جناب آقای نوید شما فقط دنبال تبصره برای جوهر گاما میگردید و اصلا توجهی به حرف های مشتریان ندارید.این همه تو سایتتون مزیت از جوهر گاما نوشتید !!!!
مثلا : تولید شده از بهترین مواد اولیه
خشک نشدن هد
نزدیکترین تن رنگ به جوهر اوریجینال کارتریج و لذت چاپ رویایی و نزدیک به جوهر اوریجینال کارتریج و استاندارد بالاترین کیفیت چاپ و خیلی چرت و پرت های دیگه.......من که هیچ کدام رو تو این جوهر ندیدم داداش.
من که چیزی جز سختی و بدبختی ندیدم با این جوهرا...داداش من گفتم که از وقتی این جوهرو ریختم تو کارتریج یواش یواش شروع کرد به ادا دادن . اصلا چاپ هم نزدیک به عکس چاپ شده با جوهر خود کارتریج نیست.عکس چاپ شده با عکس اصلی روی کامپیوتر زمین تا آسمان فرق داره.من نمیفهمم مگه جوهر اینجوری میشه ؟ چرا مشکلات من از گاما شروع شدن ؟ من قبلا از نئو مارک استفاده میکردم نه مشکل کارتریج داشتم نه مشکل کیفیت . آقا حمید رضا من بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.
بزودی برای دوستان دیگر عکس های چاپ سده با جوهر خود کارتریج و گاما رو میزارم تا ببینید خودتون قضاوت کنید.اصلا رنگا انگار تاریک و گرفته هستن.کاملا بی کیفیت.نکته جالب اینجاست که منبا جوهر نئو مارک که چاپ میکردم اصلا تغییری در کیفیت چاپ نبود (مثل کارتریج نو)
ولی از وقتی که از گاما استفاده میکنم کیفیتم به شدت پایین اومده.کارتریجم هم خراب شده هدش.اونقدر عصبی شدم که زدم کارتریج رو تیکه پاره کردم.
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من یه توصیه : حتما حتما قبل از خرید چیزی حسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسساب ی تحقیق کنید تا مثل من نشید.خواهش میکنم حتما.حداقل یه سرچ رو گوگل بزنید.
من 4 لیتر جوهر گاما گرفتم.امیدوارم آقای نوید پیگیر مشکل من باشن (l0ve)
.gif)
.gif)
.gif)
در ضمن داداش این حرفام فقط جنبه انتقادی داشت خودتون یکی از بهترین دوستان بنده هستید.من قصد ناراحت کردن شما رو ندارم.فقط میخوام مشکلم حل شه.gif)
.gif)
.gif)
.gif)