تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 1746 اولاول ... 4044049053053653753853954054154254354455059064010401540 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

دوستان برای من که تازه واردم توضیح بدین که یه تیم 5 نفره باید با چه ترکیبی بازی کنه
    مثلا چند تا support و چند تا ap و . . . .
    و کدوم خط ها باید بازی کنن. مثلا من به سفارش یکی از دوستان همیشه با nami میرم وسط و خوب هم فارم میکنم.
    مثلا 5-6 تا کیل دارم بدون مردن و زیر 7-8 دقیقه یه تاور رو هم میندازم. اما دیشب یکی بهم گفت نوب احمق تو باید بری بالا.
    من اینا رو هنوز خوب بلد نیستم یه توضیح کوچیک بدین ممنون میرم

2. 2 کاربر از JIGSA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

چون Ashe کلا هیرو برای تازه وارداست. از بقیه آسون تره اما میتونه شاخ باشه.

وستان برای من که تازه واردم توضیح بدین که یه تیم 5 نفره باید با چه ترکیبی بازی کنه
    و کدوم خط ها باید بازی کنن. مثلا من به سفارش یکی از دوستان همیشه با nami میرم وسط و خوب هم فارم میکنم.
    مثلا 5-6 تا کیل دارم بدون مردن و زیر 7-8 دقیقه یه تاور رو هم میندازم. اما دیشب یکی بهم گفت نوب احمق تو باید بری بالا.

ببین هر تیم 5 نفره 5 تا رول داره یه جورایی

همیشه یه چمپ که بیشتر حالت تانکی داره میره Top. البته چمپ های دیگه ای هم هستش. اگه خواستی یه لینک بذارم واست.
    APC یا همون Mage ها همیشه میرن Solo Mid.
    و پایین هم یه ساپورت با یه ADC هستش.
    و حالا موند اصلی ترین رول که جانگ هست. بیشتر بازی هایی که تو لول پایین انجام بده جانگلر ندارند. اما کارش واقعا مهمه
    همونطور که گفتم تو اکثر لول پایینا 2/1/2 میزنند، یعنی دو نفر میرند بالا. در صورتی که اصلش 1/1/2 هست و یه نفر جانگلر میشه. بعد سریع طبق نیاز TOP رو گنک میکنه، اگه TOP اوکی بود میره سراغ بقیه یا مثلا میره کانتر جانگل.

البته اگه تاپ میخوای بازی کنی، باید بتونی زیر Turret خوب بزنی، چون 1v2 ممکنه باشی و رفتن جلو اصلا توصیه نمیشه. زیر تاورت وا میستی و کریپ ها که میان Last Hit میکنی. اینطوری کسیم نمیتونی کاریت کنه، اگرم اومدن جلو یه استان میدی بعد اولین اتکی که کردن تاور پدرشونو در میاره. (به اینکار که زیر تاور واستی میگن Turret Hug)
    MID که خب ویژگی های خودشو داره، باید حواست باشه از دو طرف گنک نشی، بیشتر مواقع هم آخر بازی مید رو push میکنند و از همونجا میرند بیس رو میزنند.
    BOT هم که اگه ساپورت باشی که هیچی (خودت بهتر میدونی) اما اگه ADC باشی، باید فقط فارم کنی. حتی نذاری یه کریپ از دستت بره. چون واقعا نیازه اگه میخوای Carry خوبی باشی.

همینطور که گفتم، خیلی از چمپین ها Hybrid هستند. بعضی ساپورت ها هم میتونند برن مید و apc بشند یا مثلا ساپورت باشند. همینطور بعضیا هم میتونند برن تاپ و ad بزنند هم برن مید apc باشند. بعضی از apc ها میتونند Aura Support باشند.
    Last edited by AlbisQT; 09-06-2013 at 18:41.

4. 2 کاربر از AlbisQT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Persian__Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بدونه استفاده از چیزی بشینید بازی کنید
    این روش فکر کنم قانونی چون از هیچ چیزه غیر مجازی استفاده نشده

For IPv4: 8.8.8.8 and/or 8.8.4.4
    For IPv6: 2001:4860:4860::8888 and/or 2001:4860:4860::8844
    دوسته عزیز دستت درد نکنه ولی این برا وینه 7 هست وینه xp نصفه اینارو نداره من چیکار کنم حالا

6. این کاربر از Persian__Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

عوض کردن DNS به هیچ وجه تاثیری آنچنانی توی پینگ نداره.
    واسه XP هم تقریبا همونه.
    تنظیمات اتصال شبکه محلی (پـارسیرا پاس بداریم ) را باز کن بعد از اونجا ipV4 DNSشو ست کن

8. این کاربر از AlbisQT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

غلط نکنم واسه من یه غلطایی کرد !
    یا اینکه پینگمو دارم غلط می بینم !

10. این کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من عوض کردم . به هیچ عنوان چیزی تغییر نکرد با تشکر به خاطر شیر

12. این کاربر از Mohaddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان برای من که تازه واردم توضیح بدین که یه تیم 5 نفره باید با چه ترکیبی بازی کنه
    عزیز من این چیزا برای لول های بالاس و رنک و ممکنه دوستات بازی بلد نباشن و تو مجبور شی کریشون کنی(خودم اون اوایل اینکار رو زیاد انجام دادم البته تعریف از خود نباشه ها چون گمون همه اینکار رو انجام داده باشن ) این اوایل با هر چی بلدین برین چون 100% این چیزا تو بردن تاثیری نداره مگر اینکه افراد یک تیم وارد باشن حتی من که لول بالام این چیزا اونقدر تاثیر نداره برای تیمت تانک یا ساپورت میاری و اونا نمیتونن خوب نقششون رو برای اون چیزی که اوردن پیاده کنن(apc,adcیا هر چیز دیگه ای) ولی حتما یه تانک باید باشه حالا بودن یا نبودن جانگلر یا ساپورت زیاد اهمیتی نداره .ترکیب تیم هم اینطوریه:استاندارد ترین حالت 1.جانگلر 2.ساپورت 3."تانک" 4.adc 5.apc

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

آقا با اون روشی که صفحه قبل نوشتید خیلی سرعت لاگین بالا رفته (در آن واحد لاگین میشه) ولی همچنان لگ موجود است ... لازم به ذکره که من در ارتباط با سرور های خارجی هیچ مشکلی ندارم ولی لول همچنان لگه ... اینم پینگم که در حالت عادی ایم اوت نداره ولی انگار پورت خاصی رو که سرور لول ازش استفاده میکنه یه بلایی سرش آوردن که لگ بیوفته (این نقطه ها همش فهش های آبداره غیر قابل نوشتنه برای آدمهای باعث و بانی این لگ : ........ و .......... و .............. و .......... یا ............. آره خوردین)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 3 کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آقا با اون روشی که صفحه قبل نوشتید خیلی سرعت لاگین بالا رفته (در آن واحد لاگین میشه) ولی همچنان لگ موجود است ... لازم به ذکره که من در ارتباط با سرور های خارجی هیچ مشکلی ندارم ولی لول همچنان لگه ... اینم پینگم که در حالت عادی ایم اوت نداره ولی انگار پورت خاصی رو که سرور لول ازش استفاده میکنه یه بلایی سرش آوردن که لگ بیوفته (این نقطه ها همش فهش های آبداره غیر قابل نوشتنه برای آدمهای باعث و بانی این لگ : ........ و .......... و .............. و .......... یا ............. آره خوردین)
    وقتی یه سایت رو باز میکنم پینگ من میره برای 990 وگرنه مواقع دیگه همونه .این روش هم من امتحان کردم یا اوضاع اینترنت بهتر شده به این ربطی نداره یا اینکه واقعا کار میکنه ولی یه لگ خیلی جزئی وجود داره ولی اونقدر کمه که هیچ تاثیری نداره الان یه بازی کردم و بردمدوستان فلاش دی ان اس و حذف کردن هیستوری اکسپلورر ها ( همشون) یادتون نره و بعد روتر رو خاموش روشن کنیدو برای اطمینان کامپیوترم یه رستارت کنین
    Last edited by daniel'; 10-06-2013 at 10:55.

17. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پینگ تو چرا 30 تا از من کمتره
    یه کار می کنی لطفا؟
    TRACERT 4.2.2.4 رو بزن و نتیجه رو بگو بهم یعنی یه تصویر از کلش بگیر پلیز
    Last edited by smohsen; 09-06-2013 at 20:24.

19. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •