سلام
کسی میتونه سمند پلیس بسازه؟
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام
کسی میتونه سمند پلیس بسازه؟
کسی رینگی داره که وسطش بچرخه . مثل nfs یعنی بک قسمت متحرک و یک قسمت ثابت داشته باشه که وقتی گاز میدی شروع کنه به چرخیدن . وقتی هم که ترمز میگیری آروم آروم وایسه.
توی این grove street جدید یه فایلی به نام boxes.txd هست که توی gta3.img نیست باید چکار کرد؟
به جز gt3.img چند تا فایل دیگر هم کنارش هست.تو آنها را هم بگرد شاید باشه.
اينم آموزش ساخت چراغ كه آقا امين خواسته بود .
فقط كسايي كه پژو آر.دي جديد رو دانلود كردند و پسورد اون رو ميدونن ميتونن اين آموزش رو بگيرن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهيچ كاريش نكن . چون وقتي نيست اگه اضافه هم بكني چيزي نميشه مگه اينكه توي فايلت ipl يا ide يا dff و چيزايي تو همين مايه ها داشته باشه .توی این grove street جدید یه فایلی به نام boxes.txd هست که توی gta3.img نیست باید چکار کرد؟
امين گرامي چندين بار سوال كردين . سمند پليس ساخته نشده .کسی سمند پلیس داره یا میتونه بسازه؟
سرباز ایرانی هم کسی داره؟
سرباز هم ساخته نشده ولي جناب ebicross يكي از اين پليس ويژه هاي ايراني رو ساخته .
=================
يكي در مورد پليس مخفي سوال كرده بود . من فكر كنم اگه يه ماشين معمولي رو جاي FBI بزاريم و يه آدم معمولي جاي آدم هاي FBI بشه يه پليس مخفي درست كرد . پليس مخفي هاي ايراني اگه بخوايم درست كنيم هم بايد پرشيا يا چهارصدو پنج يا آر.دي سياه رنگ بزاريم . اما تنها مشكل اينه كه اف بي آي توي پنج ستاره خلاف مياد بايد با cleo يا يه چيزي كاري كنيم توي دو خلافه به بعد بياد .
نه نبود البته خیلی هم مهم نیست مساله مهمتر اینه که بازی من اصلا سیو ها رو نمیشناسه و میگه no save file available یه همچین چیزی و اگه بازی رو از اول هم شروع کنی فولر gta san andreas user file رو در my dacument نمیسازه...... حالا من چه کار کنم...... کمکککک.![]()
[quote=mohammadrezams;2749122]اينم آموزش ساخت چراغ كه آقا امين خواسته بود .
فقط كسايي كه پژو آر.دي جديد رو دانلود كردند و پسورد اون رو ميدونن ميتونن اين آموزش رو بگيرن .
آقا محمد رضا دستت درد نکنه. از خدا هر چی میخواهی بهت بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه. نمیدونی من را چقدر خوشحال کردی.
دستت در نکنه![]()
یک سوال: آقا محمد رضا این آموزش با چی باز میشه؟
دوستان کسی میتونه پیکان وانت معمولی را بسازه؟
اسم در گاراج خونه cj چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)