شبانه رسما دیگه مرخص شده .
شبانه رسما دیگه مرخص شده .
دوستان اینا همش مال تعرفه آزاده انقدر هرس نخورید..مگه شما قبلا گیگی 50 هزار تومن میدادید واسه بسته ها؟ :| رایتل آزاد گیگی 50 هزار می افتاد رو 0.5 ريال.. بسته هاش گیگی 9 تومن!
ایرانسل آزاد گیگی 500 هزار می افتاد رو 5 ريال...بسته هاش گیگی 4 تومنه! تعرفه آزاد هیچ ربطی به بسته ها نداره.
اینجوری بخواید فکر کنید ایرانسلی که 5 ريال بود باید الان بسته هاشم نصف بشه دیگه نه؟!؟! :| انقدر سریع ماجرارو اکشن نکنید خواهشن.سلام دوست گرامی من اولش همین فکر میکردم ولی خبر اومد که همراه اول بسته دیگه لغو کرده اگر بسته باشن مشکلی نیست متاسفانه ما ایرانی نمیدونم چرا انقدر در خبر گذاری اینقدر ضعیف عمل میکنیممن متوجه نمیشم . اینها تعرفه هارو افزایش دادن . یعنی فردا بالتبعش قیمت بسته ها هم افزایش پیدا میکنه حالا 5 برابرهم نه , مثلا دوبرابر .
چطور جای هیچ نگرانی نیست ؟
اینا نمی تونن یک خبر کامل پوشش بدن
دقیقا من همین بار ها گفتم بعد انتخابات من اینجا گفتم مشکلات ما ریشه ولی بعضی دوستان متعصب شروع کردن به جار جنجال ولی 2 سال گذشت دارن خوب میبینم حرف بنده هر سال بدتراز پارسال.......جهان سومی، چهارمی و دور از تمدن بودن حضرات از همینجا روشن میشه که در کشورهای پیشرفته برای هر گیگابایت مصرف کاربران نرخ گذاری های بسیار منصفانه و پایین صورت میگیره ولی در ایران قیمتهای دور از عقل و منطق اونم برای هر کیلوبایت!!! وضع میشه.
قبلا هم گفتم، با عوض بدر شدن دولتها و وزرا هم اوضاع نه تنها بهتر بشو نیست بلکه سال بسال و دولت به دولت بدتر و جهان چهارمی،پنجمی تر میشیم
فکر کردین قدمای ما ایرانیها از روی باد معده گفتند 《هر سال دریغ از پارسال》؟! نه، چون ذات ما ایرانیها از قدیم تا حالا این بوده که دائم رو به عقب حرکت می کنیم ... حالا اسمش بشه ورود 4G و 5G و... به همون دلیل بازم دلیلی برای احساس واقعی پیشرفت نخواهید داشت!
هیچ چیز تغییر نمیکنه اینجا
دوستان این دکل مال رایتله ؟
زیر این که ایرانسل آنتن 60 درصدی داشت !! ولی از نظر ظاهری خیلی شبیه ایرانسله !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئولش مگفت اصفهان در الویت نیست نه تجهیزاتش رو دارند نه پولش نه پیمانکار برای پیاده سازی
در کل اصغهان هم ۵یا ۶تا بیشتر آنتن نیست
به تازگی یه انتن هم سمت میدان ارتش نصب کردند
به نظرم اینترنت موبایل باید سرعت داشته باشه
وقتی اینترنت موبایل رو وصل می کنی شارژ گوشی به شدت کم میشه
اگر قرار باشه برای آپدیت یه برنامه 10 مگی با سرعت 50 کیلو منتظر بمونیم که نمیشه
پس باید سرعت خیلی بالا داشته باشه
چون منابع در تلفن همراه خیلی محدوده
شبانه خیلی هم بد نیست مثلا یک فایل 50 مگابایتی بین 2 تا 4 دقیقه نهایتا دانلود میشه.بنظرم باید صبر کرد تا درست بشه.
Last edited by arman4459; 02-11-2014 at 13:14.
سرعت دانلود شبانه من که تا 1.4 مگ هم میره![]()
درود بر شما ...
اتفاقا هنگامی که پیمانکار برای نصب تجهیزات ساختمان کناری ما آمده بود گفت تا اوایل آذر 80 درصد اصفهان تحت پوشش قرار میگیرد دلیل کندی انجام این کار را هم یک سری مشکلات بیان کرد که قابل ذکر نیست وگرنه اصفهان از شهرهایی بود که تا الان باید پوشش 50 درصدی داشته باشد ...
هر کدوم از این سکتور های مربعی روی دکل ها چند یوزر رو پوشش میدن؟
سوال بنده اینه آیا همه دکل ها تجهیز میشن یا همین نقطه ای باقی میمونه؟
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)