تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 602 اولاول ... 40440490530536537538539540541542543544550590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام

تصميم گيرى براى انتخاب بين يكى از اين سه هدفون براى من راحت نيست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اين سايت رو هم خيلى مرور كردم ولى كاملا گيج شدم. من براى استفاده جنرال ميخوام يه هدفون خوب بخرم. گوش دادن به موزيك، ديدن فيلم و بازى هم استفاده من از هدفونه. در مورد closed back و open back هم كمى اطلاعات پيدا كردم و ميدونم كه open داراى sound stage بيشتريه و در عوض leakage داره و همه جا نميشه ازش استفاده كرد و همينطور براى استفاده حداكثرى بايد آمپ داشته باشه.
    اما مدل هاى close هم مزيت جابجايى و استفاده در مكانهاى مختلف رو داره.
    در مجموع خيلى گيج شدم. من بين مدلهاى AKG K712pro - Master and Dynamic MH40 و Bang and Olufsen Beoplay H6 كمى مرددم. البته مدلهاى خيلى بيشترى هم هست از مثلا Beyerdynamic يا Senheiser و B&W .
    ممنون ميشم اگر بتونيد يه راهنمايى به من بكنيد.

در آغاز فعالیت MINIX.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد هدست Minix NT1 چیه؟

به جرات میتونم بگم که در رده قیمت خودش کیفیت عالی داره یعنی یک هدفون با کیفیت بالا و قیمت مناسب.توسط یک تیم حرفه ای شهرسخت افزار مورد بررسی دقیق قرار گرفته که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید مطالعه کنید.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر reve جان شما مطمعن هستید که x3 مدل dt770 250 رو به صورت 100% درایو میکنه؟
    آخه من تو عکس هایی که تو نت دیدم واس درایو شدنش با x5 از e12 استفاده کردند!
    میترسم مثل خرید قبلیم (z1000) که با سبک موسیقیم سازگار نیست و کسل کنندس بازم خراب کنم
    شما خودتون با x5 تست گرفتید؟
    من dt880 رو تست کردم با x5. در حد خوبی درایو می کرد. x3 از x5 قویتره. از افراد خوبی هم شنیدم که x5 می تونه dt880 رو درایو کنه. اگر dt770 هم همینطور باشه (که هست)، مشکلی نیست.

4. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

با سلام

کسی نظری راجب به مدل grado rs-2e داره ؟ چجور هدفونی هست ؟ با قیمت حدود 1 میلیون ارزش خرید داره ؟ ( دسته دوم اش رو 250 دلار گیر آوردم ) و اینکه از نظر بیس راضی کننده و قابل قبول هست ؟

الان SR-80 گرادو دارم که می خوام بفروشم و یک RS2E بگیرم آیا تفاوت کیفیت محسوس خواهد بود ؟ ( آمپ هم دارم )

آیا تعویض G-pad با L-PAD در این هدفون در بهتر شدن کیفیت صدا کمک میکنه ؟ ( مثل اینکه میگت بیس و soundstage رو بهتر میکنه )

ممنون
    Last edited by dooste.man83; 20-01-2015 at 10:30.

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام دوستان. بهترین ایرفونی که میشه توی رنج قیمت 50 الی 100 تومن انتخاب کرد چیه؟ مهمترین هدف هم کیفیت صداست برام. سپاس‌گذار

در آغاز فعالیت Iron Hide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

با سلام خدمت همه سروران
    بنده قصد دارم یدونه هدفون خریداری کنم برای
    در درجه اول گیم
    موسیقی
    و فیلم.
    چیزهاییکه از هدفون برام مهمه :
    sound stage
    imaging
    good base
    good mid
    no harsh high
    کارت صوتیم creative zxr هست که تو سایتش نوشته تا 600 اهم رو درایو میکنه. الله اعلم
    آمپ جداگانه هم ندارم.
    هدفون پشت باز یا بسته برام مهم نیست.
    خودم به این 2 تا رسیده بودم.
    sennheiser hd800
    akg k712
    نهایت بودجه هم همون قیمت hd800.
    ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم بفرمایین.
    پیشاپیش از لطف دوستان ممنونم.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام دوستان. بهترین ایرفونی که میشه توی رنج قیمت 50 الی 100 تومن انتخاب کرد چیه؟ مهمترین هدف هم کیفیت صداست برام. سپاس‌گذار
    سلام اگر آن ایر بخوای میتونی از فیلیپس 3100 و 3000 رو بگیری و اگر اور ایر بخوای از سنهایزر hd201 بگیری البته یه کوچولو بودجه رو افزایش بدی و یا اگر این ایر بخوای mx475 بگیری یا اینکه از akg k321 بگیری اینا مدل هایی هست که من تجربه استفادش رو دارم سنهایزر به نسبت فیلیپس صدای متعادل و تفکیک پذیر تری داره

9. 4 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    Panasonic HJE350 به نظرم بهترین هدفون با قیمت 100 هزار تومانه... Philips SHE3590 هم هست که حتی پایین تر از 50 هزار تومان هست و کیفیت خوبی هم داره...
    با سلام خدمت همه سروران
    بنده قصد دارم یدونه هدفون خریداری کنم برای
    در درجه اول گیم
    موسیقی
    و فیلم.
    چیزهاییکه از هدفون برام مهمه :
    sound stage
    imaging
    good base
    good mid
    no harsh high
    کارت صوتیم creative zxr هست که تو سایتش نوشته تا 600 اهم رو درایو میکنه. الله اعلم
    آمپ جداگانه هم ندارم.
    هدفون پشت باز یا بسته برام مهم نیست.
    خودم به این 2 تا رسیده بودم.
    sennheiser hd800
    akg k712
    نهایت بودجه هم همون قیمت hd800.
    ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم بفرمایین.
    پیشاپیش از لطف دوستان ممنونم.
    اول این که برای گیم از هدفون های razor استفاده کنید
    2- HD800 بسیار عالیه!!! اگه این هدفون رو بخرید دیگه تا سال ها (شاید هم تا آخر عمر) به ارتقا نیازی ندارید ولی آیا این هدفون برای شما کاربردی هم داره؟ وقتی کار شما گیم و گوش دادن به موسیقی های mp3 باشه و صد البته با دنیای صدا آشنایی نداشته باشید و بدتر از اون آمپ جداگانه هم نداشته باشید صدای HD800 برای شما از صدای یه هدفون 50 هزاری بدتر به نظر میرسه... اگر کاربرد حرفه ای و آشنایی کامل با صدا ندارید این تیپ هدفون های رو فراموش کنید که فقط دور ریختن پول خواهد بود... فیلم هم که اصلا" HD800 واسش ساخته نشده... گیــــم که دیگه هیچی...
    پیشنهاد من اینه که زیاد هزینه نکنید. در عوض بگید چه جور صدایی دوست دارید... اگر بیس زیاد دوست دارید Sony XB500 و XB600 یا XB1000 مناسب شما هستن. اگر هم گیم براتون اهمیت داره Razer Kraken رو پیشنهاد میکنم... از سنهایزر هم Urbanite رو پیشنهاد میکنم... Soundstage خوب رو میتونید با Audio-Technica M50 بدست بیارید ولی خوب به آمپ تا حدودی نیاز داره که فکر میکنم کارت صداتون از پسش بر بیاد...
    در ضمن شما که اینقدر میخواین خرج کنید منظورتون از good bass چیه؟ اگه منظورتون بیس قوی و زیاده که HD800 رو فراموش کنید... Good Mid یعنی مید فوروارد یا...
    در نهایت هم اگر قصد داشتید مدل های حرفه ای تری تهیه کنید پیشنهاد من اینه که با Beyerdynamic شروع کنید... به خصوص مدلهای امپدانس پایین... مثل DT770 32 Ohm و DT770 80 Ohm
    موفق باشید.
    Last edited by metalhead_forever; 20-01-2015 at 22:43.

11. 6 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان لطفا بنده رو هم راهنمایی کنین
    دنبال هدفون رو گوشی هستم بیسیم بلوتوث که کیفیت صدای خوبی داشته باشه از نظر اتصال و نویز اذیت نکنه و تو زمان طولانی گوش رو اذیت نکنه رنج قیمت مد نظرمم 200 تا 300 هست ممنون میشم راهنماییم کنین لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من می خواستم یه ایرفون تا سقف 200 نهایتا +- 20 تومان کاربردم گوش دادن به موسیقی ( استفاده معمولی ) در لپ تاپ و گوشی ( ویندوز فون ) و گیم بازی کردن ( نه به صورت حرفه ای )
    جنس و کیفیت ساخت ارفون خیلی برام مهمه صدا هم می خوام تا حدودی طبیعی باشه
    خودم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مدل از جیز هم بود که قیمت بالایی داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من فقط از لحاظ قیمتی اشنا هستم با این مدل ها جنس صدا و کیفیت ساختشونو نمیدونم چطوریه ( چند ایرفون قبلیم به خاطر قطع شدن سیم معمولا در نقطه اتصال به جک 3.5 خراب شدن ) حالا میخواستم دوستان و اساتیت محترم با توجه به ملاک های من در انتخاب ایرفون مناسب کمکم کنند
    خودم اول نظرم رو razer بود ولی خیلی جاها خوندم که صداش زیادی رنگ شدس و خیلی ها هم از قطع شدن سیم شکایت داشتن منم دو دل شدم
    اگر هم مدل دیگه ای مد نظرتون هست بگید من اینارو پیدا کردم ؛ فقط اگه امکان داره سایت معتبری هم برای خرید معرفی کنید چون من شهرستانم و دسترسی ندارم
    پیشاپیش از همگی ممنون
    Last edited by alichalki; 21-01-2015 at 00:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •