من امروز رسیدم خونه
سرعت از 10 بالاتر نمیره...256 دارم:((
من امروز رسیدم خونه
سرعت از 10 بالاتر نمیره...256 دارم:((
این قضیه استفاده بدون اجازه از اکانت های دیگران تو پارس انلاین درست شد یا هنوزشه ؟
اکانت کدومم شرکترو داری عزیز دل
خیلی ناجور شده امروز برای من
اصلا دیگه چشمم سرعت بالای 40 رو ندید
![]()
اتفاقا امروز سرعت من خیلی بود تا 1 ساعت پیش با 140 هم میزدم الان امد پایین حول و حوش 40
ای بابا ما دیگه عادت کردیم...
سرعت تقریبا سه روزه که بیشتر از 25 kb نشده...
دلمون خوش بود گفتیم میایم تو این مدت Assassin و Crysis 2 رو خودمون دانلود میکنیم...![]()
Last edited by plsboy; 26-03-2011 at 23:03.
خوب چون رایگانه بازم ارزشش رو داره ولی نباید این نامردی رو میکردن و سرعت رو میاوردن پایین
این قضیه استفاده بدون اجازه از اکانت های دیگران تو پارس انلاین درست شد یا هنوزشه ؟
امروز یک دفعه یادم افتاد که من 1700مگ برای این ماهم دارم که درست روز13فروردین حسابم تموم میشه ولی چون کامل رایگان کردن این 1700 مگ رو نمیتونم بگیرم ولی به جاش تا الان فکرکنم25 گیگ یا کمی بیشتر یا کمتر رو گرفتم![]()
من هر موقع آنلاين شارژ ميکنم حجم باقي مونده از دوره قبل روي دوره جديد اضافه ميشه. اگه کارت بانکي داري و خريد اينترنتيت فعاله از صفحه کنترل اکانتت، آنلاين پرداخت کن تا هم 1700 مگابايتت اضافه بشه و هم اينکه فورا اکانتت وصل بشه.
نکته : بايد صبر کني تا اکانتت کامل غيرفعال بشه يعني وقتي صفحه اي رو باز کردي پارس آلاين پيغام بده که اينترنتت غيرفعال شده در اينصورت ميتوني يا به پشتيباني زنگ بزني برات اکانت موقت بدن يا اينکه با دايل آپ وصل بشي و آنلاين شارژ کني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)