ترلیر های Uncharted3 رو دیدین؟! سه بعدیم هست!!!
![]()
ترلیر های Uncharted3 رو دیدین؟! سه بعدیم هست!!!
![]()
Last edited by golabi2; 15-12-2010 at 18:09.
هکش اصلا به درد نمیخوره!!
هیچ جوره!
ببین من از اولین کسایی بودم که دانگل گرفتم ولی الان دارم به 3.55 آپدیت میکنم که BrotherHood آنلاین بزنم!!
مفت نمی ارزه!!
-------------
آقا یه چیزی من الان دارم میرم PSN حالا میشه به من بگین برا ثبت نام تو فرم ها چی پر کنم؟؟
ممنون میشم میدونم تو صفحات قبلی هست ولی حوصله ندارم بگردم!!
ممنون
فکر میکنم جاوید جان جواب شما رو خیلی خوب و کامل داده باشند.
شما همیشه و در هر کنسولی حتی Wii که کپی خور شدنش از همه آسون تره با اجرای برخی بازی های کپی به مشکل میخورید ، حتی توی Ps2 - یادم هست روی سری 59000 Ps2 بازی Resident Evil Code Veronica به صورت کپی درست اجرا نمیشد . روی این اسلیم هاش هم اون روز های اول گاد آف وار درست اجرا نمیشد . خلاصه همیشه یه مشکلی هست .
قیمت بازی ها هم اومده پایین بله .
ولی در کل پیشنهاد من اینه :
بازی های انحصاری Ps3 انگشت شمار هستند (مال همه کنسول ها اینطوریند) شما یه 360 بخر که به بازی های مالتی بدون دردسر دسترسی داشته باشی - بازی های انحصاری Ps3 رو هم اوریج بخر و روی یک Ps3 دستکاری نشده راحت بیشین بازی کن![]()
فورم هاش که مثل بقه فورم هاست که برای ثبت نام پر می کنی فقط کشور رو UAE انتخاب کن که می شه امارات برای خرید گیم کارت کارت های امارات راحت تر از بقیه پیدا می شه و از همه هم ارزون تره ....آقا یه چیزی من الان دارم میرم PSN حالا میشه به من بگین برا ثبت نام تو فرم ها چی پر کنم؟؟
ممنون میشم میدونم تو صفحات قبلی هست ولی حوصله ندارم بگردم!!
ممنون
کنسول پلی دو منم با اویل کد ورنیکا مشکل داشت ! همچنین ایس کمبت 4 ... مدلشم که تو امضام هستشما همیشه و در هر کنسولی حتی Wii که کپی خور شدنش از همه آسون تره با اجرای برخی بازی های کپی به مشکل میخورید ، حتی توی Ps2 - یادم هست روی سری 59000 Ps2 بازی Resident Evil Code Veronica به صورت کپی درست اجرا نمیشد . روی این اسلیم هاش هم اون روز های اول گاد آف وار درست اجرا نمیشد . خلاصه همیشه یه مشکلی هست .![]()
دوستان فقط یه چیزی بگم:
کنسول بدون آنلاینش هیچی نیست!!
خیلی حال میده این PSN . از صبح تا حالا دارم بازی میکنم. جالبیش اینکه حجمم خیلی کم میخوره!!
راستی اینکه بازی رو میزاری ازت میخواد که پچ دانلود کنی چیه؟ این پچ ها واسه آنلاین هستش آفلاین یا چیز دیگه؟
آقا من یه جا خوندم که بهترین و کاملترین فروشگاه واسه خوده آمریکا هستش!
منم اینی که شما گفتی رو نخوندم و زدم US.
حالا سوالم اینه که من اگه بخوام کارت بخرم برا خرید آنلاین باید واسه خود US رو بخرم؟
اگه بخوام آنلاین بزنم چی؟
مهمه ریجن بازی چی باشه؟ چون الان من دارم با AC:Brotherhood Pal آنلاین بازی میکنم.
پس چیه که یه سری دنبال یه سری ریجن خاص هستن؟
در ضمن کنسول من خودش NTSC/J هستش.
راستی کارت PSN رو میشه از کجا خرید؟ لینک میدید؟
Last edited by farbod N73 me; 16-12-2010 at 18:25.
منم واسه آنلاین ، یه کنسول دیگه خریدم دیگه ! حجم زیاد مصرف نمی کنه ، فقط برای ما ها که تو ایرانیم بدیش اینه پینگمون چون پایینه گاها یه سری مشکلات تاخیری داریم تو بازی ها ...
پچ ها هم فایل ها یآپدیت بازی هاست دیگه ، آنلاین و آفلاین نداره هر بازی بذاری پچ داشته باشه دانلود می کنه ...
فروشگاهاش با هم هیچ فرقی ندارن فقط گاها یه آفر هایی برای یه سری کشورهای خاص می ذاره اونم گاها ، در ضمن توصیه می کنم چیزی رو فوری نخرید بذارید یه ماه از اومدنش که گذاشت تخفیف می ده روش ! کارت US از همه گرون تره تو ایران و از همه هم سخت تر پیدا می شه ! بدتر از اون uk که من اونجا ساختم ! ولی خوب خیالی نیست ، شما یه یوزر و یه اکانت دیگه تو PSN بساز اونو بذار رو UAE کاری که من کردم بعد اونو شارژ کن هر چی می خوای بخری با اون بخر ! ولی آنلاینت رو با اکانت اصلیت برو مشکلی نداره !
اینم که یه سری دنبال ریجین خاصن اینجوری آرشیو جمع می کنن مثلا ریجچین یک گرون تره و سه ارزون تر ، چون یکا گرون تره کلاسش بالاتره ! واسه همین یه سری ریجین یک جمع می کنن !
برای آنلاینم یه سری می گن ریجین مهم نیست یه سری می گن مهمه ولی از اونجایی که من کال یک رو ریجین سه داشتم و رفتم آنلاین دیدم تو روم هاش داره پشه می چرخه فهمیدم ریجین مهمه چون همون بازی ریجین دوش تو روم هاش جای پشه آدم هم بود ! ، ترجیحا ریجین دو بگرید بازی ها رو ...
کارتم یه سری سایتا می فروشن ، من تا حالا اعتماد نکردم آنلاین بخرم ، همیشه رفتم پایتخت خریدم سایت زیرم که به تازگی باز شده می فروشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون آقا جاوید.
اگه میشه لینک سایت رو جدا بدین!
منم نمیدونم به قدرتی خدا چه جوریه این شاتل پینگش خوراکه بازیه اصلا لک نداره!!
یعنی هیچی!!
تو یه سری بازیا تاخیر کمتر مشخصه طبق تجربه تو بازی های ماشین سواری بیشتر مشخصه مثل موتور استورم ... پیغام خصوصی کردم براتون
اگر دستگاه رو بدون دانگل راه اندازی کنیم و وصل بشیم به PSN باز هم بن میشیم؟
چنتا بازی روی هارد کپی شده اگه بخوام وصل شم باید پاک کنم اونارو؟
طبق شنیده ها اگر کنسول رو بدون دانگل Load کنید مشکی نیستش .
باز هم تحقیق کنید خدایی نکرده مشکی پیش نیاد .
راستی دوستانی که قصد H A C K کنسول رو دارند بدونند که این کار ممکنه Hard کنسول رو بپوکونه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)