سلام
توي منوي مسترليگ برو به قسمت آپشن/ جنرال سيتينگ/نگوتياشنس رو به نگوتيت دايركتلي تغيير بده
option / general setting /negotiations /negotiate directly
موفق باشي
سلام
توي منوي مسترليگ برو به قسمت آپشن/ جنرال سيتينگ/نگوتياشنس رو به نگوتيت دايركتلي تغيير بده
option / general setting /negotiations /negotiate directly
موفق باشي
سلام.یک جوونم مرد پیدا بشه.یک چند تا دریبل زدن ساده رو یاد بده که انقدر ساده توپ رو از دست ندیم.لطفا اگه کسی میتونه بگه. من اصلا نمیتونم دریبل بزنم.ممنون
دو روش وجود داره که باحاش دریبل بزنی :
1 - موقع اجرای بازی pause رو بزن . تو قسمت command list دریبل ها رو نوشته .
2 - از مسیر game plan برو تو قسمت link friend و دریبل هاتو تنظیم کن . حالا تو بازی وقتی آنالوگت روشنه با گرفتن دکمه RB و حرکت آنالوگ سمت راست به یکی از چهار جهت می تونی دریبل بزنی .
میشه راهنمایی کنید؟
سلام
به غير از اونايي كه دوستمون فرمود توسر توپ بزن
دكمه ي شوت بعد سريع دكمه ي پاس با جهت هاي 90 درجه مخالف حركت بازيكنت
يه پا دوپا
مايل پايين سپس جهت حركت رو به جلو سريع
يك دوي پا
روبه جلو كه حركت ميكني سريع جهت پايين بالا بزن يا بالا پايين فرقي نميكنه(بستگي به جهتي كه داره حركت ميكني
دريبل بدني
وقتي رو به جلو(راست)حركت ميكني سريع مايل پايين مايل بالا برن رو به جهتي كه حركت ميكني
برو تو قسمت تمرين PES امتحان كن تا دستت بياد عزيز
موفق باشي
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
دوستان من در مورد پچ ها و مشكلات نرم افزاري بازي اطلاعات خاص و فني ندارم
فقط ميتونم بگم گاهي مشكل از كرك بازي و خود پچ ها هست
شرمنده از IRANAPADANA و بقيه...
موفق باشين
ببخشید آموزش فرمیشن کامل و پنالتی زدن رو میشه بزارین ... لینکی چیزی ...... ممنون
خدا وکیلی شما به پست های این تاپیک توجه می کنید
این یه فایله از گل های اخیری در PEs زدم
نمیخوام تعریف کنم مطمئنا اگه نگاه کنید نکات زیادی رو خواهید فهمید
یاد گرفتن این بازی بیشترش به همین تجربیات دیگران و استفاده از اونا مربوط میشهhttp://www.mediafire.com/?uo4p6egldc6cch4
اينارو خداوكيلي خوب اومدي![]()
یه گل از وسط زمین (به نحوه ایستادن بازیکن و زاویه قرار گیری بازیکن در هنگام شوت دقت کنید)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه پچ اینستال دار واسه این بازی نیومد که تیما رو درست کنم ؟؟؟؟ خیلی گیرشم :(( صفحا هم زیاده نمیشه همه رو دید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)