سلام
من مودم مدل symphony ADSL Router -SY800 دارم چطور می تونم تنظیمان پراکسی یا وی پی ان از جمله ایپی ادرس و پورت و یوزر پسورد رو داخل مودم تنظیم کنم تا سایت های ف ی ل ت ر شده رو ببینم ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
من مودم مدل symphony ADSL Router -SY800 دارم چطور می تونم تنظیمان پراکسی یا وی پی ان از جمله ایپی ادرس و پورت و یوزر پسورد رو داخل مودم تنظیم کنم تا سایت های ف ی ل ت ر شده رو ببینم ؟
ها؟؟؟سلام
مگه اینترنت ف ی ل ت ر داره؟
ما که نمیدونیم چیه، اما تنظیمات رو نباید تو مودم وارد کنی ، برو یه چیز پی ان بگیر حالشو ببر (البته از سایتهای خوب خوب
)
بستگی داره ، اگه با اندیشه اینقدر دانلود کرده باشی خیلی عالیهههه ، چون من تا حالا بدون DC شدن نتونستم اینقدر دانلود کنممن مرکز 6 هستم و دیشب 1300 مگ دانلود شد. کمه یا خوبه!
چه اسم با کلاسی هم داره بلا برده "اندیشه"![]()
) عجببب ، رامین جال معلومه داری حال میکنی با شاتلااا
در ساعت رو نمیدونم اما در ثانیه فکر کنم 3 تا 5 کیلوبایت مصرف بشهاگر بخواک کال اف دیوتی 4 یا همون جنگهای مدرن 1 رو انلاین بازی کنم متوسط در هر ساعت چقدر حجم از دست میدم.
همه داریم حال میکنیم..من بدجوری توو کف موندم ، تا الان اصلا dc نشدم) عجببب ، رامین جال معلومه داری حال میکنی با شاتلااا
![]()
ping عالی، time out عالی.
---
والا فقط یه چیز منو میترسونه، یادتونه یکی از دوستان گفته بود در عرضه 5 دقیقه 40 مگش رفت؟ اگه پستش رو نمیخوندم عمرا گیر میدادم به ترافیکم و هی پشته سره هم توو سایته شاتل نمیچرخیدم.
بدیش اینه که من وقتی اندیشه بودم نگاه نمیکردم روزانه چقدر مصرف دارم...اما اینو بگم که همیشه 5 و گاهی هم 8 گیگی رو میگرفتم...5 گیگ که راحت تموم میشد تویه ماه (البته چرا دروغ بگم این ماه 1 گیگ زیاد اومد)
چیزی که ناراحتم کرده اینه که تا الان 7 ساعت اینترنت استفاده کردم و 130 مگم رو برده...محمد جان شما که wow بازی میکنی به نظرت معمولیه یا این شاتل دستگاه هاش سولاخن؟![]()
میشه بگی این جواب رو کیا بهت دادن؟ من هم تو لاهیجانم و دقیقا همین مشکل رو دارم در حالی که دوستان دیگه ام تو لاهیجان دارن با سرعت بالای 60 دان میکنن. Downstream من هم مثل شما 572 هست.
واقعا که بدجور رو اعصابه. من به مرکز مخابرات مربوط به خطمون رفتم، چندین بار به اندیشه رفتم ولی از هیچکدون جوابی نگرفتم.
و میدونید بدیش چیه. بدیش اینه که آخر سر میگن ما بهتون 128 دادیم که سرعت واقعیش 16 هست و الان هم که بقیه دارن بالای 50-60 میزنن ما داریم لطف میکنیم ( یاد استدلال کتابهای دینی میفتم در توجیه اینکه چرا خدا میذاره بعضیا فقیر باشن) آخه یکی نیست بگه گوسفند اگر تو سرعت 50-60 نمیدادی که من خر نمیومدم ازت سرویس بگیرم.
من که گفتم بیان جمعش کنن سرویس رو. همون dial up و وبگردی بسه![]()
چرا ایقدر ذوق میکنی Downstream:604
جسارت چیه عزیزم ما اومدیم اینجا یه چیز یاد بیگریم نکته واقعا جالبی بود دستت درد نکنه
ho0rezam اگه منظورتون صرفآ wow باشه, که برای من ساعت 8:25 که بازی رو شروع کردم حجمم 2541.33 و ساعت 9:8 که از بازی خارج شدم حجمم 2539.22 شده بود (اندیشم)
دیشب از ساعت 4:30 تا 7صبح، حدود 800MB دانلود کردم. سرعت هم 64KBps بود.
درود
دوستان دیروز و امروز معلوم نیست این اینترنت چه مرگش شده بود صفحه اول گوگل و ویکیپدیاو...بد باز میشه یا اصلا باز نمیشه دیشب کلا 900 مگ دان داشتمبرا شما هم اینجوری بود؟؟
بدرود
نه بابا ، معمولیههمه داریم حال میکنیم..من بدجوری توو کف موندم ، تا الان اصلا dc نشدمping عالی، time out عالی.
---
والا فقط یه چیز منو میترسونه، یادتونه یکی از دوستان گفته بود در عرضه 5 دقیقه 40 مگش رفت؟ اگه پستش رو نمیخوندم عمرا گیر میدادم به ترافیکم و هی پشته سره هم توو سایته شاتل نمیچرخیدم.
بدیش اینه که من وقتی اندیشه بودم نگاه نمیکردم روزانه چقدر مصرف دارم...اما اینو بگم که همیشه 5 و گاهی هم 8 گیگی رو میگرفتم...5 گیگ که راحت تموم میشد تویه ماه (البته چرا دروغ بگم این ماه 1 گیگ زیاد اومد)
چیزی که ناراحتم کرده اینه که تا الان 7 ساعت اینترنت استفاده کردم و 130 مگم رو برده...محمد جان شما که wow بازی میکنی به نظرت معمولیه یا این شاتل دستگاه هاش سولاخن؟![]()
کدوم سرور بازی میکنی؟
من neverendless هستم ، سرور خودمم تا روزهای دیگه آماده میشه
من که با بازکردن هیچ سایتی, مشکل ندارم (سایتهایی که شما گفتید هم چک کردم)درود
دوستان دیروز و امروز معلوم نیست این اینترنت چه مرگش شده بود صفحه اول گوگل و ویکیپدیاو...بد باز میشه یا اصلا باز نمیشه دیشب کلا 900 مگ دان داشتمبرا شما هم اینجوری بود؟؟
بدرود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)