تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 755 اولاول ... 40440490530536537538539540541542543544550590640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه raico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

داداش این هم برنامه ریست پرینتر شما.8500 تومان خریدم.روی سایت خودم آپلودش کردم.امیدوارم به دردتون بخوره

این هم لینکش : iran-sharj.ir/reseter/CLX-3175_(V64).zip
    داداش منم حدود یه ساله از جوهر گاما استفاده میکنم تاصلا و ابدا راضی نیستم . تا حالا کارتریجم رو چندین بار عوض کردم.و از نظر کیفیت ......

خیلی کیفیت پایینی داره .... اگه مجبور نبودم استفاده نمیکردم بخدا . چون از هر رنگ 1 لیتر گرفته بودم . گول حرف های چرب و نرمشونو خوردم گفته بودن هدو گارانتی میکنن ولی یک بار با گاما شارژ کردم هدم گرفت!!!!!!!!!!

یه مارک جوهر خوب رو بهم معرفی کنید که هم قیمت و هم کیفیت مناسبی داشته باشه . گاما = مرگ پرینتر

هرگز هرگز هرگز گاما استفاده نکنید. گولشونو نخوریددددددددددددد
    آقا ببین این جوهرا آشغالن اصلا کیفیت ندارن.من گوشم با حرفای الکی شما پره پره.اصلا عکس چاپ شده با گاما شبیه عکس اصلی در نمیاد
    سلام.

من هم از جوهر گاما شکایت دارم شاید جناب raico منو بشناسن.من عظیمی هستم اخیرا جوهر گاما خریدم و اصلا از کیفیت هم راضی نیستم چرا ؟ چون با جوهر های قبلی (نئو مارک)و(اینکتک)مشکلی نداشتم.
    دوستان همیشه قبل از خرید چیزی حسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسابی تحقیق کنید تا مثل من دچار اشتباه نشید
    جناب آقای نوید شما فقط دنبال تبصره برای جوهر گاما میگردید و اصلا توجهی به حرف های مشتریان ندارید.این همه تو سایتتون مزیت از جوهر گاما نوشتید !!!!

مثلا : تولید شده از بهترین مواد اولیه
    خشک نشدن هد
    نزدیکترین تن رنگ به جوهر اوریجینال کارتریج و لذت چاپ رویایی و نزدیک به جوهر اوریجینال کارتریج و استاندارد بالاترین کیفیت چاپ و خیلی چرت و پرت های دیگه.......من که هیچ کدام رو تو این جوهر ندیدم داداش.

من که چیزی جز سختی و بدبختی ندیدم با این جوهرا...داداش من گفتم که از وقتی این جوهرو ریختم تو کارتریج یواش یواش شروع کرد به ادا دادن . اصلا چاپ هم نزدیک به عکس چاپ شده با جوهر خود کارتریج نیست.عکس چاپ شده با عکس اصلی روی کامپیوتر زمین تا آسمان فرق داره.من نمیفهمم مگه جوهر اینجوری میشه ؟ چرا مشکلات من از گاما شروع شدن ؟ من قبلا از نئو مارک استفاده میکردم نه مشکل کارتریج داشتم نه مشکل کیفیت . آقا حمید رضا من بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.

بزودی برای دوستان دیگر عکس های چاپ سده با جوهر خود کارتریج و گاما رو میزارم تا ببینید خودتون قضاوت کنید.اصلا رنگا انگار تاریک و گرفته هستن.کاملا بی کیفیت.نکته جالب اینجاست که منبا جوهر نئو مارک که چاپ میکردم اصلا تغییری در کیفیت چاپ نبود (مثل کارتریج نو)
    ولی از وقتی که از گاما استفاده میکنم کیفیتم به شدت پایین اومده.کارتریجم هم خراب شده هدش.اونقدر عصبی شدم که زدم کارتریج رو تیکه پاره کردم.

اینم عکسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از من یه توصیه : حتما حتما قبل از خرید چیزی حسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسساب ی تحقیق کنید تا مثل من نشید.خواهش میکنم حتما.حداقل یه سرچ رو گوگل بزنید.

من 4 لیتر جوهر گاما گرفتم.امیدوارم آقای نوید پیگیر مشکل من باشن (l0ve)

در ضمن داداش این حرفام فقط جنبه انتقادی داشت خودتون یکی از بهترین دوستان بنده هستید.من قصد ناراحت کردن شما رو ندارم.فقط میخوام مشکلم حل شه
    الن میشه بپرسم چرا جوابمو نمیدید ؟ به خدا ایمان دارید ؟ من که دارم.تو دهه ما امامی هست پیامبری هست حسین و ابولفضلی هست......

باور کنید خدا شاهده چی دارم میکشم.میدونید چیه من نمیخوام چنین حرفی بزنم ولی دستم رو دراز کردم به درگاه خدا ======>> خداوندا ..... جزای ناحق را به او برسان ..... آمین یا رب العالمین.خدا خودش میبینه دیگه ....

لازم به گفتن نیست.خدایا حق نامردو بزار کف دستش.....
    موضوع جالب اینه که جناب عظیمی شما یک هفته هم نیست که جوهر رو خریداری کردید.
    همون اول کار که کلی سر قیمت چونه زدید و برای خریدی که سودی نداره 8-9 تومن تخفیف گرفتید.
    اولین بار که گفتید وقتی میخواستید کارتریج رو پاک کنید...زدید یکی از سیمها رو کندید و از من کمک خواستید....منم گفتم با تعمیرکار باید صحبت کنید.
    فرداش گفتید جوهر چاپش خوب نیست و عکس مشابه اورجینال چاپ نمیشه...نمونه عکس دادید که با موبایل یا دوربین گرفته بودید...من همون عکس رو براتون رو کاغذ معمولی بدون مشکل چاپ کردم و اسکن کردم و فرستادم.
    فرداش اومدید و با تغییر پروفایل چند نمونه عکس نشون دادید و گفتید که میخواهید همکاری کنید و ...راهنماییتون کردم.
    پریشب یعنی یکشنبه شب گفتید که میخواید یک نفر رو معرفی کنید از فروشگاه خرید کنه و شما پورسانت بگیرید ....راهنماییتون کردم.
    امشب هم اومدید اینجا پست زدید که فلان مشکل رو دارید.
    یعنی تو طول این یک هفته ای که خرید کردید هر روز با من در ارتباط بودید و تا این لحظه و روزهای آینده و ماههای آینده من به تمامی سوالات و مشکلات و ...شما پاسخ داده و خواهم داد.

میشه برای من و بقیه توضیح بدید چرا با یک نام کاربری دیگه دروغ گفتید؟!
    با نام کاربری که بالا نقل قول کردم....گفتید که یکسال هست گاما مصرف میکنید و مجبورید و چند کارتریج عوض کردید و ...
    دلیل اثبات یکسان بودن کاربری هم راحت هستش...هم از طریق آی پی هایی که پستها رو باهاش زدید و هم آدرس سایتی که برای یکی از دوستان ریستر آپلود کردید.
    بعد از اینکه من دلیل این پست رو پرسیدم اعلام کردید که شریکتون هستن!!!یوزر شما بوده واگذار کردید و ...
    اومدید امروز با نام کاربری جدید ثبت نام کردید و ...
    دوستان میتونن از اینجا مشخصات صاحب سایت رو ببینن:
    بقول عادل فردوسی پور ... قضاوت با بینندگان...قطعاً اونها فهیم هستن.
    من به هیچ وجه اجازه نمیدم کسی حقش ضایع بشه...چه این حق برای مشتری باشه...چه تجهیزگاما.

2. این کاربر از raico بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز ...سید بزرگوار
    من اگه جای شما بودم و یک جنسی رو با تعریف و تبلیغ فراوان میخریدم...حساسیتم بیشتر میشد و انتظارات بیشتری هم ازش میداشتم....شما هم اگه احساس کردید جوهر مشکل داره باید تماس میگرفتید.
    بهرحال مشکلی که پیش اومده...من هم مثل بقیه ایرانی ها نیستم....گروه تجهیزگاما به هیچ عنوان این خصلت ناپسندی رو که گفتید نداره : اولاً جوابگو نباشه...ثانیاً بعد از جا افتادن از کیفیت بزنه.
    این مورد رو مطمئن باشید.

میتونید پرینترتون رو با باربری ترمینال برام ارسال کنید؟
    من میدم گروه فنی روش کار بکنه و مشکلتون انشالله حل بشه.
    بعد از حل مشکل پرینتر با یکسری جوهر براتون ارسال میشه.هزینه های باربری هم بعهده ما خواهد بود.
    چه عجب!! بالاخره یه نفر پیدا شد که یه جورایی پیگیر باشه
    چند تا سوال داشتم:
    1- چطوری با باربری ارسال کنم و به کجا؟
    2- مگه همونجا هزینه رو ازمون نمی گیرن؟
    3- هزینه ی تعمیر پرینتر به عهده ی کی میشه؟
    4- همونطور که قبلا گفتم، من برای درآوردن هد مجبور شدم پرینتر رو باز کنم و شاید درست نبسته باشمش!(محض اطلاع گفتم)
    مرسی

4. این کاربر از alireza3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

چه عجب!! بالاخره یه نفر پیدا شد که یه جورایی پیگیر باشه
    چند تا سوال داشتم:
    1- چطوری با باربری ارسال کنم و به کجا؟
    2- مگه همونجا هزینه رو ازمون نمی گیرن؟
    3- هزینه ی تعمیر پرینتر به عهده ی کی میشه؟
    4- همونطور که قبلا گفتم، من برای درآوردن هد مجبور شدم پرینتر رو باز کنم و شاید درست نبسته باشمش!(محض اطلاع گفتم)
    مرسی
    اگه تماس گرفته بودید این همه مدت پرینترتون نخوابیده بود و به این مشکلات دچار نمیشدید....الان هم متعجب نبودید که یک نفر جواب میده...ما همیشه جوابگو هستیم.
    اگه مثل بقیه بودیم که من اینجا جواب تک تک عزیزان رو نمیدادم.

مشکلی نداره....هزینه ای براتون نخواهد داشت...من هماهنگ کردم یکی از دوستان طی این هفته میاد قم و پرینتر و جوهر رو ازتون میگیره.
    امیدوارم مشکلتون حل بشه.

6. این کاربر از raico بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

آقا حمید رضا :

1-efanr خود منم
    2-قصد من آگاه کردن مردم و گرفتن حقم هست
    3-من مطمئنم شما به اندازه کافی سود کردید
    4-عکسی که شما گرفته بودید با عکسی که من با جوهر نئومارک چاپ کرده بودم زمین تا آسمان فرق داشت.
    5-آب که از سر گذشت چه یک سر چه هزار سر - زنگ بزنم بگم چی ؟؟؟؟
    6-من چنان نفرینی کردم که خدا حالتونو بگیره - اونیکی دنیا هم ولتون نمیکنم - میگیرم از یخت تا حقتو ادا نکنی
    7-این همه تو سایتت دروغ و چرند گفتی (چاپ فوقالعاده-خشک نشدن هد-کیفیت اوریجینال) هیچکودوم هم درست نیست.من فقط 1 دروغ گفتم.همچنین گفتی که هد پاک کنو بگیر درست میشه نازل هات باز میشه بد تر هم شد!!!!
    8-تا حقم ادا نشه من به همین شکل در تمامی انجمن ها و فروم ها پست میدم تا مردمو آگاه کنم تا مثل من اشتباه نکنن.
    9-قضاوت هم با خود مردم..........و اینو بدون اون یکی دنیا میبینمت

و الله الاعلم . (و خدادوند به همه چیز آگاه است)

اگر هم اشتباهی دارم همین جا بگید معذرت خواهی میکنم جلوی همه.(تنها اشتباهم اینه که پیگیر مشکلم شدم و نمیذارم حقم له بشه و مردم هم به روز من بیفتن)

امیدوارم شما هم مشکلمو حل کنید.

.................................................. .................................................. ..................................
    Last edited by libert0r; 18-09-2012 at 11:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه تماس گرفته بودید این همه مدت پرینترتون نخوابیده بود و به این مشکلات دچار نمیشدید....الان هم متعجب نبودید که یک نفر جواب میده...ما همیشه جوابگو هستیم.

مشکلی نداره....هزینه ای براتون نخواهد داشت...من هماهنگ کردم یکی از دوستان طی این هفته میاد قم و پرینتر و جوهر رو ازتون میگیره.
    امیدوارم مشکلتون حل بشه.
    باشه خیلی ممنونم.

9. این کاربر از alireza3500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

آقا حمید رضا :

1-efanr خود منم
    2-قصد من آگاه کردن مردم و گرفتن حقم هست
    3-من مطمئنم شما به اندازه کافی سود کردید
    4-عکسی که شما گرفته بودید با عکسی که من با جوهر نئومارک چاپ کرده بودم زمین تا آسمان فرق داشت.
    5-آب که از سر گذشت چه یک سر چه هزار سر - زنگ بزنم بگم چی ؟؟؟؟
    6-من چنان نفرینی کردم که خدا حالتونو بگیره - اونیکی دنیا هم ولتون نمیکنم - میگیرم از یخت تا حقتو ادا نکنی
    7-این همه تو سایتت دروغ و چرند گفتی (چاپ فوقالعاده-خشک نشدن هد-کیفیت اوریجینال) هیچکودوم هم درست نیست.من فقط 1 دروغ گفتم.همچنین گفتی که هد پاک کنو بگیر درست میشه نازل هات باز میشه بد تر هم شد!!!!
    8-تا حقم ادا نشه من به همین شکل در تمامی انجمن ها و فروم ها پست میدم تا مردمو آگاه کنم تا مثل من اشتباه نکنن.
    9-قضاوت هم با خود مردم..........و اینو بدون اون یکی دنیا میبینمت

و الله الاعلم . (و خدادوند به همه چیز آگاه است)

اگر هم اشتباهی دارم همین جا بگید معذرت خواهی میکنم جلوی همه.(تنها اشتباهم اینه که پیگیر مشکلم شدم و نمیذارم حقم له بشه و مردم هم به روز من بیفتن)

امیدوارم شما هم مشکلمو حل کنید.

.................................................. .................................................. ..................................
    پس قبول دارید که دروغ گفتید...دروغی به این بزرگی....این درسته که بگید یکسال هست جوهر گاما مصرف میکنید و چند بار کارتریج عوض کردید؟
    پس معنی آگاه کردن رو هم فهمیدیم...احسنت به شما...آفرین به شما....

اگه میخواستید آگاه کنید میگفتید من بخاطر بی احتیاطی تو پاک کردن کارتریجم زدن بردش رو خراب کردم...بعد هم زدم کارتریج رو شکستم.
    این وسط تقصیر جوهر چیه؟

من اصلاً این مواردی که میگید رو قبول ندارم...
    متاسفانه من تو حرفهای شما صداقتی نمی بینم.
    برای حل مشکلتون نمونه چاپ از عکسی که من بهتون دادم بفرستید...باید بفهمم چرا خط خطی میزنه.
    این مشکلی که میگید نامفهمومه.

اگه مشکلتون جوهر نیست و جای دیگست من در حد توانم کمکتون میکنم....لازم نیست از جوهر مایه بزارید.انصاف نیست.

11. این کاربر از raico بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

پس قبول دارید که دروغ گفتید...دروغی به این بزرگی....این درسته که بگید یکسال هست جوهر گاما مصرف میکنید و چند بار کارتریج عوض کردید؟
    پس معنی آگاه کردن رو هم فهمیدیم...احسنت به شما...آفرین به شما....

اگه میخواستید آگاه کنید میگفتید من بخاطر بی احتیاطی تو پاک کردن کارتریجم زدن بردش رو خراب کردم...بعد هم زدم کارتریج رو شکستم.
    این وسط تقصیر جوهر چیه؟

من اصلاً این مواردی که میگید رو قبول ندارم...
    متاسفانه من تو حرفهای شما صداقتی نمی بینم.
    برای حل مشکلتون نمونه چاپ از عکسی که من بهتون دادم بفرستید...باید بفهمم چرا خط خطی میزنه.
    این مشکلی که میگید نامفهمومه.

اگه مشکلتون جوهر نیست و جای دیگست من در حد توانم کمکتون میکنم....لازم نیست از جوهر مایه بزارید.انصاف نیست.
    1-اولا اینکه من فقط یک دروغ گفتم اونم اینه که 1 سال مصرف میکنم.بابا این جوهر تو یه هفته زد کارتریجمو خراب کرد چه برسه به یکسال !!!!

من 2 بار تو یک هفته کارتریج عوض کردم.

2-دوما اینکه کارتریج من قبل از کندن بوردش خراب شده بود و خراب شدنش پس از شارژ با جوهر گاما شروع شد.من هم به شما نگفتم که از عصبانیت خرابش کردم.بهتون گفتم که من داشتم پاکش میکردم بوردش شکست.من از شدت عصبانیت زدم شکستمش.بعدش رفتم یه کارتریج نو گرفتم.من بزودی تو دیگر تاپیک ها و فروم ها هم این موضوع رو مطرح میکنم تا کاربرا آگاه بشن.تا حالا این همه گفتید عکس فرستادم براتون چی شده و چه گره ای از مشکلم باز شده که حالا چی بشه مثلا ؟؟؟من میخواستم مشکل بین خودمون حل شه ولی شما یا جوابمو نمیدادید یا میزدید زیرش.

3-هد پاک کنو چی میگید ؟اصلا کارتریج مشکیمو باز نکرد که هیچ الان دیگه اصلا چاپ نمیکنه !!!!!!اونو چی میگید ؟

تا زمانی که شما اشتباهتون رو قبول نکنید و مشکلم رو حل نکنید من ***دست***برداررر***نییییییییی ییییییسسسستم!!!!!!!!!!!!
    Last edited by libert0r; 18-09-2012 at 14:08.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

m_2t_ab عزیز شما هم بی زحمت جوهرها رو از طریق باربری برام بفرستید...اگه امکانش رو دارید کارتریجی که خراب شده و گذاشتید کنار رو هم بفرستید.
    درب سه تا از جوهرها که پلمپ هست و استفاده نکردید...جوهر مشکی رو هم به دقت ببندید و بزارید داخل کارتن و محکم چسبکاری کنید....پرسیدن بگید لوازم پرینتر هستش مشکلی نداره....همیشه میفرستم.
    اینجوری ازتون قبول میکنن.
    باربری هم برید ترمینال مشهد بپرسید مشخصه...بگید میخوام بفرستم زنجان راهنمایی میکنن...اگه جوهرها و کارتریج خراب شده رو بفرستید هزینه باربری بعهده ما خواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

1-اولا اینکه من فقط یک دروغ گفتم اونم اینه که 1 سال مصرف میکنم.بابا این جوهر تو یه هفته زد کارتریجمو خراب کرد چه برسه به یکسال !!!!

من 2 بار تو یک هفته کارتریج عوض کردم.

2-دوما اینکه کارتریج من قبل از کندن بوردش خراب شده بود و خراب شدنش پس از شارژ با جوهر گاما شروع شد.من هم به شما نگفتم که از عصبانیت خرابش کردم.بهتون گفتم که من داشتم پاکش میکردم بوردش شکست.من از شدت عصبانیت زدم شکستمش.بعدش رفتم یه کارتریج نو گرفتم.من بزودی تو دیگر تاپیک ها و فروم ها هم این موضوع رو مطرح میکنم تا کاربرا آگاه بشن.تا حالا این همه گفتید عکس فرستادم براتون چی شده و چه گره ای از مشکلم باز شده که حالا چی بشه مثلا ؟؟؟من میخواستم مشکل بین خودمون حل شه ولی شما یا جوابمو نمیدادید یا میزدید زیرش.

3-هد پاک کنو چی میگید ؟اصلا کارتریج مشکیمو باز نکرد که هیچ الان دیگه اصلا چاپ نمیکنه !!!!!!اونو چی میگید ؟

تا زمانی که شما اشتباهتون رو قبول نکنید و مشکلم رو حل نکنید من ***دست***برداررر***نییییییییی ییییییسسسستم!!!!!!!!!!!!

دوستان میبینید جناب raico جواب نمیده ؟؟؟؟

چون حرفی واسه گفتن نداره

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    من قبلا که هر چند ساعت میومدم فروم تو این تاپیک روزی یکی دوتا پست هم نمی خورد اما الان یه روز نبودم سه صفحه رفته جلو!!! ماشاءالله به این بینندگان و خوانندگانی که در سایر اوقات فقط نظاره گر هستند و وقتی یه اتفاقی می افته میشه حضورشون رو فهمید!

در مورد بحث های اخیر در مورد جوهر گاما، من به شخصه دوست نداشتم بصورت عمومی مشکلم رو مطرح کنم، تا الان هم اگر حرفی در مورد جوهر گاما زدم بصورت سربسته و خلاصه بود. اما الان قضیه یکم فرق داره، هم اسم من برده شده و هم از مشکلم صحبت شده، بنابر این یه مقدار کمی در مورد مشکلم باید توضیح بدم تا شفاف سازی بشه. البته بازم خلاصه و سربسته میگم. چون دوست دارم جنس ایرانی باکیفیت و محبوب باشه و این بحث های ما اگر چه جنبه انتقادی داره و می تونه به بهبود کیفیت جنس ایرانی کمک کنه اما اگر حواسمون نباشه ممکنه در جهت تخریبش پیش بره. به همین جهت بود که من از مشکلم و توضیحات و جریاناتش فقط بصورت خصوصی با جناب رایکو یا همان جناب نوید صحب کرده بودم. الانم زیاد توضیح نمیدم، چرکه برخلاف توضیحات کلی و کیفی ایشون که از کیفیت جوهر گاما میگن، من به صورت مستدل و با نتایج آزمایش می تونم مشکلم رو مطرح کنم اما فعلا دلیلی نمی بینم که بصورت عمومی مطرح بشه.

از دوستان عزیزم هم می خوام که در نوشته هاشون جنبه انصاف و صداقت رو رعایت کنن تا اوضاع به جهت صحیح و به خوبی پیش بره، وگرنه نتیجه حاصله مطلوب هیچ کداممون نخواهد بود.

از اونجایی که پست های زیادی ارسال شده بود، اونهایی رو که لازم بود نقل قول کردم و زیرش توضیحاتم رو نوشتم:

داداش منم حدود یه ساله از جوهر گاما استفاده میکنم تاصلا و ابدا راضی نیستم . تا حالا کارتریجم رو چندین بار عوض کردم.و از نظر کیفیت ......

خیلی کیفیت پایینی داره .... اگه مجبور نبودم استفاده نمیکردم بخدا . چون از هر رنگ 1 لیتر گرفته بودم . گول حرف های چرب و نرمشونو خوردم گفته بودن هدو گارانتی میکنن ولی یک بار با گاما شارژ کردم هدم گرفت!!!!!!!!!!

یه مارک جوهر خوب رو بهم معرفی کنید که هم قیمت و هم کیفیت مناسبی داشته باشه . گاما = مرگ پرینتر

هرگز هرگز هرگز گاما استفاده نکنید. گولشونو نخوریددددددددددددد
    دوست عزیزم، بهتره جنبه انصاف و صداقت رو رعایت کنیم، کلی و مبهم صحبت نکنیم و مهم تر اینکه مستدل صحبت کنیم. البته من هم بر اساس تبلیغات بدون مدرک و غیر مستدل جناب نوید جوهر گاما گرفتم ولی اگر بخواهیم ما هم بدون مدرک و سند حرف بزنیم اشتباه رو تکرار کردیم.
    هرچه قدر Head Clean میکنم بازم این خطوط کامل نمیشن و همش لاین های قرمز ابی مشکل دارن..چیکار کنم ؟؟

epson p50
    سلام دوست عزیز
    متاسفانه مشکل تون میون صحبت دوستان ممکنه گم بشه.
    آیا از تانک جوهر استفاده می کنید؟
    آیا بعد از هر بار هدکلین یک سری نازل خاص بی رنگ هستند (یک سری خطوط خاص) یا هر سری این خطوط عوض میشن؟
    اگر در تاپیک زیر مشکل تون رو مطرح کنید، فرک می کنم بهتر بشه بهش رسیدگی کرد، چون ممکنه اینجا میون صحبت دوستان گم بشه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید
    دوستانی که از جوهر گاما استفاده کردند...اگه از سایت خرید کردن شناسه سفارش و نام کاربریشون رو برام بفرستن.
    عجیبه که همه دوستانی که تو این انجمن هستن با جوهر گاما مشکل دارند....بقیه هیچ مشکلی ندارن.

مشخصات سفارش رو بدید تا مشکلتون رو بررسی و حل کنیم.
    جناب نوید، نمیشه گفت همه دوستان این انجمن مشکل دارن و نمیشه گفت همه مشکل ندارن. خیلی ها ممکنه راضی باشن و خیلی ها هم ممکنه با وجود مشکل داشتن، یا متوجه اون نباشن (مثل خود من که اول فکر می کردم مشل از جای دیگه هست) و یا پیگیری نکنن. بنابراین امیدوارم شما پیگیر رفع مشکلات و بهبود کیفیت جوهر ها باشید.
    مشخصات سفارش و نحوه خرید و تاریخ خریدتون رو بدید بررسی میکنم.
    من به یوزر m_2t_ab که با جوهر مشکی پیگمنتی که خراب بود...مشکل داشتن هم گفتم...قرار شد کل جوهری که خریده بودن رو برگشت بزنن و هزینه رو عودت بدم بهشون.
    من هم مثل همه شما بیشتر از دو سال هست که با جوهر گاما چاپ میکنم...کلیه کارهای فروشگاه رو هم با همین گاما میزنم...نمیدونم چرا من مشکل ندارم...این همه تو این انجمن دوستان به مشکل خوردن.
    من فقط یک مشکل اونم کاربری که بالا عنوان شد رو تایید میکنم....بقیه اومدن یه چیزی گفتن رفتن...مشخصات سفارشی...شماره فاکتوری...نمیشه که من بدون دلیل بیام بگم فلان محصول خراب بود!!!
    دوستانی که مشکل دارن...یا بصورت عمومی یا بصورت پیغام خصوصی مشخصات سفارششون رو بفرستن...من تک تک بررسی میکنم و مشکلشون رو تا لحظه آخر حل میکنم.
    پس از عزیزانی که جوهر گاما رو اصلاً استفاده نکردن و نمیدونم به چه دلیل قصد تخریب دارن درخواست میکنم بیخودی وقت خودشون و سایر دوستان رو نگیرن.
    موفق باشید
    خوب، اینجاست که نام من بیان شد و مشکلم مطرح شد. حالا یکم توضیح بدم:
    1) شما قبل از فروش جوهر ها هیچ صحبتی در مورد مشکل دار بودن جوهر ها (چه دای و چه پیگمنت) نکردید، من هم اون موقع مقداری جوهر داشتم و اوین جوهری که تموم شد مشکی بود و بنابراین از مشکی گاما استفاده کردم و بعد از مدتی مشکلاتم شروع شد و هد و کارتریجم سوخت. تقریبا بلافاصله هم در پشتیبانی سایت شما مشکلم رو مطرح کردم اما مدت بسیار زیادی (حدود یکی دوماه) طول کشید تا پاسخم داده بشه. در نهایت شما گفتید جوهر ها رو به هزینه خودتون ارسال کنید تا بعد از بررسی وجه رو برگشت بزنیم. (تا اینجا بازهم متشکرم) اما پست ارسال مایعات رو قبول نمیکنه و اگر بخوام با تیپاکس بفرستم باید بیشتر از قیمت جوهر ها هزینه ارسال بدم. بنابراین هنوز هم نفرستادم. شما اگر واقعا پشتیبانی خوبی دارید، باید علاوه بر هزینه ارسال هزینه خسارتی که به من وارد شده رو هم بپردازید. بهرحال از جهت از شما گله مندم.
    2) عرض کردم، ممکنه خیلی ها مشکلی نداشته باشن با جوهر گاما اما این دلیل نمیشه که اصلا مشکلی نداشته باشه. اتفاقا اوضاع یه مقدار بد تر هست و نشون میده جنستون یکنواخت نیست که یه سری خوب در میاد و یه سری مشکل دار.
    3)باز هم از پیگیری و دقت نظر شما تشکر می کنم.

اوکی...خرید ایشون تایید میشه....ولی مشکلشون نه.

البته جناب عظیمی من بعد از بررسی پست جناب efanr که ماهیتشون نامعلوم هست و قطعاً مشتری گاما نیستن به سایر مشکلات رسیدگی خواهم کرد.
    ایشون باید ثابت بکنن یکسال پیش از من جوهر گاما خریدن و تو این یکسال چند بار کارتریج عوض کردند.

اینجوری نمیشه که تهمت زد و رفت .
    افترا یک جرم هستش و پیگرد قانونی داره.

برای من جالب هستش از حدود دو هفته پیش که به لطف پروردگار و همت دوستان نمایندگی فروش ایرانشهر افتتاح شده...جوهر گاما تو بازار خیلی بد شده!

مشکلات همیشه وجود داره.
    شرکت تویوتا با این عظمت چندین بار محصولاتش رو از بازار جمع کرده.
    پژو 405 چند سال پیش مشکل داشت و اعلام کردن به نمایندگی مراجعه کنید.
    پراید و ... هنگام تحویل مشکل داره...ولی مثل تویوتا نیست که معذرت خواهی بکنه و ...

جوهر گاما هم مشکلاتی داره...ولی نه تا این حد که جناب m_2t_ab عنوان میکنن و همیشه میگن گاما بد بود ایکس گرفتم خوبش کرد.
    تنها مشتری که حضوری از من خرید کرده ایشون بوده که خودم جوهر رو دی ماه 90 با قطار براشون بردم!
    جوهر مشکی پیگمنت ایشون نمیدونم بخاطر گرمای بخاری قطار یا مشکلات تولید و یا هر دلیل دیگه به گفته ایشون مشکل دار بوده...بهرحال ایشون فقط جوهر مشکی پیگمنت که جوهر تخصصی گاما نیستش...جوهر گاما تولیدات و صادراتش جوهر دای هستش...ولی ما برای مشتریانی که اسرار به خرید جوهر پیگمنت دارن و به پیشنهاد ما که میتونن به جای پیگمنت از دای استفاده بکنن توجهی نمیکنن...مقداری پیگمنت تولید و عرضه میکنیم....که شاید کیفیت جوهر پیگمنت تولیدی در حد ایده ال نباشه...ولی مشکل خاصی هم نداره.

باز هم میگم....دوستان به گفته های بعضاً پوچ و مغرضانه توجهی نکنن...خوشبختانه جوهر گاما جوابش رو پس داده...من مشتری دارم از کیش...برا توریستها و ... عکسهاشون رو چاپ میکنه.
    ایشون دسترسی به جوهر گاما نداشتن و تو ایرانشهر هم از هرجا پرسیده بودن هم موجود نداشتن و هم از گاما بد گفته بودن.
    ایشون هم به توصیه فروشنده جوهر اینک تک خریده بود.

بعد از دو ماه یعنی دو هفته پیش تماس گرفتن و ماجرا رو تعریف کردن...بقول ایشون جوهر متفرقه ای (اینک تک) که خریده بودن پدرشون رو درآورده بود!
    سفارش دو سری 6 لیتر جوهر گاما برا پرینتر اپسون دادن.
    حالا حرف ایشون هم به کنار...من خودم دارم بدون مشکل از گاما استفاده میکنم.

در آخر باز میگم...مشکلات نفی نمیشه...همشون بررسی میشه....تک تک مشکلات واقعی نه مغرضانه حل میشه.

پس تا جناب efanr که یکسال پیش جوهر گاما خریدن ... مشکلشون که سهله...خریدشون رو ثابت نکردن...کسی در مورد جوهر گاما چیزی نگه که جواب نمیدم.
    1) مشکل بنده به بیش از شش ماه قبل برمی گرده و بنابراین به فروشگاه شما ربطی نداره. تصور نمی کنم بشه با این گفته، مشکلات رو به عنوان حیله تبلیغاتی سایر رقباتون برای تخریب وجهه شما عنوان کرد گرچه بعید هم نیست. بهرحال باید رسیدگی بشه. من اجناس و تولیدات ایرانی ای و سراغ دارم که ابتدا خوب عمل کردند اما پشتیبانی ضعیفی داشتند و مشکلات رو قبول نکردن. بنابراین از بازار جذف شدن. نمی خوام اینجا اسمشون رو بیارم، کسی خواست پیام بده. اما این هشدار من به شما هست که اگر پشتیبانی نکنید و وجهه خوبی تو بازار نداشته باشید، احتمال شکستتون هست. انتخاب شماست که مثل سایپا باشید یا تویوتا. البته بازار ماشین تو ایران انحصاری هست و به همین دلیله که میبینیم سایپا هنوزم داره تولید می کنه! امیدوارم با بهبود کیفیت جوهر ها، پشتیبانی قوی و تست های فنی و مستدل موفق باشید و بازار جوهر ایران رو در دست بگیرید. من همیشه در شرایط مساوی جنس ایرانی رو انتخاب می کنم و این عقیده من هست که اگر ما به خودمون اهمیت ندیم و پشت همو نداشته باشیم، هیچ وقت موفق نمی شیم.

2) من همیشه سعی کردم جانب انصاف رو رعایت کنم. تجربه شخصی خودم رو گفتم و افراط نکردم، اگر غیر از بوده اولا عذر می خوام و ثانیا لطفا آدرس بدید تا ویرایش کنم. وقتی کسی در مورد جوهر سوال می کنه من تجربه شخصیم رو می گم. نمی تونم کتمان کنم که از جوهر گاما ناراضی هستم و به دروغ بگم گاما خوبه (گرچه من از جوهر مشکی استفاده کردم اما وقتی به مشکل خوردم جوهرهای دیگه رو حتی باز هم نکردم چراکه مشکوک بودم بهشون و به قول معروف روزه شک دار نگرفتم و سر همین قضیه هم می گفتم از جوهر گاما ناراضی هستم.)

3) جوهر ها نباید اینقدر حساس باشن که از گرمای قطار خراب بشن، بالاخره تنور که نبوده، خودتون هم اونجا بودید و بنابراین گرمای قابل تحمل برای انسان بوده و بنابراین نباید جوهر رو خراب می کرده و اگر از گرما خراب شده، اولا نشون دهنده حساسیت و ضعف این جوهر هست و ثانیا متاسفانه نشون دهنده حمل نا صحیح جوهر.

4) اینکه شما فقط برای رفع نیاز مشتری مقداری پیگمنت و با وضع موجود تولید می کنید اصلا دلیل مشکل نمیشه. اولا شما قبل از فروش اصلا همچین وضعیتی رو مطرح نکردید و صرفا بصورت کیفی از جوهراتون تعریف و تمجید کردید، ثانیا من خودم هم می دونستم که از جوهر دای میشه به جای پیگمنت استفاده کرد اما چرا خود کارخونه چاپگر ها این کار رو نمی کنه؟ چرا سایر مارک ها جوهر پیگمنت هم دارن و بدون مشکل کار می کنه؟
    جوهر پیگمنت برای چاپ متن بسیار بهتر از جوهر دای هست چون هم متن واضح و شارپ تری چاپ میهش و هم حساسیتش به آب و نور بسیار کمتر هست.
    بنابراین اگر نمی تونید جوهر با کیفیت تولید کنید، اصلا تولید نکنید جون اگر سایر جوهرهاتون خوب باشه، وجهه اونا رو هم خراب می کنه. بنابراین این نمی تونه توجیهی برای مشکل باشه. و همونطور که خودتون فرمودید باید مشکل بصورت واقعی و نه مغرضانه پیگیری و رفع بشه.

5) اینکه جوهر خاصی (مثلا اینکتک) بد بوده دلیل نمیشه جوهر خاص دیگری (مثلا گاما) خوب باشه. (یه مثال ساده اینه که اگر کسی ژیان دشته باشه، وقتی سوار پراید بشه میگه این بهترین ماسین دنیاست! اما این دلیل بر خوبی پراید نمیشه، چون اون بنده خدا تویوتا و بی ام دابلیو و بنز سوار نشده که ببینه ماشین به چی میگن!!!)
    تجربه شخصی من این هست که جوهر وکس جوهر خوبی هست و الان مدت بسیاری هست که از جوهر پارت تکنیک استفاده می کنم و از اون هم بسیار راضی بودم اما شاید بهتر از اینها هم باشن (که حتما هستن).
    جناب m_2t_ab من پستهای ایشون رو بررسی کردم...مشکلی که داشتن خشک شدن هد پرینتر بعلت عدم استفاده بمدت چند ماه هستش.
    شما اول ببینید ایشون از جوهر استفاده کردن یا نه مثل شما که از جوهرهای دای که شامل سه رنگ cyan , yellow , magenta هست هیچ استفاده ای نکردید ایشون هم امکان استفاده رو نداشتن!
    الان باید از ایشون پرسید مشکل خشک شدن هد برطرف شده یا نه...آیا از جوهر گاما استفاده کردند یا نه؟
    خشک شدن هد امری طبیعی هستش...اگه چندماه پرینت نگیرید...کارتریجهای اورجینال رو هد خشک میشه چه برسه به جوهر گاما.
    تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بودن جوهرشون خوب هستش.

تفاهم شما در این مورد میتونه باشه که از جوهرهای دای گاما استفاده نکرده باشید.
    خوب البته تا حدی فرمایش شما رو قبول دارم، من از جوهر مشکی استفاده کردم و به مشکل خوردم. اما کمتر جایی این قضیه رو بیان کردم چون از نظر من روزه شک دار گرفتن درست نیست، و مثلا اگر پراید 141 داشتم و ناراضی بودم می گفتم از پراید ناراضی هستم چون همه اینها از یک کرباسن! (اگر بخواید، لینک بدید تا نوشته هامو ویرایش کن و مشکلم رو دقیق بنویسم، تا خود خواننده ها تصمیم بگیرن که با وجود این مشکل سراغ سایر جوهر های گاما برن یا نه)
    همونطور که می دونید کارتریح رنگی که شامل سه رنگ بالا هست، از کارتریج مشکی حساس تر هست. چون اولا هدش برای رنگ دای ساخته شده و ظریف و ضعیف تر هست و ثانیا هد کوچکتری داره. با این وجو کارتیج رنگی من بعد از یک سال و نیم استفاده و شارژ (با جوهر های غیر از گاما) هنوز هم داره با کیفیت مناسبی کار می کنه. حتی یک بار بیش از یک ماه خوابیده بود و با این وجود خشک نشد. بنابراین نوع جوهر خیلی تو سلامت هد و خشک شدنش تاثیر داره. اما دو کارتیج مشکی من به دلیل استفاده از جوهر گاما خراب شدن با اینکه اصلا مدت زیادی بیشتر از یک هفته یا ده روز خوابیده نبودن.
    بله مدت خیلی زیاد...... نزدیک به یک سال!! بعد هوس کردم بیارم درستش کنم!
    این جوهر گاما که خیلی از خودش تعریف کرده بود، عجب آدمهای نامردی پیدا میشن ها.
    شرمنده کارتریج قابل شارژ برای پرینتر من قیمتش رو نمیدونید؟
    مرسی بابت این همه راهنمایی......
    دوست عزیز، هیچ وقت عملکرد انسانها رو به شخصیتشون ربط ندید، چه برسه به اینکه جنسشون رو به شخصیتشون ربط بدید! گرچه از جوهر گاما تعریف و تمجید های شعار گونه و بدون مدرک شده، اما اینطور صحبت های شما به نظر من صحیح نیست.
    متاسفانه قیمت کارتریج های قابل شارژ رو ندارم.
    بابا یه هویی چه دعوایی سر این جوهر گاما شد!!
    من گفتم جوهرم خوب بود بخاطر تبلیغات خودشون گفتم، وگرنه کاش یه تحقیقی توی همین انجمن ها کرده بودم و بعد میخریدم. پرینتر من دو سه ماه بیکار بود و بعدش تانکی کردم و یه مدت با همون جوهری که تعمیرکار ریخته بود خوب میزد ولی جوهرش که تموم شد و اینها رو خریدم شاید اینجوری شد. البته مطمئن نیستم و نمی خوام تهمت بزنم ولی از اون موقع به بعد دیگه ناامید شدم و نزدیک به یه سال پرینترم رو کلا کنار گذاشتم.
    حالا دوستان عزیز به من بگن کدامیک از این گزینه ها رو انتخاب کنم؟
    1- یه پرینتر دیگه با کارتریج قابل شارژ
    2- فقط کارتریج قابل شارژ
    3- خوابوندن هد توی محلول
    4- هر چی دیگه شما بگید
    5- مرسی از همتون
    چه مقدار می تونید و می خواید هزینه کنید؟

جناب آقای نوید شما فقط دنبال تبصره برای جوهر گاما میگردید و اصلا توجهی به حرف های مشتریان ندارید.این همه تو سایتتون مزیت از جوهر گاما نوشتید !!!!

مثلا : تولید شده از بهترین مواد اولیه
    خشک نشدن هد
    نزدیکترین تن رنگ به جوهر اوریجینال کارتریج و لذت چاپ رویایی و نزدیک به جوهر اوریجینال کارتریج و استاندارد بالاترین کیفیت چاپ و خیلی چرت و پرت های دیگه.......من که هیچ کدام رو تو این جوهر ندیدم داداش.

من که چیزی جز سختی و بدبختی ندیدم با این جوهرا...داداش من گفتم که از وقتی این جوهرو ریختم تو کارتریج یواش یواش شروع کرد به ادا دادن . اصلا چاپ هم نزدیک به عکس چاپ شده با جوهر خود کارتریج نیست.عکس چاپ شده با عکس اصلی روی کامپیوتر زمین تا آسمان فرق داره.من نمیفهمم مگه جوهر اینجوری میشه ؟ چرا مشکلات من از گاما شروع شدن ؟ من قبلا از نئو مارک استفاده میکردم نه مشکل کارتریج داشتم نه مشکل کیفیت . آقا حمید رضا من بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.

بزودی برای دوستان دیگر عکس های چاپ سده با جوهر خود کارتریج و گاما رو میزارم تا ببینید خودتون قضاوت کنید.اصلا رنگا انگار تاریک و گرفته هستن.کاملا بی کیفیت.نکته جالب اینجاست که منبا جوهر نئو مارک که چاپ میکردم اصلا تغییری در کیفیت چاپ نبود (مثل کارتریج نو)
    ولی از وقتی که از گاما استفاده میکنم کیفیتم به شدت پایین اومده.کارتریجم هم خراب شده هدش.اونقدر عصبی شدم که زدم کارتریج رو تیکه پاره کردم.

اینم عکسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از من یه توصیه : حتما حتما قبل از خرید چیزی حسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسساب ی تحقیق کنید تا مثل من نشید.خواهش میکنم حتما.حداقل یه سرچ رو گوگل بزنید.

من 4 لیتر جوهر گاما گرفتم.امیدوارم آقای نوید پیگیر مشکل من باشن (l0ve)

در ضمن داداش این حرفام فقط جنبه انتقادی داشت خودتون یکی از بهترین دوستان بنده هستید.من قصد ناراحت کردن شما رو ندارم.فقط میخوام مشکلم حل شه
    دوست عزیز حتما اون عکس و عکس اصلی رو بذارید تا دیگران هم ببینند.
    ضمن اینکه امیدوارم واقعا صحبت های ما جنبه انتقادی داشته باشه و افراط نکنیم. ما همه مون به جناب نوید احترام می ذاریم.
    بله . درسته
    سفارش شما تایید میشه.
    شما یک سری چهار رنگ اپسون 200 سی سی خریداری کرده بودید.
    مشکلتون دقیقاً چی بود؟
    عجیبه که سفارش شما هم مربوط به دی ماه 90 هستش...سفارش جناب m_2t_ab هم دی ماه بود....من با سایر مشتریان دی ماه 90 هم تماس خواهم گرفت.

چرا با ما تماس نگرفتید؟
    خشک شدن تو چند ماه ربطی به جوهر نداره.
    اگه قبل از شارژ مشکلی وجود نداشت و بعد از شارژ با جوهر گاما مشکل بوجود اومده همونموقع تماس میگرفتید تا مشکلتون رو حل کنیم.

دو سه مورد بوده که مشتری اعلام مشکل کرد و با هزینه ما مشکلشون حل شد.
    یعنی همون لحظه که به مشکل خوردن تماس گرفتن...جوهرهای خریداری شده رو فرستادن....کارتریجشون رو هم فرستادن...مشکل حل شد و جوهر و کارتریج با هزینه شرکت براشون ارسال شد.
    بدون هیچ دغدغه و دلخوری و اعصاب خورد کنی.
    این دیگه از شانس بد ما بوده که اون موقع از گاما خرید کردیم!!!
    اما شما که حتی هزینه ارسال رو هم برای مورد بنده قبول نکردید!!!!

گفتم که با جوهری که تعمیرکار توش ریخته بود خوب میزد ( مارکش رو نمیدونم) ولی درست از همون موقع که گاما ریختم اینطور شد..... پرینتر من بعضی وقتها ادا درمی آورد ولی بعد از چند بار عمل هد کلین درست میشد، من فکر کردم به اون خاطر هستش یا چیزهای دیگه، و از کجا باید می دانستم بخاطر این جوهر مرغوب شماست که با این حجم تبلیغاتتون سر هر کسی رو گول می ماله؟؟؟ که در اون صورت وقتی نامرغوبیتش رو دیدم با شما تماس بگیرم؟
    در ضمن ایرانی جماعت چه موقع اشتباهش رو به گردن گرفته که این دومین بار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(غیبت نشه بعضی ها)
    من هم اول فکر نمی کردم مشکل از گاما باشه اما بعد فهمیدم و بعدش هم تو پشتیبانی سایتشون نوشتم اما خیلی طول کشید تا جواب دادن!
    دوست عزیز ...سید بزرگوار
    من اگه جای شما بودم و یک جنسی رو با تعریف و تبلیغ فراوان میخریدم...حساسیتم بیشتر میشد و انتظارات بیشتری هم ازش میداشتم....شما هم اگه احساس کردید جوهر مشکل داره باید تماس میگرفتید.
    بهرحال مشکلی که پیش اومده...من هم مثل بقیه ایرانی ها نیستم....گروه تجهیزگاما به هیچ عنوان این خصلت ناپسندی رو که گفتید نداره : اولاً جوابگو نباشه...ثانیاً بعد از جا افتادن از کیفیت بزنه.
    این مورد رو مطمئن باشید.

میتونید پرینترتون رو با باربری ترمینال برام ارسال کنید؟
    من میدم گروه فنی روش کار بکنه و مشکلتون انشالله حل بشه.
    بعد از حل مشکل پرینتر با یکسری جوهر براتون ارسال میشه.هزینه های باربری هم بعهده ما خواهد بود.
    اولا متشکرم از شما که همکاری می کنید و ثانیا یکم با من هم همکاری کنید دیگه!!! فقط مورد دیگه رو با هزینه خودتون می گیرید و می فرستید؟!!!

امیدوارم مشکلتون حل بشه.
    ما که تماس گرفتیم اما خبری نشد!!!
    یکی از دوستانتون رو هم بفرستید مشهد اینا رو از من بگیره براتون بیاره!

در نهایت از دوستان عزیز و جناب نوید تشکر می کنم.
    موفق و سلامت باشید
    Last edited by m_2t_ab; 18-09-2012 at 17:19.

16. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •