اتفاقا از بسته استفاده كنه كه بهتره تعرفه ش از تعرفه عادى كمتره حداقل، بعد بسته هاى روزانه شامل همون مقدار شبانه هم ميشن كه بازم اول اون رو استفاده مى كنه..
اتفاقا از بسته استفاده كنه كه بهتره تعرفه ش از تعرفه عادى كمتره حداقل، بعد بسته هاى روزانه شامل همون مقدار شبانه هم ميشن كه بازم اول اون رو استفاده مى كنه..
اقا این سوال ما رو یکی میشه جواب بده قبلا هم پرسیدم منتهی بحث به انحراف رفت و جواب ما بی پاسخ :
اگر من بسته شبانه یکماهه 1-11 صبح رو بخرم بمدت یکماه هر شب میتونم 30 گیگ دانلود کنم (در صورت بودن سرعت مناسب) یا کلا 30 گیگ رو در طی یکماه در اون ساعات میتونم استفاده کنم ؟
ممنون میشم فقط و فقط به همین مورد پاسخ بدید
مرسی
من دیدم تو سرعت بالا چه بلایی سر کاربر میارن
من خودم قربانی این شیوه کلاهبرداری کثیفشون شدم که میگم این حرفو
به هیچ عنوان با دائمی طرف اینترنت نرید که شدیدا پشیمون می شید بعد اینکه قبض تلفن تون رو ببینید تازه اصلا معلوم هم نمیشه چی جوری مصرف کردن چون تو یه ستون میزنن تمام هزینه ها ی ارزش افزوده و اینترنت رو
احتمالا این طرح نامحدود شامل همون تبصره مصرف منصفانه میشه
حالا معلوم نیست این مصرف منصفانه برای طرح یک ماهه چقدره![]()
دقیقا.یک هفته و یک ماهه ش مشخص نیست چقدر محدودیت داره.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
60 یا 100 گیگ
نامحدودش رو هم دیدم
اين كه بعله اينا هر كارى مى كنن كه تو پاچه ى كاربر بكنن ولى خداييش من تا قبل اين كه اين طرح جديد مخابرات كه شبانه داره رو بگيرم از اين استفاده كرده بودم كه الان ميزان مصرف ديتا رو گوشيم بيشتر از سيصد گيگ هست كه خداييش با همين نحوه ى مصرف برام مشكلى پيش نيومد واقعا، سرعتم هم عالى بود يعنى دقيق نزديك بيست مگ سرعت مى گيرم، ولى خب شانس آوردم حتما چون خيليا به ضررشون شده متاسفانه..
بر چه اساسی میگی 60 یا 100 گیگ؟ تو خود سایتش نوشته ؟60 یا 100 گیگ
نامحدودش رو هم دیدم
من دیشب بسته 2-7 رو فقط برای اینکه ببینم محدودیت حجمش برداشته شده یا نه گرفتم . محدودیت 20 گیگ پابرجاست
بسته 1-11 رو یکی دیگه داوطلب شه امتحان کنه ببینه همچنان 30 گیگه یا نه تا این همه حدس رو هوا زده نشه . به نظر من با اینکه قیمتش 65 درصد اضافه شده ولی حجمش تغییر نکرده
در مورد این قضیه فقط دردو صورت میشه مطمئن شد . یا یه هفته ای رو بگیری ببینی چطوره یا خودش دست از این تبلیغ مسخره " حجم نامحدود" برداره و محدودیت حجمش رو اعلام کنه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)