تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 624 اولاول ... 40440490530536537538539540541542543544550590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

امیر خان قبلا گفته بودی گویا ولی با این پست و اصطلاحاتی که به کار بردی مشخص میشه برقی هستیا

راستی یه مورد مشابهی هم من دارم
    معمولا بازی های فوتبال که پخش میشه حالت شطرنجی رو میشه به طور واضح در قسمت زمین چمن مشاهده کرد ، در حالیکه دیگر برنامه ها یا همون فوتبال مثلا اول یا آخرش که آمار رو نشون میده خیلی هم با کیفیته
    شما هم این مشکلو دارین ؟ چیکار باید کرد تا برطرف بشه ؟
    من نمی دونم منظورتون رو درست متوجه شده ام یا نه.
    اگه سوالتون اینه که وقتی دوربین تراولینگ داره( مثلا داره پن می شه یا به عبارت ساده تر دوربین داره حرکت می کنه!!) شطرنجی می شه اما وقتی دوربین روی سوژه ثابته این مشکل کمتره مشکل ربطی به گیرنده نداره و ارتباط اون به سیگنال های ارسالیه! این مسأله توی فوتبال های داخلی به وفور، توی فوتبال های خارجی 10 سال پیش به نسبت و در فوتبال های خارجی روز به ندرت دیده می شه.
    بحث سر روش فشرده سازی mpeg هست. در روش mpeg تصویر به دو بخش بک گراند و فورگراند(بر اساس میزان تغییر رنگ و روشنایی در زمان) تقسیم می شه. و خلاصه اش اینه که بک گراند، بیت بر پیکسل کمتری رو اشغال می کنه و فورگراند، بیت بر پیکسل بیشتر. حالا بر اساس دستگاه هایی که استفاده می شه و نرخی که برای فشرده سازی توسط سخت افزار به کار گرفته می شه بک گراند شطرنجی یا شفاف و خوب می شه

سلام
    دوستان می خوام واسه خونه یه گیرنده دیجیتال بگیرم! به نظرتون چه مدلی بگیرم؟خودم موندم؟
    ممنون می شم یکی بگه و یکم راهنمایی کنه در مورد ویژگیهاش!
    سلام
    همون طور که در مورد آشغال بودن اکثر نمونه ها صحبت شده،شما اگر پلیر براتون مهمه از نظر من سما رو بخرید و اگه گارنتی و این حرف ها ایکس ویژن. سراغ این نمونه های پر سود برای مغازه دارها مثل مکسیدر و اینا نرید! البته اینا نظر منه و هر کسی نظری داره!!

2. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک دونه دستگاه ایکس ویژن 555 آکبند میخوام.میشه راهنمایی بفرمایید از کجا بخرم(فروشگاه اینترنتی) با قیمت مناسب؟
    ممنونم

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

من نمی دونم منظورتون رو درست متوجه شده ام یا نه.
    اگه سوالتون اینه که وقتی دوربین تراولینگ داره( مثلا داره پن می شه یا به عبارت ساده تر دوربین داره حرکت می کنه!!) شطرنجی می شه اما وقتی دوربین روی سوژه ثابته این مشکل کمتره مشکل ربطی به گیرنده نداره و ارتباط اون به سیگنال های ارسالیه! این مسأله توی فوتبال های داخلی به وفور، توی فوتبال های خارجی 10 سال پیش به نسبت و در فوتبال های خارجی روز به ندرت دیده می شه.
    بحث سر روش فشرده سازی mpeg هست. در روش mpeg تصویر به دو بخش بک گراند و فورگراند(بر اساس میزان تغییر رنگ و روشنایی در زمان) تقسیم می شه. و خلاصه اش اینه که بک گراند، بیت بر پیکسل کمتری رو اشغال می کنه و فورگراند، بیت بر پیکسل بیشتر. حالا بر اساس دستگاه هایی که استفاده می شه و نرخی که برای فشرده سازی توسط سخت افزار به کار گرفته می شه بک گراند شطرنجی یا شفاف و خوب می شه

بله اون موقع هایی که دوربین حرکت نسبتا سریع داره که شطرنجی میشه، یادمه در حالت آنالوگ هم این قضیه مشخص بود ولی وقتی دوربین از نمای دور ( حالت wide ) هم داره بازی رو نشون میده بازم با کمترین حرکت قسمت های شطرنجی کوچکی در زمین مشخص میشه ،که با توجه به توضیحات شما اشکال از گیرنده من نیست و همون طور که گفتین در فوتبال های داخلی محسوس تره

5. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamid2545's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    خوانسار

پيش فرض راهمای خرید دستگاهی که فرمت فيلم Mkv و زير نويس Srt و صدای Mp4 را کامل پخش کند و نظر سنجی راجع به دستگاه Maxeeder :

ديروز 92/2/10 برای خرید دستگاه دجیتال رفتم میدان امام خمینی که مدل های مختلف را دیدم که از همه بيشتر Maxeeder توی بورس بود نامی که در اين در اين مقاله اسمی از ان به ميان نيامده ( ولی يکی از فروشندگان اجازه داد تا تست کنم و توقعات من را برآورده کرد ) همچنين مدل های مانند شاتل ( که ان را هم تست کردم ) و .... به هرحال هدف من به طور خلاصه شامل اين موارد می شود :
    دستگاه علاوه بر ويژگی های خوب عمومی مانند کارکرد عالی سخت افزار و نرم افزار و... گارانتی ( Maxeeder پنج سال گارانتی دارد ) پخش کامل و بدون عيب فرمت های فيلم بخصوص فرمت Mkv همراه با صدای بدون عيب و نقص و زير نويس ( بخصوص زير نويس Srt ) به طوری که ريز نبوده و قابل تنظيم نيز باشد همچنين پخش فرمت صدای Mp4 که برای من اين موارد از همه مهمتر است . داشتن تايمر و امکان ديدن يک کانال و ضبط کانال ديگر و... هم در درجه دوم اهميت البته مهم است حال سوالی که دارم :
    در مورد Maxeeder , شاتل هم توضيح دهيد و آيا ايستر و سما که به عنوان بهترين از آن نام می بريد ايا توقعات من را برآورده می کنند و مشکلی ندارند با توجه به اين که اين مقاله حدود يک سال پيش نوشته شده ایا مطالب ان هنوز هم به قوت خود باقی است يا نه لطما مرا راهنمائی کنيد .

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

ديروز 92/2/10 برای خرید دستگاه دجیتال رفتم میدان امام خمینی که مدل های مختلف را دیدم که از همه بيشتر Maxeeder توی بورس بود نامی که در اين در اين مقاله اسمی از ان به ميان نيامده ( ولی يکی از فروشندگان اجازه داد تا تست کنم و توقعات من را برآورده کرد ) همچنين مدل های مانند شاتل ( که ان را هم تست کردم ) و .... به هرحال هدف من به طور خلاصه شامل اين موارد می شود :
    دستگاه علاوه بر ويژگی های خوب عمومی مانند کارکرد عالی سخت افزار و نرم افزار و... گارانتی ( Maxeeder پنج سال گارانتی دارد ) پخش کامل و بدون عيب فرمت های فيلم بخصوص فرمت Mkv همراه با صدای بدون عيب و نقص و زير نويس ( بخصوص زير نويس Srt ) به طوری که ريز نبوده و قابل تنظيم نيز باشد همچنين پخش فرمت صدای Mp4 که برای من اين موارد از همه مهمتر است . داشتن تايمر و امکان ديدن يک کانال و ضبط کانال ديگر و... هم در درجه دوم اهميت البته مهم است حال سوالی که دارم :
    در مورد Maxeeder , شاتل هم توضيح دهيد و آيا ايستر و سما که به عنوان بهترين از آن نام می بريد ايا توقعات من را برآورده می کنند و مشکلی ندارند با توجه به اين که اين مقاله حدود يک سال پيش نوشته شده ایا مطالب ان هنوز هم به قوت خود باقی است يا نه لطما مرا راهنمائی کنيد .
    در مورد مکسیدر و شاتل و غیره و ذلک اطلاعی ندارم ، فرمت MKV و MP4 که شما میخای رو فکر کنم همه بلا استثنا پخش کنن و تفاوت ها در موارد جزئی تر و فرمت های دیگر هست
    تاریخ شروع تاپیک مال یک سال پیش هست ولی حداقل 20 -10 صفحه آخرش شما رو در مورد برخی گیرنده های دیجیتال موجود راهنمایی میکنه

در مورد سما میتونم بهتون بگم که یک سال گارانتی تعمیر داره ، من چند تا فایل که با فرمت های مختلف امتحان کردم با wmv ها بیشتر از همه مشکل داشت ، ولی mkv رو با هر رزولوشن و کیفیتی پخش کرد زیر نویس هم که در حال معمولی کفایت میکنه و فونت بزرگش بیش از اندازه بزرگه ( srt رر میاره ولی sub رو نمیدونم)
    زیر نویس فقط قابلیت تنظیم رنگ خودش و پس زمینش و اندازه رو داره و عقب جلو نمیره
    صداش این طور که دوستان میگن یکم کمه
    تایمر و ضبط و مشاهده کانال دیگه رو هم داره
    mp4 هم مشکلی نداشت گویا با هیچ کدومش

ایستر هم که خیلی وقت تو بازار عرضه نمیشد الان رو نمیدونم ، در مورد اون هم دوستانی که دارن راهنمایی کنن

8. 2 کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان . ماشاالله تاپیک خیلی کامله و همه رقم اطلاعات میشه از توش استخراج کرد. من 4-5 ماه پیش Maxeeder Mx1 خریدم از توپخونه.
    سرعت تعویض کانالش خوب نیست که ظاهراً توی مدل MX2 این مشکل برطرف شده . ولی مشکل من با لود کردن زیرنویس SRT هست. شانسی جواب میده . بعضی وقتها پخش میکنه . سایز فونتش هم خیلی کوچیکه . کلاً از پخش کننده اش راضی نیستم . الان یک دستگاه خوب میخوام که پخش کننده قوی داشته باشه. حتماً MKV پخش کنه حتی حجم بالا. زیر نویس SRT و sub/Idx هم پخش کنه با سایز قابل قبول. قیمتش مهم نیست. خواهشاً دوستانی که تجربه عملی دارن جواب بدن . چون از روی مشخصات نمیشه نظر داد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالی که داشتم اینه که قویترین تیونر رو کدوم دستگاه داره.
    با توجه به اینکه دستگاهو برای یکی از دهاتای وسط کویر و یک تلویزیون crt میخوام بخرم زیاد کیفیت خروجیش مهم نیست (البته نه اینکه افتضاح باشه مثلا hd هم نبود نبود)
    فقط گیرندگی بالایی داشته باشه.
    و کارکردن باهاش برای یک پیرمرد 60 ساله راحت باشه.
    ممنون از راهنماییتون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کسی Xvision 353 داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود بر همه
    از اونجایی که تقریباً همه‌ی شرکت‌های عرضه‌کننده‌ی گیرنده‌ی دیجیتال فقط به ذکر عبارت «پشتیبانی از زیرنویس فارسی با فرمت ...» بسنده می‌کنن و اطلاعات دقیق‌تری در این باره ارائه نمی‌کنن، و حتی یک Screenshot از نحوه‌ی نمایش زیرنویس توسط این گیرنده‌ها ارائه نمی‌شه، تصمیم گرفتم این سؤال رو اینجا مطرح کنم، شاید به درد کسانی که اهل فیلم دیدن هستن و به کیفیت زیرنویس فیلم‌ها اهمیت میدن بخوره.

من از همه‌ی دوستانی که اطلاعات دقیق در مورد گیرنده‌های دیجیتال موجود در بازار دارن یا تجربه‌ای در این باره دارن درخواست می‌کنم نظرشون رو به طور خاص در مورد نحوه‌ی پشتیبانیِ این گیرنده‌ها از زیرنویس‌های فارسی مطرح کنن:

1. فرمت‌هایی که (واقعاً و در عمل) پشتیبانی می‌شوند. (srt ،sub/idx، ...)

2. امکان تغییر فونت. (Arial ،Nazanin ،Mitra، ...)
    اگر این امکان وجود نداره، لطفاً نام فونتی که دستگاه ازش استفاده می‌کنه رو ذکر کنید. (مثلاً Arial که معمولاً استفاده می‌شه -نمونه‌ی این فونت- یا فونت‌های استاندارد فارسی مثل نازنین، میترا و...، اگر هم اسمش رو نمی‌دونین لطفاً تصویرش رو بگذارین)

3. امکان تغییر (واقعیِ) اندازه‌ی فونت. (کوچک، متوسط، بزرگ، یا به صورت عددی)
    توضیح این‌که ظاهراً در بعضی از گیرنده‌ها تغییر اندازه‌ی زیرنویس در عمل هیچ تآثیری نداره و همچنان زیرنویس‌ها ریز نمایش داده می‌شن.

4. امکان تغییر رنگ زمینه و رنگ خودِ فونت. (با ذکر رنگ‌های موجود)

در نهایت بسیار ممنون می‌شم اگه هر کدام از دوستان یک تصویر (Screenshot) از زیرنویسِ پخش شده توسط گیرنده یا گیرنده‌های مورد نظرش بگذاره (با دوربین موبایل یا هر روش دیگه‌ای)، تا دیگه در خلأ حرف نزده باشیم و نمونه‌های عملی جلوی چشممون باشه.
    بی‌صبرانه منتظرم.

13. 2 کاربر از farhadekonjkav بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من بالاخره بعد از خوندن اکثر صفحات و با وجود چنین بازار نا مشخصی ترجیح دادم چیزی رو بگیرم ک امتحانشوتاحدی پس داده باشه.اطلاعاتی هم ک میذارم فقط جنبه راهنمایی دوستانو داره و هیچگونه جنبه تبلیغاتی نداره و من اصلا خرید این مدل رو به کسی پیشنهاد نمیدم
    اول اینکه برای من بالا بودن قدرت گیرندگی و بالا بودن سرعت سیستم و بدنبال آن تعویض کانال و همینطور قدرت گیرندگی کنترل در زوایای مختلف مهم و ملاک اصلی انتخاب بوده و موارد دیگر مثل فرمتهای پخش و زیرنویس و... در رده های بعد قرارداشت . قبلا مدل 422 دنای رو تو محل کارم استفاده کرده بودم ولی تو مواردی ک گفتم ضعف داشت . تو مدل 327new ک من خریداری کردم سی پی یو به 630 ارتقا داده شده . البته من به اطلاعات که خود شرکت رو سایت گذاشته بود اعتماد کردم و الان که با دستگاه کار کردم تغییر این مدل با مدل 422 دنای کاملا محسوسه و عبارتند از :
    افزایش سرعت تعویض کانال از حدود 4ثانیه به 2تا3 ثانیه و همینطور بالارفتن قدرت گیرندگی کنترل در زوایای مختلف(نسبت به قبل خیلی بهتر شده) ، سرعت شناختن و خوندن فلش بالاتر رفته ، یک گزینه برای قطع ارتیاط فلش درمنوها اضافه شده . درمورد قدرت گیرندگی هم با یک سیم آنتن دو تکه با طول بیش از 10متر و یک آنتن معمولی که شبکه های آنالوگ رو خوب نمیگرفت فعلا 8کانال اول رو خوب میگیره و تو بعضی از بقیه شبکه ها مقداری شطرنجی میشه و بعضی وقتها هم خوبه. منو ها ش هم بنظر من بد نیست. توپخش فرمتها هم تا حالا یه فایل mp4 وflv و دو فایل mkv رو تست کردم ک پخش کرد و یه فایل wmv پخش نکرد و یک فایل vob رو بدون صدا پخش کرد. درمورد قیمت هم چندروز پیش 87تومن باکابل خریداری کردم. ضمنا بنده با کابل av و در تی وی معمولی تصویر گرفتم . امیدوارم این اطلاعات بدردتون بخوره و من کلا باتوجه به انتظاراتم فعلا راضیم. شماهم سخت نگیرید و سراغ متفرقه نرید و انتظار درحدپلیرهای قوی نداشته باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •