سلام.کسی از قابلیت اجرایی نرم افزار PSPKVM (اجرای برنامه های جاوا بر روی psp) اطلاعی داره؟
امتحانش کرده ببینه آیا با برنامه هایی که برای موبایل طراحی شده آیا مشکل داره یا نه؟
سلام.کسی از قابلیت اجرایی نرم افزار PSPKVM (اجرای برنامه های جاوا بر روی psp) اطلاعی داره؟
امتحانش کرده ببینه آیا با برنامه هایی که برای موبایل طراحی شده آیا مشکل داره یا نه؟
من از این برنامه استفاده کردم بازی های موبایل رو خوب اجرا میکنه ...بدیش اینه که جای دکمه ها یه کم اذیت میکنه
آخه هر کاری میکنم همچین چیزی رو نمیتونم انجام بدم !! شما بلدید؟
راستش من یه برنامه دیدم که همچین ----- شکن بود یعنی اجراش میکردی اونم کارش رو میکرد ولی برای من که کار نکرد ...در کل من که همون راه سایت رو پیشنهاد میکنم!
همين كه مشكلي نداشتيم خدا رو شكر
patapon
gta
final fanasty
metal gear
nfs pro street
fifa08
ghost rider
Last edited by mohammad_dj_kazin; 10-08-2008 at 01:43.
بازی CSO که نیست؟!ندیدم کسی به این نکته اشاره کنه!اگه GTA رو CSO کنی رو رم های خود سونی هم لگ میزنه.باید ISO باشه.
سلام :
از ديروزه كه وقتي توي بازي هايي كه كنترل و راه رفتن با جوي استيك هست ميرم . جوي استيك به نوعي قاطي كرده و بدونه اينكه بهش دست بزنم اون فردي كه كنترلش رو دارم مدام به سمت عقب حركت ميكنه .
يعني جوي استيكم خراب شده ؟ لطفا يكي كمك كنه .
اينجا چرا هيچ کس جواب سوالهاي منو نميده؟پارتي بازيه فقط مال بعضي هارو جواب ميديد؟
من فكر كنم جوي استيكت خراب شده
ببر توپخونه برات درست ميكنن
من فكر نميكنم شما بتون يبا گيم شارك بازي ها رو باز كني چوم امكانش نيست وقتي داخل يك بازي ديگه هستي همزمان وارد بازي ديگه اي هم بشي
خیلی ممنون
چرا اتفاقا cso هست
چجوری باید به iso تبدیلش کنم؟
من بازی gta vcs رو هم بازی ردم بازم گیر میکرد ولی وقتی قدرت cpu رو افزایش دادم مشکل به کلی رفع شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)