تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 858 اولاول ... 40440490530536537538539540541542543544550590640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به همگی

دوستان من‌ میخوام مودم ایرانسل بگیرم ، با گوشیم که اس ۷ هست توی بهترین حالت سرعت دانلودم ۲ و نیم‌مگابایته

اینترنت ثابت سرعتش بالاتره یا فرقی نمیکنه ؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

داره خودمونی میشه farhadhttp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همگی

دوستان من‌ میخوام مودم ایرانسل بگیرم ، با گوشیم که اس ۷ هست توی بهترین حالت سرعت دانلودم ۲ و نیم‌مگابایته

اینترنت ثابت سرعتش بالاتره یا فرقی نمیکنه ؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    گوشی S7 میتونه تجمیع فرکانس کنه (تازه cat9 هم هست)
    این سرعتی که شما داری خیلی پایینه
    من الان FDD (همون اینترنتی که با موبایل میگیری) سرعتش 5 مگابایت تقریبا (بدون تجمیع فرکانس)
    با TDD هم حدود 3-4 مگابایته
    در کل از لحاظ سرعت FDD همیشه سرعت بالاتری داره ولی تو این مورد شما اگه آنتن خوبی برا TD-LTE ایرانسل داشته باشی باید با TDD حداقل سرعت 3 مگابایت رو بهت بده.
    اما کلا ببین مشکل کار از کجاست با اون گوشی که تو داری راحت باید بتونی 47-48 مگابیت (حدود 6 مگابایت)سرعت بگیری
    یه مودم cat6 از آشنا ها قرض بگیر سیمکارت بنداز توش ببین بازم سرعت اینه یا حتی یه موبایل 2016-2017 دیگه که بببینی مشکل از منطقه اته یا از گوشی...

3. 2 کاربر از farhadhttp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

خوب داداش اینکه عالیه
    الان مشکلت دقیقا چیه ؟ قطع و وصل میشه ؟ پینگ Time out میده ؟

باورت نمیشه من خونمون طبقه اوله دارم با SINR 5dB کار می کنم. البته بازم جوابگو هست مودم ولی از خدام بود جای تو بودم
    این شرایط TD only هست
    صرفا رو کاغذ خوبه
    سرعت نهایت به ۲۰Mbps میرسه

اما FD با گوشی ، ۴.۵MBps سرعت داشتم! خیلی بهتر بود !

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

آره الان بیشتر جا ها آنتن ضعیفه همه گیر اینن حداقل SINR به 6 برسه

من نمی دونم مشکل این بنده خدا با این SINR خوب چیه . فکر کنم فقط کم و زیاد شدن خطوط مودمش رفته رو مخش وگرنه با این اعداد اینترنتش نباید مشکلی داشته باشه

تو هم جای مودم رو عوض کن شاید سیگنال بهتری گرفتی. طبقه هم یکی از فاکتور هاست ما نزدیک دکل هستیم ولی اینجا مجتمع زیاده و منم طبقه اولم وسط مجتمع های 60 واحدی واسه همین سیگنال بهم نمیرسه. شاید خونه شما از دکل دوره به هر حال جای مودم رو عوض کن کاری رو هم که تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم انجام بده احتمالا بهتر بشه .

البته حتی تو هم با این SINR نباید مشکل محصوصی داشته باشی ولی خوب تا وقتی به 6 نرسه نمیشه به طور کامل از مودم بهره‌وری کرد. (چی گفتم )
    منم دقیقا شرایط locationam مثل شماست، ط۱ ، مجتمع و....
    مشکل من با سرویس FDD هست، که ۲ مگابایت سرعت بیشتری از تی دی داره و رو اون حالت، مودم به شدت نوسان داره
    ظهر ، رو حالت FDD , قدرت سیگنال رو میزارم

داره خودمونی میشه farhadhttp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منم دقیقا شرایط locationam مثل شماست، ط۱ ، مجتمع و....
    مشکل من با سرویس FDD هست، که ۲ مگابایت سرعت بیشتری از تی دی داره و رو اون حالت، مودم به شدت نوسان داره
    ظهر ، رو حالت FDD , قدرت سیگنال رو میزارم
    سرعت شما مشکل خاصی نداره
    مال منم تقریبا همینه (شاید بعضی وقت ها بالاتر بره ولی همینه)
    FDD سرعتش بالاتره تازه ۴.۵MBps کمم هست.اگه با یه مودم بهتر که cat6 باشه وصل شی راحت تا 20MBps هم می تونی سرعت بگیری.
    انشالا به زودی ایرانسل مایمو 4 رو فعال میکنه. مودم شما هم که TF-i60 ته از مایمو 4 پشتیبانی میکنه. اونموقع سرعتتون 2 برابر میشه.
    به هر حال خیالت راحت باشه فکر نمی کنم مودمت مشکل خاصی داشته باشه. مشکل اصلی از شرکت ایرانسل که خدمات درستی ارائه نمیده. خیلی منتظرم TD-LTE شاتل بیاد ببینم چطوریه...
    راستی یه چیزی رو برا من تست می کنی. با همون TDD که وصل بودی برو به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از مرورگر هاش رو بذار برا دانلود ببین سرعت دانلودش همون 2.5MBps هست یا بیشتر میشه ؟

7. این کاربر از farhadhttp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

[QUOTE=farhadhttp;9033994]سرعت شما مشکل خاصی نداره
    مال منم تقریبا همینه (شاید بعضی وقت ها بالاتر بره ولی همینه)
    FDD سرعتش بالاتره تازه ۴.۵MBps کمم هست.اگه با یه مودم بهتر که cat6 باشه وصل شی راحت تا 20MBps هم می تونی سرعت بگیری.
    انشالا به زودی ایرانسل مایمو 4 رو فعال میکنه. مودم شما هم که TF-i60 ته از مایمو 4 پشتیبانی میکنه. اونموقع سرعتتون 2 برابر میشه.
    به هر حال خیالت راحت باشه فکر نمی کنم مودمت مشکل خاصی داشته باشه. مشکل اصلی از شرکت ایرانسل که خدمات درستی ارائه نمیده. خیلی منتظرم TD-LTE شاتل بیاد ببینم چطوریه...
    راستی یه چیزی رو برا من تست می کنی. با همون TDD که وصل بودی برو به این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از مرورگر هاش رو بذار برا دانلود ببین سرعت دانلودش همون 2.5MBps هست یا بیشتر میشه ؟[/QUO

باشه، این هفته که در گیر امتحانم ۱۰ رپزی هست که لپتاپ روشن نکردم، اما تستمیکنم

۲.۵ تا ۱.۸
    خوب مثلا من بسته شبانه گرفتم فقط ۱۴ گیگ تو دو ساعت دانلود شد ( میانگین سرعتم رو باید حساب کنم که حال ندارم)
    به خاطر همین موضوع مشتاق fdd درست حسابی ام که قطع نشه! چون سرعتش بیشتره، اون ۴*4 هم اتفاقیه که نخواهد افتاد.... سر کاری محض ایرانسل!

9. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه سجاد23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام دوستان اونایی که وایمکس تعویض کردن بجاش I60گرفتن میشه لطفا ادرس یا شماره بدید کجا انجام شده میخوام بطور قطعی با این مودم تعویض کنند نه اینکه شانسی باشه.... چندتا نمایندگی تماس گرفتم گفت حضوری نمیشه

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال

شما که سمت TD LTE رفتید دلیلتون چیه ؟؟
    من تو سایت ایرانسل دیدم قیمت ها نسبت به ADSL خیلی بیشتر بوده ! ( نسبت حجم رو مقایسه کردم )

چون تا اونجایی که اطلاع دارم نت کابلی ( حالا چه ADSL و چه VDSL و حتی FTTH ) کلا ثبات بیشتری داره و به قول دوستان فنی استیبل تر هست !
    چون وایمکس و کلا نت بدون سیم به ثبات کابلی نمیرسه !

دلیل استفاده از TD فقط سرعت بالاتر هست ؟؟
    Last edited by albertxx; 03-01-2018 at 21:07.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان یه سوال

من تو سایت ایرانسل دیدم قیمت ها نسبت به ADSL خیلی بیشتر بوده ! ( نسبت حجم رو مقایسه کردم )

چون تا اونجایی که اطلاع دارم نت کابلی ( حالا چه ADSL و چه VDSL و حتی FTTH ) کلا ثبات بیشتری داره و به قول دوستان فنی استیبل تر هست !

بله،
    هم آپلود و هم دانلود

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

13. این کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوستان یه سوال

والا ما از عصر دیال اپ تا همین امروز اینو میدونیم اینترنت کابلی فاقد ثباته و خواهد بود ولی دکلی همیشه ثبات داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •