سیسیکم هم مشکل دار شده با این اوضاع فیلترینگ و کندی سرعت که البته بیشترش واسه اولیه
سیسیکم هم مشکل دار شده با این اوضاع فیلترینگ و کندی سرعت که البته بیشترش واسه اولیه
استفاده از تخفیف شبانه برای مشترکین طرح زرین شرکت مخابرات استان اصفهان
لینک خبر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چیزی ندیدم کسی تست کرده ؟مشترکین طرح زرین شرکت مخابرات استان اصفهان می توانند از ابتدای اردیبهشت ماه سال 92 می توانند از تخفیف شبانه استفاده کنند .
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان اصفهان هر گیگا بایت حجم ADSl طرح زرین شرکت مخابرات استان اصفهان از 25000 ریال به 35000 ریال تغییر یافته است . بنابر این گزارش مشترکین این طرح از ساعت 2 لغایت 6 بامداد از سی درصد تخفیف شبانه نیز می توانند استفاده کنند .
لازم به ذکر است در صورت خرید هر گونه حجم اضافه این مبلغ با 6 درصد مالیات ارزش افزوده اعمال می گردد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت کلا رو هواس شماها فکر دانلودید؟!!!! کل فیل کشا رو نابود کردن تو یه همچین اینترنتی کم اهمیت ترین چیز دانلوده .
این شورای عالی فضای مجازی منحوس داره با سرعت نور پروژهء کره شمالیزه کردن اینترنت در ایران رو اجرا میکنه .
عزیزان کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟!! دمتون گرم....
گند زدن به اینترنت یه ایمیل نمیشه چک کردن اه
دوستان اگه راهی واسه این اوضاع پیدا کردن ما رو هم خبر کنن![]()
فعلا راه حل درست حسابی وجود نداره . باید منتظر بود تا برنامه نویسان فیل کشها برای این مشکل جدید راه حل ارائه بدن ..
در برخی سایتها دو سه تا راه حل دیدم اما کاملا مشخص بود ایمن نیست و تنها دنبال بدست آوردن یوزر و پسورد و دزدیدن اطلاعات کاربران اون روشها هستند ..
سلام
بچه ها یکی از آشناها میخواد سپاهان شهر ADSL بگیره
چی بگیره ؟ مصرفشم بالا نیست 128 براش بسه
گفتم فقط از مخابرات نگیره![]()
باید ببینه سرعت واقعی سرویس چقدره؟ مثلا ۱۲۸ مخابرات دزد در حقیقت یک مگه . (توی سپاهان شهر دو مگه)
حالا اوشون از هر شرکتی خواست بگیره قبلش باید اینو ازش بپرسه . اگه سرعت واقعی ۱۲۸ باشه به درد نمیخوره .
به نظر من سرعت واقعی حداقل باید ۵۱۲ باشه.
در مورد شرکت ها هم تا جایی که شنیدم صبانت و شاتل بد نیستند . (هر شرکت داغونی باشه بیه از مخابراته!) برای مقایسه باید بری سایت خود این شرکتها و تعرفه هاشونو بخونی . اگه مطمئنی مصرف این بنده خدا زیاد نیست ، سرویس اکوی شرکتها رو باید بگیره .
سلام دوستان. من قبلا اینترنت منخابرات داشتم. بعد اسباب کشی کردیم و خونه جدید رفتیم. و دوباره 2020 زنگ زدم و ثبت نام کردم و خط هم برام رانژه شد! و از همون یوزر و پسووردی که شماره تلفن خونه قبلی بود استفاده میکردم و میتونستم کانکت بشم! اما یه چند روزه که دیگه با اون یوزر و پاس نمیشه کانکت شد! و ارور 691 میده! کسی از دوستان میتونه بگه الگوی یوزر و پاس شرکت مخابرات به چه صورت هست!؟ الگوی قبلی که به صورت 311 و بعد شماره تلفن خونه بود! اما ظاهرا الان که میزنم جواب نمیده! کسی از دوستان اگه الگو رو بهم بگه ممنون میشم!
شما چرا تماس نمیگیرید پشتیبانی؟
الگو؟
اول کد شهر بپد بعد شماره خونه....اگرم مودمتون رو در حالت اتوماتیک کانغیگور کنید دیگه به ساخت کانکشن نیاز ندارید.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)