تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 720 اولاول ... 40440490530536537538539540541542543544550590640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

قیمت نگرفتم شریعتی پائینتر از پمپ بنزین ظفر
    سلام مرسی از توجهتون...چند اینچ بود؟
    شما که 20دقیقه بغل هم v10 و st30 رو باهم مقایسه کردی...st30از چه نظر بهتر بود؟ شاید من اشتباه میکنم...مرسی. منتظر راهنماییت هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

آقا پیام پول به led نده...البته اگه خونتون خیلی روشنه ledبهتره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ut30 خوب نیست اینظور که اساتید میگن به نظرمنم st30 خیلی خوبه چهلو دو حدودای دومیلیونو چهارصد پونصد هر جا یه قیمت میگن همه ام میگن ماله ما اصله رو بقیه یه ایرادی میزارن ولی اگه عجله نداری صبر کن مدلای 2012 بیاد مشکلای مدلای قدیمیو ندارن من خودم منتظر مدلای جدیدم.
    اخه گرون میشه عزیزم از یه ماه پیش 500 تومن رفته بالا میترسم با این پول نتونم تا چند هفته دیگه چیزی خرید
    جدا خوب نیست؟اخه تو مقایسه با st30 غیر از چیزهای تقریبا جزئی فقط کنتراست (ناگفته نمونه خیلی مهمه اما خانواده من خیلی برنامه های خاص نمیبینن) کمتر بود و یادم نمیاد جفتشون 600 هرتز سرعت نسبت به سونی که 200 هست و.... واسه همین فکرکردم خیلی تفاوت ندارن فروشنده هم همینو میگفت مرسی که تفهیمم کردین چون میخواستم یکی دوساعت دیگه بخرم نظرتون دباره سامسونگ چیه چون اگه جسارت نباشه خیلی از این برند خوشم نمیاد(بازم عذر میخوام نظر شخصیمو گفتم)با اینکه تبلتشو دارم ولی نمیدونم چرا؟ البته تصویر led,Lcd و پلاسمای پاناسونیک رو با سامسونگی که 7میلیون کنتراستش بود دیدم و به نظرم رنگ پلاسما تیره (تو فروشگاه بوده) و تصویر سامسونگ غیر واقعی بوده گرچند نمیشه به تصاویری که تو نمایندگیها پخش میشه اطمینان کرد چون بهتر میدونید چطور و با چه دوربینها و ادیتهایی این فیلمها رو میسازن
    زیاد حرف زدم خواهشا دوستان محبت کنن راهنمایی بفرمایند سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آقا پیام پول به led نده...البته اگه خونتون خیلی روشنه ledبهتره
    چه کنم فرشاد عزیز خودم پاناسونیک رو ترجیح میدم اما با این مبلغ فقط ut30 میشه خرید که دوستان میگن خوب نیست حالا نمیدونم چی باید بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام مرسی از توجهتون...چند اینچ بود؟شما که 20دقیقه بغل هم v10 و st30 رو باهم مقایسه کردی...st30از چه نظر بهتر بود؟ شاید من اشتباه میکنم...مرسی. منتظر راهنماییت هستم
    خواهش میکنم داداش.راستش قبل از اینکه بیام تو این انجمن زیاد از این چیزا سر در نمیاوردم ولی کنتراست st30 بالاتر بود به نظر من از نظر رنگم بهتر بود تصویرش زیر نور زیاد از بقیه پلاسماها بالاتر بود تو نور کم زیاد فرقی نداشتن ولی بازم تصویر st30 بهتر بود اون فروشگاه پاناسونیک که من رفتم خیلی خوب راهنمایی میکنن دوستان تو همین تاپیک راهنمایی کردن منم رفتم اونجا شما هم بری بد نیست نور مغازه رو کم و زیاد میکنن تا تو هر شرایطی تصویرو ببینی اون دوتا که من روشون تمرکز کرده بودم 42st30 بود با 50v10 ولی نگفته نمونه که v10 خیلی قشنگتره تقریبا شکل سونی nx720 میمونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اخه گرون میشه عزیزم از یه ماه پیش 500 تومن رفته بالا میترسم با این پول نتونم تا چند هفته دیگه چیزی خریدجدا خوب نیست؟اخه تو مقایسه با st30 غیر از چیزهای تقریبا جزئی فقط کنتراست (ناگفته نمونه خیلی مهمه اما خانواده من خیلی برنامه های خاص نمیبینن) کمتر بود و یادم نمیاد جفتشون 600 هرتز سرعت نسبت به سونی که 200 هست و.... واسه همین فکرکردم خیلی تفاوت ندارن فروشنده هم همینو میگفت مرسی که تفهیمم کردین چون میخواستم یکی دوساعت دیگه بخرم نظرتون دباره سامسونگ چیه چون اگه جسارت نباشه خیلی از این برند خوشم نمیاد(بازم عذر میخوام نظر شخصیمو گفتم)با اینکه تبلتشو دارم ولی نمیدونم چرا؟ البته تصویر led,Lcd و پلاسمای پاناسونیک رو با سامسونگی که 7میلیون کنتراستش بود دیدم و به نظرم رنگ پلاسما تیره (تو فروشگاه بوده) و تصویر سامسونگ غیر واقعی بوده گرچند نمیشه به تصاویری که تو نمایندگیها پخش میشه اطمینان کرد چون بهتر میدونید چطور و با چه دوربینها و ادیتهایی این فیلمها رو میسازنزیاد حرف زدم خواهشا دوستان محبت کنن راهنمایی بفرمایند سپاس
    اونطوری که من دیدم و بقیه دوستان گفتن تصویر پلاسما واسه نور خونه خیلی خوبه ولی اگه نور خونه زیاده برو ال ای دی بخر تصویر ut30 خوبه ولی زیر نور زیاد از بقیه پلاسماها مثل st30 و vt30 کمتره مثلا من خودم قیاس گرفتم خونه ما حداکثر تو شب 5 تا لامپ بیشتر روشن نیست چون لوستر ما 5 شاخس بیشتر وقتا دو تاشو روشن میکنیم ولی تو فروشگاه که دیدم همیشه خیلی بیشتر لامپ روشنه تازه پرده هم نداره وقتی نور فروشگاهو کم کردن البته بازم نصف لامپا روشن بود به اضافه نور بیرن بعد از ظهر ساعت پنجو نیمو در نظر بگیر تصویر st30 از ut30 بهتر بود واسه همین میگم ut30 تو خونه هر کسی شاید جواب نده ولی st30 بیشتر خونه هارو که من دیدم راحت جواب میده حالا بازم شما باید خونه خودتو در نظر بگیری اگه تهرانی همین الان تا دیر نشده برو شریعتی از اول خیابون میرداماد تا اون بالا پره نمایندگی سونی و سامسونگو ال جی و پاناسونیکه برو همرو یه نگاهی بنداز آخر یکیو بخر خودتو خلاص کن.

7. این کاربر از ehsan.aref بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چه کنم فرشاد عزیز خودم پاناسونیک رو ترجیح میدم اما با این مبلغ فقط ut30 میشه خرید که دوستان میگن خوب نیست حالا نمیدونم چی باید بگیرم
    خوب چرا نمیری همین v10رو بگیری. من دارم 1دونه میگیرم. منم 2تومن بیشتر نداشتم. 1تومنشو دادم. تاآخر هفته هم 1تومنشو میدم میگیرم. به نظر من شما هم برو از همین فروشگاه شریعتی که آقا احسان آدرس دادv10 رو بگیر. داداش از قدیم گفتن جنس ژاپن اصل مرگ نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

هرکی st30 میخواد کرج 3100000گذاشته. 50 اینچ

10. این کاربر از farshad.fitnes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خوب چرا نمیری همین v10رو بگیری. من دارم 1دونه میگیرم. منم 2تومن بیشتر نداشتم. 1تومنشو دادم. تاآخر هفته هم 1تومنشو میدم میگیرم. به نظر من شما هم برو از همین فروشگاه شریعتی که آقا احسان آدرس دادv10 رو بگیر. داداش از قدیم گفتن جنس ژاپن اصل مرگ نداره
    فرشاد جان هرچی سرچ میکنم این مدل رو نمیبینم من هم Vt10 , V10 رو 42 اینچ سرچ کردم چیزی نیومده میشه لطف کنی اسمشو بهم بگی مرسی عزیز
    متاسفانه خانواده شهرستان هستن (ساری) نمایندگی اینجا هم فقط ut30 داره میشه محبت کنید شماره اون فروشگاهی رو که گفتین بهم بدین واقعا شرمنده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

فرشاد جان هرچی سرچ میکنم این مدل رو نمیبینم من هم Vt10 , V10 رو 42 اینچ سرچ کردم چیزی نیومده میشه لطف کنی اسمشو بهم بگی مرسی عزیز
    متاسفانه خانواده شهرستان هستن (ساری) نمایندگی اینجا هم فقط ut30 داره میشه محبت کنید شماره اون فروشگاهی رو که گفتین بهم بدین واقعا شرمنده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •