوست عزیز
2828
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)