ترينر يا رمزشو پيدا نكردم اما سيو كاملشو ميتوني از لينك زير دانلود كني
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترينر يا رمزشو پيدا نكردم اما سيو كاملشو ميتوني از لينك زير دانلود كني
خدمت شما
بفرما سیو کمپلت
من ترينر بازي resident evil 5 رو ميخواستم + كاركرد هر كليد در بازي به زبان فارسي
ممنون ميشم اگه بذاريد
دوستان شما هر ترینری یا سیوی میخواید اول یه سرچ توبزنید بعد اگه نبود اینجا بگید به نظرم من بهتره البته ما که تازه واردیم ولی این نظر من بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ترینر
resident evil 5
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
salam
bacheha NID FOR SPEED
koddare?mamnoonmisham begin
می شه رمز بازی gta5 رو بدین و رمزی هم برای گزروندن مرحله تمرین پرواز هست چون این مرحلهخیلی سخته
ممنون
سلام. من با بازي Tower Bloxx Deluxe مشكلي ندارم... اما وقتي دنبال ترينرش گشتم و كلي مكافات كشيدم... يكيش دانلود از رپيد شير البته از طريق رپيد باز... به يه ترينر توپّ برخوردم كه... متاسفانه نمي دونم چرا كار نكرد.البته ترينر مي گه واسه ورژن 1.1.7 هستش، اما وقتي به بازي مراجعه مي كنم جايي نديدم كه ورژن خاصي زده باشه كه شايد اين يعني فقط همين يه ورژن داره يا شايدم ورژن اوليش باشه. فايلاي خود بازي پسوندشون dds هستش كه فكر كنم يه برنامه طراحي از نوع سازه اي باشه. اگه كسي چيزي داره لطفا بذاره استفاده كنيم.
اين لينك ترينري هست كه پيدا كردم... البته فكر كنم همين يكي باشه.. بقيه پولي بودن:
پيشنهاد مي كنم اين كتاب رو دانلود كنيد...
اين يه كتابه با قابليت آپديت كردن و سرچ و ايميل فرستادن يه چيت كد واسه دوستان... كه نسبتا خوب جواب مي ده... به روز هم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کدوم نید فور اسپید رمز میخاید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)