jamo 428 تو تهران موجود هست ؟ قیمتش چنده؟ با چه آمپلی بهتر برای فیلم ست می شه؟
jamo 428 تو تهران موجود هست ؟ قیمتش چنده؟ با چه آمپلی بهتر برای فیلم ست می شه؟
سلام دوستان..
من کل این صفحات رو خوندم...
از بینه این 4 مدل
الکومکس mv200 2011
الکومکس mv200 2012
بلوسنس+t14
لومکسی 3605
الکومکس mv200 2012 رو تونستم تو شهرستان(ساری) گیر بیارم،فرقش با مدل 2011 اینه که از 1080p پشتیبانی میکنه...
اینم بگم ، اینجا بیشترین فروش رو این مدلا دارن..مارشال کمبو 5019،5020،5021 و takvision مدل TK-120 HD..
با توجه به همه این شرایط، الکومکس mv200 2012 بخرم خوبه ؟؟؟؟؟
کسی با الکومکس mv200 2012 کار کرده؟؟
لطفا راهنمایی کنید
Last edited by modernpaps; 19-12-2011 at 01:17.
سلام
دوستان آقاي برزين تو وبلاگشون يك نظر سنجي در مورد تي وي مورد علاقه ما گذاشتند. گفتم به شما هم خبر بدم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
قیمت امپلی فایر denon avr-1611 با باند jamo 606 و ساب jamo 250چقدر هست؟جدا جدا قیمتش بگید...ایا مدل 1612 هم پیدا میشه؟شماره و ادرسی جایی که داشته باشه؟
شماره تلفن و ادرس فروشگاه راستین رو لطفا بدین.
Last edited by f_22; 19-12-2011 at 03:11.
سلام دوستان .
1- در تصاویر Full HD با چه فرمتی تصویر کیفیت بالاتری داره؟کدام Codec مناسبتره؟
2- تفاوت کدک و فرمت در چیه؟
3- کدام فرمت برای صدا مناسبتر و با کیفیت تره؟ mpeg? aac? dts? flac?...?
با سپاس.
--
مارشالهای ساری خوب جواب میدن؟
سلام
چون خودم ساوری هستم و الان هم ساکن هستم جواب سوال تون رو میدم
بله . تو ساری مارشال خوب جواب داره ( کمبو هاش هم فروش خوبی دارن )
تو ساری 16 کانال ( به استثنای جام جم ) که بعد اومدن کانال نمایش قطع شد و 10 شبکه رادیویی دریافت میشه
تو ساری مدل هایی که دوستمون فرمودن
هم موجوده و هم فروش داره ولی هر جا که بری پیشنهاد اول هر فروشنده ایی xvision هست . علت اش رو هم ساخت ایران بودن و پشتیبانی قوی اش می دونند . لازم به ذکر هست , دوستان یک کم دیدگاه خودشون رو در مورد گیرنده دیجیتال تغییر بدن . گیرنده دیجیتال شبکه ها رو که دریافت کنه , پس کار اصلی اش رو درست انجام داده . حالا امکانات جانبی هم داشته باشه چه بهتر ولی نمیشه امکانات جانبی رو علت انتخات دونست . ولی من جای دوستان بودم (پس از روزها تحقیق و پرسش از خیلی از فروشندگان و حتی کارمندان فنی صدا و سیما که از دوستان خودم هستن ) دنبال مدل های متفرقه نمی رفتم و یک مدل از همین xvision رو می گرفتم . مثلا همین 333 هم از لحاظ طراحی خیلی بهتر شده و هم از لحاظ پشتیبانی فرمت و .... برای پخش صدا و تصویر .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.از HD با فرمت avi . دوستان توجه داشته باشن , HD یک استاندارد تصویری هست نه یک فرمت واسه همینه که واسه HD فرمت های مختلفی ارائه میشه . به طور مثال شما در تصاویر HD میگید با کیفیت HD نه با فرمت HD
2.هر فرمت , سایز بندی ها و استاندارهای مختلفی بر حسب اون فرمت ارائه می کنه , به همین دلیل از عبارت کدک برای بیان ویژگی های مختلف اون فرمت استفاده میشه ( کدک کلاس های مختلف یک فرمت حساب میشه )
3. تو صدا هیچکدوم از فرمت هایی که شما فرمودید بهترین نیستند . بهترین فرمت برای صدا WAV هست که با استفاده از اون دیسک های آلبوم خواننده ها رایت میشه . فرمتی با BITRATE بالا که میتونه بالاترین کیفیت صوتی رو در اختیار شما قرار بده .
..............................
Last edited by modernpaps; 20-12-2011 at 09:59.
سلام...
راستش اینطوری که از فروشنده ها شنیدم ، گفتن مارشال خوبه و کیفیت تصویر خوبی داره..
میخواستم بگیرمش،فقط به خاطر پلیرظعیفش نظرم عوض شد ..
بلوسنس تو ساری و قائمشهر نمایندگی داره ، زنگ زدم گفتن تموم کردیم ، گفتن الکومکس 2012 موجود داریم..
راجب xvision میگن که داغ میشه ، خلاصه موندم چیکار کنم
در حال حاظر با اینهمه مطالبی که گفته شد و تو این چند مدل موجود ، کدومشو بگیرم که هم تیونر قوی داشته باشه
هم پلیر خوبی باشه.....
ممنونم از همه دوستای عزیز![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)