من روی خطم چنین وضعیتی دارم
برای بهبودش توصیه اساتید چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
من روی خطم چنین وضعیتی دارم
برای بهبودش توصیه اساتید چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
درود
خواستم ببینم اگه حداکثر ۱ کیلومتر با مرکز مخابراتی فاصله داشته باشم ، چه سرعتی میتونم بگیرم با در نظر گرفتن نویز خط ؟
ممنون میشم اگه عزیزان کمکم کنند .
Sent from my Nokia 6 using Tapatalk
من فاصلم تا مرکز حدود ۲ کیلومتر میشه ( شایدم بیشتر ) سرعتم روی ۶-۷ مگابیت بود برای مخابرات نویز خطم هم متوسط بود و قعطی نداشت. منتها الان یه هفته میشه ریدن تو همه چیز
شما مشکل آپلود دارید
snr اپلود خیلی بده.زنگ بزنید و به پشتیبان بگید روی یک مگ بذارید
Snr اپلود تو پنلشون جداگانه ست میشه؟
مخابرات دارم استان تهران
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
نه همین عدد 6.8 یا هر عددی که خود مودم میزنه براشون ست میشه
شما یه راه دیگه هم هست و اون اینه که مودلاسیون مودم رو از adsl2 plus تغییر بدید و بذارید روی g.dmt
که به نظرم اینطوری دانلود خط هم از 9 مگ میاد پایین
شاید بهتره زنگ بزنید به خود پشتیبان و بگید پهنای آپلود رو بذاره روی 1 مگ بهتره
سلام
من تو خونه ۲ تا خط دارم و روی جفتش اینترنت گرفتم.
وقتی یکی از مودم ها رو خاموش میکنم، کیفیت خط روی اون یکی مودم خیلی بهتر میشه و نویز میاد پایین.
اشکال از کجا میتونه باشه؟
ویرایش:
وقتی هر دو مودم با هم روشن باشه، snr میاد روی 9
وقتی یکی رو خاموش میکنم snr میره روی 23
اگر کمک کنید منشا مشکل رو پیدا کنم ممنون میشم، هیچ ایده ای ندارم چی کار باید کنم.
Last edited by kamkar; 14-08-2017 at 11:30.
سلام
بهترین حالت اینه که سر خط تست کنید.اگر اونجا هم وضع به همین منوال بود پس مشکل از سمت سیم کشی خونه نیست ولی اگر سر خط این مشکل ظاهر نشد مشکل از سیم کشی خونه است
اگر هم حالشو ندارید سر خط تست کنید بهتر صبر کنید شاید کسی از دوستان راهنمایی بهتری کنه
سلام. راهنمایی میخواستم ممنون میشم اساتید کمک یا نظری دارند بدهند .
من 2 تا خط دارم که روی اولی اینترنت مخابرات هست و روی دومی اینترنت پارس آنلاین . در ابتدا که پارس آنلاین گرفتم ، خط دوم بیشتر از 1مگ کشش نداشت و تا زیر 1مگ هم میومد ، برای همین سیم کشی داخل ساختمان عوض کردم و بعد اون تا 4مگ تونستم افزایش داشته باشم .
هفته گذشته در منطقه ما کابل برگردون بود و خطی که پارس آنلاین داشتم 1 روز و خطی که مخابرات داشتم 5روز قطع بود . اما نکته ای که پیش اومد این بود که خطی که مخابرات داشتم وقتی وصل شد کیفیت خط به شدت رفته بود بالا ولی پارس انلاین همونطور بود و اگر بخوام یکم وسواس هم داشته باشم ، باید بگم بدتر هم شد. چیزی که الان برام جای سوال هست اینه که چرا 2 خط با یک پیش شماره اینقدر تفاوت کیفیت دارند ؟ با توجه به این که سیمکشی داخلی مجدد انجام شده مشکل از کجا ها میتونه باشه ؟ ( در ضمن مودم ها همگی جدید هستند و مشکلی ندارند و همچنین اسپلیتر و تمام چیز های که مربوط به خونه میشه درست کار میکنند)
عکس های مربوط به مودم ها ، اساتید اگر نظری یا مشکلی میبینید بفرمایید.
همون طور که از عکس ها معلومه اختلاف کیفیت بسیار زیاد هست.
خط دوم و پارس آنلاین
خط اول و مخابرات
![]()
احتمال زیاد مخابرات برای شما از سمت کافو خط کشیده و گرنه اگر از سمت مرکز باشه بعید میدونم اینقدر تفاوت فاحش داشته باشه یا اینکه براتون فیبر کشیده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)