فعلا که پخش نمیشه تا بعد ببینیم چی میشه
---------
.......
فعلا که پخش نمیشه تا بعد ببینیم چی میشه
---------
.......
Last edited by Kurosh; 21-10-2012 at 11:59. دليل: حذف قسمت حاشیه ساز
خب نمیشد یکی توی این سوالا از چاووشی بپرسه دلیل ناراحتیش چی بوده؟
کنسرت چی شد؟
قرار نیست ما این آرزو رو به گور نبریم؟
Last edited by Kurosh; 21-10-2012 at 12:04. دليل: حذف نقل قول
دوستان رضا شریفی با همکاری پرهام ابراهیمی آهنگی رو در حمایت ازمحسن چاوشی خونده که در اکثر سایتهای موسیقی پخش شده( ترانه : سعید پور محمد / آهنگ و تنظیم : پرهام ابراهیمی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب البوم محسن یگانه اومد و حداقل برای من انتظارات روبراورده نکرد . حالا باید منتظر البوم من ان خود سیزدهم اقای خاص باشیم امیدوارم البومش عالی باشه مثل همیشه .
منم همینطور
آلبوم من خود آن سیزدهم به خاطر شاعرایی که داره میتونه طیف خاصی از مردم رو هم به خودش جذب کنه ، اونایی که به اشعار قدیمی علاقه دارن
البته عاشقانه های احسان خواجه امیری رو هم نباید از یاد برد مطمئنا ترانه های قویی داره
با توجه به اینکه البوم یگانه امروز اومده
و احتمال خیلی زیاد آلبوم چاووشی هم طی 2 هفته آینده میاد،
میخوام خیلی دوستانه یه خواهشی از همگی بجه های همیشگی این تاپیک بکنم،
اونم اینکه
مقایسه و افه و حال گیری رو بذارین کنارباور کنین من که حال و حوصله ندارم اون بحثهای بی نتیجه و الکی که کاملا سلیقه ای هم هست رو هر روز ببینم!
به خواننده محبوب خودتون بپردازین
باور کنین خیلی بهتره
از هر نظر بهتره!
اولا البوم فاخری مثه من خود ان سیزدهم و کلا البومای چاوشی رو با البومای سطح پایین چه منافاتی دارن که بخوان کسی مقایسه کنه؟
ثانیا حالا کی گفته البوم من خود ان سیزدهم ابان میاد ؟ اونم یکی دو هفته قبل محرم
البوم در بهترین حالت همون بهمن اسفند میاد مگر نه این البوم همچنان طلسمش ادامه داره
Last edited by Greedy; 21-10-2012 at 22:54.
والا اینو شما میگی. واقعیت اما اینه که خیلیها نشستن کهاین کار رو بکنن.
و با توجه به پستی که دیشب چاووشی توی FB گذاشت بله همنیه که شما گفتی...
آلبوم به این زودیها نمیاد...
دوستان این شهاب اکبری چند طرفه کار میکنه؟
بابا با همه هست!
تو آلبوم یگانه هم هست!
من که حال کردم با تنظیماش!
آخه به جز اون تو ایران کسی نیست!؟
من بدجور منتظر آلبوم 13 هستم.پس کی میاد؟
دوستان یه لطفی بکنند و اگه واقعا چاووشی رو دوست دارید نسخه اورجینال آلبوم رو بخرید.من از 1شاخه نیلوفر تا به الان همه آلبوم هاش رو خریدم و اصلا دانلود نکردم چون برای کارش ارزش قائلم و دوست دارم کارهاش رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)