تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 1024 اولاول ... 40440490530536537538539540541542543544550590640 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مثل اینکه همگی پایه رو مشکل داشتن....

هر کی امروز از جلسه پپا میشد نا امید بود...

ما هم که مثل همیشه نتونستیم کار خاصی انجام بدیم

گفتم بشینم فیزیک بزنم دیدم سخته،

گفتم بشینم شیمی بزنم دیدم اونم سخته...

سر جلسه هم کنار پنجره نشسته بودم و یه سوز سرمای خفن میومد و نمیزاشت کارمو بکنم

خلاصه اینکه بهترین راهو این دیدم که بیخیالش بشم و همینجوری

مثل خوندن روزنامه تست میزدم و آخراش هم حدود 1 ساعتی وقت اضافه آوردم

سر جمع (عمومی و اختصاصی فکر نکنم 50 سوال رو درست جواب داده باشم)

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واقعا ؟؟؟ كي همچين كاري كردن ؟ من كه آزمون قبلي بودم ولي تراز زيرگروه و اينا خبري نبود. حتي كارنامه مبحثي رو هم نتونستم بگيرم . شما كجا ديدي اين ترازارو ؟؟
    برای من توی کارنامه ای که از نمایندگی گرفتم زده بود توی سایت قلم چی نبود. کارنامه مبحثی رو من فقط توی سایت دیدم اونم که اصلا واضح نیست فقط تراز کلمو تونستم بخونم بقیش ریزه و خونده نمیشه . کارنامتو از نمایندگی گرفتی؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه اول مهر قرار نمیذاشتیم که هر آزمون کارنامه هامونو بذاریم امروز کارناممو آپلود نمیکردم!
    بابا محسن بازم خوبه تو ندیدی گسسته رو...
    من که هندسه پایه رو دیدم منفی زدم!!! کاش کور میشدم نمیدیدم!!!!
    این آزمون نتیجم فجیعه...
    فجیع!
    یعنی هندسه شما هم سخت بود؟یکم امیدوار شدم وقتی بچه های ریاضی میگن هندسه سخت بوده بچه های تجربی امیدوار میشن (هرچند میدونم سوالا فرق داره و ضمن اینکه هندسه ما فقط از هندسه 1 طرح میشه و برای بچه های ریاضی هندسه 1 زنگ تفریحه)

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

ooo che hame na omidan karnamehatono nemizarid bebinim? :d

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

سلام بچه ها توی این دو ماه هم اگه سعی کنید مثه ماهای قبل به فکر تراز و درصدتون نباشین و فقط در صدد رفع اشکال هایی که به طور مبحثی داشتید باشین موفقیتتون حتمیه فقط یک مسئله وجود داره حتما حتما حتما از دوستاتون که سنجش دادن سوالای این 4 ماه رو که گذشت رو حتما حتما حتما بگیرین و بررسی 100% کنید چون واقعا مهمه شایدم یه چیزی بیشتر از واقعا بشه براش گفت
    البته یادتون نره دیگه یواش یواش توی تست زدنتون بعد 6ماه باید تغییرات عمده ای بدین

1 ) دیگه تست مبحثی زدن فایده ای نداره بلکه باید مخلوط تست بزنید یعنی در آن واحد هم تست فیزیک 1 هم 2 و هم 3 و مخلوط بودنش فوق العاده مهمه چون ذهن باید شروع کنه به تغییر رویه برای آزمون اصلی که این تغییر رویه توی یه ماه عملی نیست و باید با یه پیوستگی و نظم خاصی شروع بشه

2 ) + اون نکته برداری از تمام دروس که توی دی ماه داشتید سعی کنید که از الان به این کارتون سرعت بیشتری ببخشید چون بیشتر مورد نیاز قرار میگیره خلاصه نکات !!!!

3 ) زمان تست ها رو سعی کنید به زمان واقعیشون نزدیک تر کنید و با تعداد بالاتر یعنی اگه با 30 تا سنجشی میگرفتید الان با 40 45 تا بگیرین

4 ) سنجشی های عزیز کارنامه هاتون یادتون نره

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

ooo che hame na omidan karnamehatono nemizarid bebinim? :d
    كارنامه كجا بود آخه اعصابمونو خراب كردن هر چي ميزنم ميگه شماره شناسنامتو درست وارد كن آخه ش.ش خودمم يعني اشتباه ميزنم ؟؟ با اين همه عضو كه گرفتن يه سايت نميتونن طراحي كنن كه پاسخگوي 20000 بازديد تو سه ساعت باشه بعد ميان دو تا error ساختگي ميزارن بگن مشكل از خودتونه كه كارنامتون نمياد. حداقل نميان روراست بگن مشكل از خودشونه ... مسئول انفوذماتيك نمايندگي ... واقعا كه ...
    Last edited by fardinstar; 29-01-2010 at 16:01.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

كارنامه كجا بود آخه اعصابمونو خراب كردن هر چي ميزنم ميگه شماره شناسنامتو درست وارد كن آخه ش.ش خودمم يعني اشتباه ميزنم ؟؟ با اين همه عضو كه گرفتن يه سايت نميتونن طراحي كنن كه پاسخگوي 20000 بازديد تو سه ساعت باشه بعد ميان دو تا error ساختگي ميزارن بگن مشكل از خودتونه كه كارنامتون نمياد. حداقل نميان روراست بگن مشكل از خودشونه ... مسئول انفوذماتيك نمايندگي ... واقعا كه ...
    آره دقیقا...
    تا دیروز هر شماره ای که میزدی کارنامه رو می داد اما الان میگه شماره شناسنامه وارد کن....
    آخه شماره شناسنامه 2 کیلومتری رو کی حفظ می کنه..(.20-30 رقمهههه)

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این هم از گندی که ما زدیم.....(300 تا افت تراز....)
    البته ملالی نیست ما که نخونده رفتیم....

9. 3 کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی هندسه شما هم سخت بود؟یکم امیدوار شدم وقتی بچه های ریاضی میگن هندسه سخت بوده بچه های تجربی امیدوار میشن (هرچند میدونم سوالا فرق داره و ضمن اینکه هندسه ما فقط از هندسه 1 طرح میشه و برای بچه های ریاضی هندسه 1 زنگ تفریحه)
    نه آقا...
    من نخونده بودم هندسه. ترازم احتمالا دور و بر 3500 میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام بچه ها توی این دو ماه هم اگه سعی کنید مثه ماهای قبل به فکر تراز و درصدتون نباشین و فقط در صدد رفع اشکال هایی که به طور مبحثی داشتید باشین موفقیتتون حتمیه فقط یک مسئله وجود داره حتما حتما حتما از دوستاتون که سنجش دادن سوالای این 4 ماه رو که گذشت رو حتما حتما حتما بگیرین و بررسی 100% کنید چون واقعا مهمه شایدم یه چیزی بیشتر از واقعا بشه براش گفت
    البته یادتون نره دیگه یواش یواش توی تست زدنتون بعد 6ماه باید تغییرات عمده ای بدین

1 ) دیگه تست مبحثی زدن فایده ای نداره بلکه باید مخلوط تست بزنید یعنی در آن واحد هم تست فیزیک 1 هم 2 و هم 3 و مخلوط بودنش فوق العاده مهمه چون ذهن باید شروع کنه به تغییر رویه برای آزمون اصلی که این تغییر رویه توی یه ماه عملی نیست و باید با یه پیوستگی و نظم خاصی شروع بشه

2 ) + اون نکته برداری از تمام دروس که توی دی ماه داشتید سعی کنید که از الان به این کارتون سرعت بیشتری ببخشید چون بیشتر مورد نیاز قرار میگیره خلاصه نکات !!!!

3 ) زمان تست ها رو سعی کنید به زمان واقعیشون نزدیک تر کنید و با تعداد بالاتر یعنی اگه با 30 تا سنجشی میگرفتید الان با 40 45 تا بگیرین

4 ) سنجشی های عزیز کارنامه هاتون یادتون نره
    یه سوال ، کسایی که تا الان زیاد درس نخوندن از این به بعد چه کار کنن ؟

راستی سنجش امروز زبانش فوق العاده مزخرف بود و کاملا غیرعلمی.
    مثل همیشه هیچ کدوم از درس ها رو کامل معلم ها درس نداده بودن و ....
    فک کنم این دفه رتبم 2000 تو این مایه ها بشه.
    راستی به نظر شما من که تا الان بیشتر از هفته ای 30 ساعت نخوندم میتونم رتبه سنجش زیر 1000 برسونم ؟؟؟؟(میانگین رتبه های سنجش های قبلیم 1305ه...)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •