همانطوريكه در عكس زير ميبينيد ، فايل و فولدرهايي در پارتيشن هارد وجود دارد . نيازي به فرمت كردن هم نيست چون از قبل پارتيشن بندي و فرمت شده و آماده استفاده هست . ميتونيد داده ها رو به روش فولدربندي مرتب كنيد .
![]()
همانطوريكه در عكس زير ميبينيد ، فايل و فولدرهايي در پارتيشن هارد وجود دارد . نيازي به فرمت كردن هم نيست چون از قبل پارتيشن بندي و فرمت شده و آماده استفاده هست . ميتونيد داده ها رو به روش فولدربندي مرتب كنيد .
![]()
سلام . عطا جان !
چرا WD my book 1tb دیگه تو بازار نیست ؟تحریم شده آیا ؟
2 ترا رو قیمت داری ؟
یک سوال دیگه , الان یک my book 1tb دارم ! اگر اینو به کابل افزایش طول وصل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون 12 ولت از آداپتور میگیره و 5 ولت هم از usb ! واسه این 5 ولته میگم !
مرسی![]()
سلام .
براي هاردهاي آداپتوري بنظرم بهتره كه حجمهاي بالاتري بخريد . اگر حجم كمتري ميخواهيد ميتونيد پرتابل رو بخريد . گرچه الان تحريم ها رو برداشتند ولي قبلاً هم در بازار فراوان بوده پس كميابي هاردهاي آداپتوري 1TB به خاطر تحريم نيست . ليست موارد خارج شده از تحريم رو هم ميتونيد ببينيد . منبع اين عكس رو هم نميدونم معتبره يا نه ولي در رديف 5 مشخص هست كه هارد ديسك از ليست تحريم خارج شده . قيمت حدودي 2TB آداپتوري هم با توجه به مدل و نوع گارانتي بين 390 الي 420 هزار تومن متغير هست .
در مورد سوال دوم هم مشكلي پيش نمياد . خودم هارد اكسترنال آداپتوري رو با usb hub به سيستم وصل ميكنم . ولي اگر هارد پرتابل باشه ممكنه راه اندازي نشه .
![]()
مرسی . خوب شما با هاب آداپتور دار راه اندازی میکنی ! من میخوام با کابل وصل کنم !
سلام
هارد دستم رسید
ولی نمیدونم چرا دائم قطع و وصل میشه
سلام .
این مشکل رو با usb2 دارید یا فقط روی usb3 هست . اگر فقط روی usb3 این مشکل رو دارید آپدیت درایور usb3 توصیه میشه . البته باید نوع چیپست رو تشخیص بدید و درایور مربوطه رو دانلود کنید (احتمال خیلی زیاد چیپست NEC هست) . برای مشخص کردن نوع چیپست usb3 سیستمتون میتونید از برنامه pc wizard استفاده کنید . همانطوریکه در عکس زیر میبینید چیپست usb3 لپتاپم از نوع NEC هست . از سایت زیر هم میتونید ورژن جدید درایور رو دانلود کنید . تست و بررسی کنید آیا مشکل حل میشه یا خیر .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من زمانی از usb hub آداپتوردار استفاده میکنم که بخوام از هارد پرتابل استفاده کنم . برای هاردهای آداپتوری تابحال آداپتور usbhub رو به برق وصل نکردم و مشکلی هم تا الان نداشتم .
مرسی عطا جون ؛)
درسته از پورت usb 3 استفاده میکنم و لپ تاپم هم دل 5520 هستش
اتفاقا این مشکل رو با لوازم دیگه هم دارم
به چشم همه توصیه های شما رو انجام میدم
فعلا دارم با Driver Genius درایورهام آپدیت میکنم
بعد میرم سراغ PC wizard
این مال منه ، چند دقیقه پیش هم درایورهام و فول آپدیت و بروز کردمش ولی بازم همون مشکل و دارم
![]()
درایور های usb تون رو کامل پاک کنید از توی (دیوایس منیجر) بعد دوباره نصب کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)