تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 860 اولاول ... 40440490530536537538539540541542543544550590640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

من چهار ساله دارم سی دی های این بازی رو از جاهای مختلف می خرم ولی تو هیچ کدومشون تفاوت ندیدم راستش اعتقاد ندارم که وژن هاش فرق کنه

من 13 بهارم ... همونو ادامه می دم....
    برو ببینم چی کار می کنی .... عکسم بذار
    بدرود
    سال اول؟یه سایت مشتی بده واسه اپلود.یادم رفت با کدوم برنامه چندتا عکسو یکی میکردی؟

ببین خیال نکن خیلی حرفه ای هستی به فکر ورژن اصلی بازی باش
    مطمئنی این همون بازیه؟به نظر من که ورژنا فرقی نداره.اصلا کلا این بازی یه ورژنه.
    ایمان من وقتی پلی 1 داشتم حدود 20 تا سی دیه این بازی رو داشتم.

پروفشنال chessmathter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض شهری یست در کار.

دوستان بزارین خیال شما رو از شهر راحت کنم.
    بعد از جستجوی فراوان و پیدا نکردن یک عکس و حتی رد موضوع در فروم های مختلف انگلیسی
    من از این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که رسمیه در قسمت contact us میل زدم و پرسیدم اینم سوال و جواب

is there any city?

Inbox
    X

Reply

mohamad hossein S.N

to hmostaff
    show details 5:28 PM (22 hours ago)

frommohamad hossein S.N <chessmathter@gmail.com>tohmostaff@gmail.com
    dateThu, Mar 25, 2010 at 5:28 PMsubjectis there any city?mailed-bygmail.comhide details 5:28 PM (22 hours ago)

i wanna know that is there any city after 3 years in harvest moon Back to nature?
    Can go to another city and travel, can buy an automatic watering machine,... or sth els in harvest moon BTN?
    i played it but never go to city.it is now for me a dream
    plz plz plz answer me and make my mind free
    for god tanx

Reply

Forward

Reply

HMO Staff

to me
    show details 7:07 AM (8 hours ago)

No, there's no city after 3 years. It must have just been a false rumor. Hope that helps ease your mind! :P- Show quoted text -

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

عزیز علی فکر کنم یا عکس رو اشتباه کذاشته و یا اینکه خبر نداره این عکس مربوط به بازی Harvest Moon 64
    هست که برای کنسول نیتدو هستش این بازی هز BTN خودمون خیلی قدیمی تره!

آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا

پيش فرض

بعد از جستجوی فراوان و پیدا نکردن یک عکس و حتی رد موضوع در فروم های مختلف انگلیسی
    من از این
    کد:

is there any city?

Inbox
    X

Reply

mohamad hossein S.N

to hmostaff

dateThu, Mar 25, 2010 at 5:28 PMsubjectis there any city?mailed-bygmail.comhide details 5:28 PM (22 hours ago)

i wanna know that is there any city after 3 years in harvest moon Back to nature?
    Can go to another city and travel, can buy an automatic watering machine,... or sth els in harvest moon BTN?
    for god tanx

Reply

Forward

Reply

HMO Staff

to me

No, there's no city after 3 years. It must have just been a false rumor. Hope that helps ease your mind! :P- Show quoted text -
    خوب يعني ايمكه نيستش حداقل يه توضيح فارسي مي دادي

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

علی ناامیدم کردی اینه ورژن اصلیت این که نیتدو هستش که این خیلی قدیمی تر از اونی هستش که بازی می کنیم! ای بابا خوشحال شده بودیمــــــــــــا
    سال اول؟یه سایت مشتی بده واسه اپلود.یادم رفت با کدوم برنامه چندتا عکسو یکی میکردی؟

من از این
    کد:

is there any city?

Inbox
    X

Reply

mohamad hossein S.N

to hmostaff

for god tanx

Reply

Forward

Reply

HMO Staff

to me

خوب يعني ايمكه نيستش حداقل يه توضيح فارسي مي دادي
    نینتندو نیست دوربین اون یارو همین یه دونه رو داشت منم بلوتوس کردم ورژن اصلی هست 100%تضمین میکنم اگه قبول ندارید به من چه من خودم دارم پاکت استیشنو ردیف میکنم ورژن اصلیم دارم خیلی قدیمیه پدرم درومد تا تونستم درستش کنم یارو20000تومن منو پیاده کرد دست همتون درد نکنه ما دیگه رفتیم برین با این ورزنای سانسوریتون حال کنید
    ارادتمند همه علی

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

نه سال چهارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با فتوشاپ میشه یا با پاور پوینت

نینتندو نیست دوربین اون یارو همین یه دونه رو داشت منم بلوتوس کردم ورژن اصلی هست 100%تضمین میکنم اگه قبول ندارید به من چه من خودم دارم پاکت استیشنو ردیف میکنم ورژن اصلیم دارم خیلی قدیمیه پدرم درومد تا تونستم درستش کنم یارو20000تومن منو پیاده کرد دست همتون درد نکنه ما دیگه رفتیم برین با این ورزنای سانسوریتون حال کنید
    ارادتمند همه علی

شما مردمو بلا نصبت خر حساب کردین یا واقعا دارین اشتباه می کنین

اخه کجایی این عکس به نسخه ما می خوره؟
    هارویست مون شونصد نوع نسخه داره ... نمیشه که از اونا عکس بزاری بگی نسخه مورد نظر ماس

داره خودمونی میشه Sepehr Rezamand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو قلب تو !

پيش فرض

ارادتمند همه علی
    عزیز من حالا هر چیزی که هست خیلی ببخشید اگه رفتارم تند بود ولی سعی نکن اینو جا بزنی که این اصلی است این نیتدو هست اگه می خوای آپلود کنم لینک بدم ببینی باورت بشه!
    دوست قدیمی ما با هم رفیقیم نه دشمن من یچیزی میگ برای خودتهOK!

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------

شما مردمو بلا نصبت خر حساب کردین یا واقعا دارین اشتباه می کنین

اخه کجایی این عکس به نسخه ما می خوره؟
    هارویست مون شونصد نوع نسخه داره ... نمیشه که از اونا عکس بزاری بگی نسخه مورد نظر ماس
    عزیز شما هم با این که بلا نسبت گفتین ولی یکمی زیاده روی کردین ما خودمو فهمیدیم عزیز من
    این پستتو ویرایش کن!

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیز من حالا هر چیزی که هست خیلی ببخشید اگه رفتارم تند بود ولی سعی نکن اینو جا بزنی که این اصلی است این نیتدو هست اگه می خوای آپلود کنم لینک بدم ببینی باورت بشه!
    دوست قدیمی ما با هم رفیقیم نه دشمن من یچیزی میگ برای خودتهOK![COLOR="Silver"]
    میگم میزارم سیدیشو بازی میکنم چند تا دمو هاشو دیدم عین همینه از اول بهار همه جا رفتم وهمه چیو دیدم نینتندو بود با شبیه ساز پلی استیشن وان بالا میومد؟تو غار رفتم تو کلیسا رفتم ماهی گرفتم و100000000000000000000000000000000000000000000000 000000000
    دلیل دیگه فکر میکنی الکی20000پیاده میشم یعنی اینقدر خنگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه مشکل از جای دیگه آب میخوره فقط اومدم ببینم نقل قول چی ازم گرفتین وسلام گفته باشم این نه تهدیده نه چیزه دیگه شما فکر میکنید من دروغ میگم برید با ورژنای سانسوریتون حال کنید منم دیگه نیستم وسلام
    ارادتمند همه علییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

میگم میزارم سیدیشو بازی میکنم چند تا دمو هاشو دیدم عین همینه از اول بهار همه جا رفتم وهمه چیو دیدم نینتندو بود با شبیه ساز پلی استیشن وان بالا میومد؟تو غار رفتم تو کلیسا رفتم ماهی گرفتم و100000000000000000000000000000000000000000000000 000000000
    دلیل دیگه فکر میکنی الکی20000پیاده میشم یعنی اینقدر خنگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه مشکل از جای دیگه آب میخوره فقط اومدم ببینم نقل قول چی ازم گرفتین وسلام گفته باشم این نه تهدیده نه چیزه دیگه شما فکر میکنید من دروغ میگم برید با ورژنای سانسوریتون حال کنید منم دیگه نیستم وسلام
    ارادتمند همه علییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
    والا من نميدونم بحث الان چيه اما من كه تا حالا از هري پرسيدم گفتن شهري وجود نداره،حالا شايد اونا اشتباه ميكنن شما كه ادعا ميكني بابا حداقل اين بازي اورجينالتو براي ما هم بزار ر راحت شيم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همگي بچه ها من اكثر پيك ها روديدم منم خيلي دنبال شهر گشتم اما بهترين توجيهي كه به ذهنم اومد اينه كه اين بازي كه دست ماست ناقصه براي اثباتشم خيلي تو نت سرچ كردم بازي با حجم 544 مگابايت برا دانلود پيدا كردم كه فقط از طريق 6 كشور ميشد دانلودش كرد اونم با پرداخت 3.99 دلار نسخه هايي كه من پيدا كردم harvest moon full version bood وharvest moon trusted verion و harvest moon new update كه البته همشون back to nature bodan بودن اما بهترين نسخه 240 مگابايتي كه براي دانلود پيدا كردم رو براتون ميذارم من خودم هنوز نتونستم خوب امتحانش كنم اگه كسي موفق به امتحانش شد كه با نسخه اصلي فرق داره خبرمون كنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] &
    اين تنها نسخه اي بود كه ايگان بود و مثل نسخه ما 177 مگا بايت نبود
    با سرچ هايي كه من انجام دادم به ناقص بودن نسخه هامون پي بردم
    اميدوارم تونسته باشم كمكي كنم از همه كساني هم كه اين 600 سفحه رو نوشتنم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •