تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 541 از 2403 اولاول ... 4144149153153753853954054154254354454555159164110411541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    من مودم مدل symphony ADSL Router -SY800 دارم چطور می تونم تنظیمان پراکسی یا وی پی ان از جمله ایپی ادرس و پورت و یوزر پسورد رو داخل مودم تنظیم کنم تا سایت های ف ی ل ت ر شده رو ببینم ؟

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    من مودم مدل symphony ADSL Router -SY800 دارم چطور می تونم تنظیمان پراکسی یا وی پی ان از جمله ایپی ادرس و پورت و یوزر پسورد رو داخل مودم تنظیم کنم تا سایت های ف ی ل ت ر شده رو ببینم ؟
    ها؟؟؟
    مگه اینترنت ف ی ل ت ر داره؟
    ما که نمیدونیم چیه ، اما تنظیمات رو نباید تو مودم وارد کنی ، برو یه چیز پی ان بگیر حالشو ببر (البته از سایتهای خوب خوب )

من مرکز 6 هستم و دیشب 1300 مگ دانلود شد. کمه یا خوبه!
    بستگی داره ، اگه با اندیشه اینقدر دانلود کرده باشی خیلی عالیهههه ، چون من تا حالا بدون DC شدن نتونستم اینقدر دانلود کنم

چه اسم با کلاسی هم داره بلا برده "اندیشه"
    ) عجببب ، رامین جال معلومه داری حال میکنی با شاتلااا

اگر بخواک کال اف دیوتی 4 یا همون جنگهای مدرن 1 رو انلاین بازی کنم متوسط در هر ساعت چقدر حجم از دست میدم.
    در ساعت رو نمیدونم اما در ثانیه فکر کنم 3 تا 5 کیلوبایت مصرف بشه

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

) عجببب ، رامین جال معلومه داری حال میکنی با شاتلااا
    همه داریم حال میکنیم..من بدجوری توو کف موندم ، تا الان اصلا dc نشدم ping عالی، time out عالی.
    ---
    والا فقط یه چیز منو میترسونه، یادتونه یکی از دوستان گفته بود در عرضه 5 دقیقه 40 مگش رفت؟ اگه پستش رو نمیخوندم عمرا گیر میدادم به ترافیکم و هی پشته سره هم توو سایته شاتل نمیچرخیدم.
    بدیش اینه که من وقتی اندیشه بودم نگاه نمیکردم روزانه چقدر مصرف دارم...اما اینو بگم که همیشه 5 و گاهی هم 8 گیگی رو میگرفتم...5 گیگ که راحت تموم میشد تویه ماه (البته چرا دروغ بگم این ماه 1 گیگ زیاد اومد)

چیزی که ناراحتم کرده اینه که تا الان 7 ساعت اینترنت استفاده کردم و 130 مگم رو برده...محمد جان شما که wow بازی میکنی به نظرت معمولیه یا این شاتل دستگاه هاش سولاخن؟

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سرویس نا محدود ندارم
    فهمیدم چی شد میگن چون لنگرود ظرفیت زیرساختش خرابه ما با یه وسیله ای که اسمش یادم رفت محدودیت سرعت اعمال میکنیم و شما بیشتر از پهنای باندت حق دانلود نداری اما تو رشت چون زیرساخت فراهمه محدودیت رو برداشتن

افسسسسووسسسسسس
    میشه بگی این جواب رو کیا بهت دادن؟ من هم تو لاهیجانم و دقیقا همین مشکل رو دارم در حالی که دوستان دیگه ام تو لاهیجان دارن با سرعت بالای 60 دان میکنن. Downstream من هم مثل شما 572 هست. 

واقعا که بدجور رو اعصابه. من به مرکز مخابرات مربوط به خطمون رفتم، چندین بار به اندیشه رفتم ولی از هیچکدون جوابی نگرفتم.
    و میدونید بدیش چیه. بدیش اینه که آخر سر میگن ما بهتون 128 دادیم که سرعت واقعیش 16 هست و الان هم که بقیه دارن بالای 50-60 میزنن ما داریم لطف میکنیم ( یاد استدلال کتابهای دینی میفتم در توجیه اینکه چرا خدا میذاره بعضیا فقیر باشن ) آخه یکی نیست بگه گوسفند اگر تو سرعت 50-60 نمیدادی که من خر نمیومدم ازت سرویس بگیرم. 
    من که گفتم بیان جمعش کنن سرویس رو. همون dial up و وبگردی بسه 

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ما مثل شما مایه دار نیستیم رفیق، با 128 کنار میایم
    ماجرای 1ماه رایگان رو نگفتی، می تونی واسم اوکی کنی؟ نکنه فقط واسه 512 هست؟

الان زنگ زدم به شاتل ماجرای سرعتمو گفتم، رفت نگاه کرد گفت تو اصلا اینترنت نداری پورتت وصل نیست، گفتم بابا دارم کار می کنم. گفت یوزر پس از کجا آوردی، گفتم دیگه پیدا کردم. گفت تو الان داری قاچاقی کار می کنی گفت باید یکم صبر کنی تا پورتت از مخابرات وصل بشه
    2ساعت بعد زنگ زد گفت الان برو نگاه کن ببین چجوریه. رفتم دیدم کفم برید:
    Downstream:604
    upstream:158
    یادآوری می کنم سرویسم 128 هست.
    بچه ها دلتون بسوزه برم حالشو ببرم
    ایول شاتل (البته امیدوارم همیشه اینجوری بمونه)
    چرا ایقدر ذوق میکنی Downstream:604
    جناب mtx یه نکته آموزشی رو می خوام بگم، جسارت نشه. البته همه این اشتباهو می کنن. بقیه هم یاد بگیرن مفیده:
    همیشه واسه اینکه بشه راحت کیلو بیت رو از کیلو بایت تشخیص داد از این راه استفاده می کنن. در کل دنیا و در علم کامپیوتر کاملاً مرسومه:
    کیلو بیت: Kb
    کیلو بایت: KB
    جسارت منو ببخشید
    جسارت چیه عزیزم ما اومدیم اینجا یه چیز یاد بیگریم نکته واقعا جالبی بود دستت درد نکنه

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ho0rezam اگه منظورتون صرفآ wow باشه, که برای من ساعت 8:25 که بازی رو شروع کردم حجمم 2541.33 و ساعت 9:8 که از بازی خارج شدم حجمم 2539.22 شده بود (اندیشم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دیشب از ساعت 4:30 تا 7صبح، حدود 800MB دانلود کردم. سرعت هم 64KBps بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درود
    دوستان دیروز و امروز معلوم نیست این اینترنت چه مرگش شده بود صفحه اول گوگل و ویکیپدیاو...بد باز میشه یا اصلا باز نمیشه دیشب کلا 900 مگ دان داشتم برا شما هم اینجوری بود؟؟
    بدرود

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

همه داریم حال میکنیم..من بدجوری توو کف موندم ، تا الان اصلا dc نشدم ping عالی، time out عالی.
    ---
    والا فقط یه چیز منو میترسونه، یادتونه یکی از دوستان گفته بود در عرضه 5 دقیقه 40 مگش رفت؟ اگه پستش رو نمیخوندم عمرا گیر میدادم به ترافیکم و هی پشته سره هم توو سایته شاتل نمیچرخیدم.
    بدیش اینه که من وقتی اندیشه بودم نگاه نمیکردم روزانه چقدر مصرف دارم...اما اینو بگم که همیشه 5 و گاهی هم 8 گیگی رو میگرفتم...5 گیگ که راحت تموم میشد تویه ماه (البته چرا دروغ بگم این ماه 1 گیگ زیاد اومد)

چیزی که ناراحتم کرده اینه که تا الان 7 ساعت اینترنت استفاده کردم و 130 مگم رو برده...محمد جان شما که wow بازی میکنی به نظرت معمولیه یا این شاتل دستگاه هاش سولاخن؟
    نه بابا ، معمولیه
    کدوم سرور بازی میکنی؟
    من neverendless هستم ، سرور خودمم تا روزهای دیگه آماده میشه

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درود
    دوستان دیروز و امروز معلوم نیست این اینترنت چه مرگش شده بود صفحه اول گوگل و ویکیپدیاو...بد باز میشه یا اصلا باز نمیشه دیشب کلا 900 مگ دان داشتم برا شما هم اینجوری بود؟؟
    بدرود
    من که با بازکردن هیچ سایتی, مشکل ندارم (سایتهایی که شما گفتید هم چک کردم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •