واقعا ممنون از رهنمایی کامل شما . به احتمال زیاد همین s90 رو میگیرم . فقط میشه بگی نظرت در مورد sx210 های جدید چیه و یه مقایسه کوچیک بکنی و بگی که در کل کدوم رو پیشنهاد میدی ؟
یه دنیا تشکر . مرسی
واقعا ممنون از رهنمایی کامل شما . به احتمال زیاد همین s90 رو میگیرم . فقط میشه بگی نظرت در مورد sx210 های جدید چیه و یه مقایسه کوچیک بکنی و بگی که در کل کدوم رو پیشنهاد میدی ؟
یه دنیا تشکر . مرسی
سلام خدمت همه اساتید
خواستم نظرتون رو در مورد SONY W360 بپرسم
14.1 مگاپیکسله و توی شهر ما قیمتش 285 تومنه
خواهشا نظرات پرباری بدین
پیشنهاد دوستانه !
L110
بعد
sx120
![]()
درخواست راهنمايي فوري :
از بين اين دو تا كدوم رو بخرم لطفا در صورت امكان با دليل بگيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن حدود 300 تا 340 اگر پيشنهاد بهتري دارين بگينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشكر
Last edited by Amir_Niknam; 22-04-2010 at 22:11.
برای اونچه مدنظر شماست یعنی عملکرد در نورکم، قطعاً s90 بهتر .. با این حال، s90 در زمینه های مختلف دیگه هم بهتر به نظر می رسه و شاید مزیت اصلی sx210 صرفاً این باشه که بصورت HD فیلم می گیره.
سلام دوستان یه دوربین دیدم خیلی کاراییش بالا بود در حد تیم ملی(البته hd نداشت)super zoom بود.
اسمش sp-590 olympus
به نظرتون این بهتره یا fz 35 ؟(من فیلمبرداری برام مهم نیست)
دفیفا بستگی به کاربردتون داره
مقایسه امکانات :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون از سایتی که معرفی کردی.
خیلی جالبه wifi هم داشت.حالا کسی این دوربین رو داره؟نویزش که زیاد نیست؟من استفادم بیشتر تو طبیعت و عکس های چهره س.
اونچه من خونده ام، از کیفیت عکس اش تعریف چندانی نشده و حتی در ایزوهای پایین هم براش نویز گزارش شده، در مقابل ِ FZ35 که مشخصاً بخاطر کیفیت عکس و نویز اندکش محبوبه، شک دارم این مدل 590 که گفتی بتونه رقابت کنه.
سلام
قبلا از زحمات شما كمال تشكر را دارم.
من ميخوام يه دوربين بين 200 تا 260 بخرم و برام كيفيت فيلم و عكسش مهمه و در حين فيلم برداري زوم هم ميخوام داشته باشه كدوم دوربين رو شما توصيه ميكنيد ممنون.
و زوم هم بالا باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)