سلام
پیغامی که میده به زبان فنلاندی است ولی معنی اش دقیقا همونی است که گفتم.
directx 9 را نمیتواند پیدا کند و باید directx 9 یا ورژن جدیدترش را داشته باشم
سلام
پیغامی که میده به زبان فنلاندی است ولی معنی اش دقیقا همونی است که گفتم.
directx 9 را نمیتواند پیدا کند و باید directx 9 یا ورژن جدیدترش را داشته باشم
با سلام
یه مشکل تو بازی های splintercell DA و rianbowsix LV دارم. همین که بازی شروع میشه بعد از پنج یا شش ثانیه سیستم از بازی خارج میشه و اون صفحه ی آبی معروف (صفحه مرگ) رو میاره و Restart می شه !!!
اصلا نمی دونم مشکل از کجاست ... ممنون می شم اگه راهنمایی کنین . این هم مشخصات سیستم من:
Vga : 8600 gt-256 mb DDR 3
Ram : 2gig DDR 2 bus 800
cpu : Amd athlon 64 x2 4800
windows : xp sp2 32bit version
دوست عزیز! مواردی که معمولا باعث بروز صفحه آبی مرگ میشه شامل تداخل سخت افزاری و یا اشکال در رجیستری ویندوز (نرم افزاری) هست.
در انجمن سخت افزار یا نرم افزار سوال خود رو مطرح کنید تا زود به نتیجه برسید...
انجمن سخت افزار در این آدرس:
انجمن نرم افزار در این آدرس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با آرزوی موفقیت برای شما...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ابتدا آخرین نسخه درایور کارت گرافیکتون را از شرکت سازنده آن دانلود و نصب کنید و اگر مشکل شما حل نشد احتمال داره از پاور سیستمتون باشه چون معمولا پاورهایی که به همراه کیس هستند برای سیستم های ضعیف تر هستند ولی سیستم شما در حد قوی است. وقتی که پاور سیستم نتواند برق مورد نیاز را تامین کند یا صفحه آبی ظاهر می شود و یا سیستم رستارت می شود. پاورتون را چک کنید و اگر نامرغوب بود برای تعویض آن اقدام نمایید.
پیشنهاد من یک پاور 450W از گرین است.
Last edited by A-H Entertainment; 22-03-2008 at 21:59.
میشه لینک دانلود Directx9 برام بذارید؟
از کجا بفهمم Directx چند رروی کامپیوترم نصبه؟
چطور کارت گرافیکم اپدیت کنم؟
پنجره RUN رو از استارت منو باز کن و این کلمه رو تایپ کن dxdiag و بهد OK رو بزن.
حالا تو پنجره باز شده به دنبال directtx version بگرد که ورژنش روبه روی اون نوشته شده.
برای این کار هم باید به سایت شرکت سازنده کارت گرافیکت مراجعه کنی.چطور کارت گرافیکم اپدیت کنم؟
سلام
سیستم را برگرداندم به تاریخ یک ماه قبل و مشکل حل شد.
ممنون از همه
سلام
سیستم را برگرداندم به تاریخ یک ماه قبل و مشکل حل شد.
ممنون از همگی
مرسی.خوشبختانه ورزن 9 رو لب تابم نصبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)