اول ببینید به چه برندی علاقه دارید.
سونی؟ یا سامسونگ؟
بعد یکی از مدلهای D6600 و HX800 بدلیل :
Motion Flow 400 Hz
فقط USB Movie سامسونگ همیشه بهترینه.
دیزاین هم میتونه نقش مهمی تو انتخاب بین D6600 و HX800 داشته باشه که کاملا سلیقه ای است.
اول ببینید به چه برندی علاقه دارید.
سونی؟ یا سامسونگ؟
بعد یکی از مدلهای D6600 و HX800 بدلیل :
Motion Flow 400 Hz
فقط USB Movie سامسونگ همیشه بهترینه.
دیزاین هم میتونه نقش مهمی تو انتخاب بین D6600 و HX800 داشته باشه که کاملا سلیقه ای است.
بین HX800 سونی وLX9500 ال جی کدام درنمایش دوبعدی وسه بعدی وهمچنین کیفیت بهترمیباشند.
به نظر من lx9500
میشه توضیح بدین چرا
خب دوستان پس از کش و قوس های فراوان خرید ال سی دی برای اتاقم به دو مورد زیر رسیدم : ( سایز 32 )
1 - LG LD650
2 - مدل سایز 32 داره این سامسونگ 650 ? SAMSUNG C650
خب از دوستان تقاضا دارم بدون تعصب ( که میدونم ندارید ) بگید کدوم یکی از این دو مدل کارایی بهتری داره در کل ؟ ا
سوال دیگه اینکه آیا 32 برای اتاق سایز مناسبیه ؟
آیا هر دوی این مدل ها در بازار پیدا میشن ؟
مورد استفاده ی من هم دیدن فوتبال به مقدار خیلی زیاد ... بازی با کنسول 360 اونم فوتبال و بازی های دیگه ... دیدن فیلم و ....
Last edited by pouya_99999; 05-06-2011 at 21:26.
بازی زیاد میکنی چرا دنبال پلاسما نمیری ؟! هم ارزون تره هم برای مصرف شما خیلی مناسبه .
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
البته حفت ست های خوبی هستند . من خودم به شخصه با hx800 کار نکردم و فقط چند بار گذری تو فروشگاه دیدم که نمیتونه معیار خوبی باشه .میشه توضیح بدین چرا
اما خوب روی کاغذ برتری کامل با 9500 هست . hx800 یه edgelit هست و 9500 یه full led . البته هر دو local dimming هستند اما local dimming معنی واقعی خودش رو با full aray پیدا میکنه .
در مورد rating هم اکثر سایت های معروق 9500 زو پارسال بهترین led معرفی کردند . اما با همه ی این ها بهتره بری یه مغازه و یه لب تاپ هم ببری و خودت جفتشون رو تت کنی تا تصمیم مطمعن تری بگیری
یه سوال داشتم
من 6960 سامسونگ دارم.40
فیلم که باهاش می بینم حرکات افراد خیلی نرم هست یعنی توی مانیتور کامپیوترم وقتی یکی دستش رو تند تکون میده به شکل خط مانند در میاد و توی 2-3 فریم نشونش میده ولی توی این خیلی نرم و روون فریم به فریم نشون میده انگار که شخصیت ها جلوت وایستادن
حالا میخواستم بدونم این بخاطر 100 هرتز بودنش هست( چون مانیتور ها روی 1080 فقط 60 هرتز ساپورت می کنن) یا به خاطر زمان پاسخ گویی کمش هست؟ اگه واسه زمان پاسخ گویی پایینش هست پس چرا توی تی وی های CRT قدیمی که زمان پاسخ گوییشون تقریبا صفر هست چنین چیزی رو نداریم و حرکات اینقدر نرم و دیدنی نمی شه؟
این به خاطر این هست که tv شما میتونه ورودی 24 فرم رو دریافت کنه و مانیتورت نمیتوه . یعنی رفرش ریت tv با frame rate فیلم یکیه یا اینکه مضرب صحیحی از اون هست که باعث میشه فیلم خیلی روون تر به نظر بیاد و حالتسینماییش رو از دست نده . مثل اینکه رفته باشی سینما .
فکر کنم اکثر ویدئو ها 23 و خورده ای فریم باشن درسته؟ تی وی من الان 100 هرتز هست. اگه اینجوری باشه که شما می گی الان چطور اینا بهم ارتباط پیدا می کنه؟ یا اینکه این رفرش ریت ها تبلیغاتی باشه و رقم دقیق این نباشهاین به خاطر این هست که tv شما میتونه ورودی 24 فرم رو دریافت کنه و مانیتورت نمیتوه . یعنی رفرش ریت tv با frame rate فیلم یکیه یا اینکه مضرب صحیحی از اون هست که باعث میشه فیلم خیلی روون تر به نظر بیاد و حالتسینماییش رو از دست نده . مثل اینکه رفته باشی سینما .
بعد این حالت رو تمامی تی وی ها یکسان هست و یا فقط تی وی های خاصی این خصیصه رو دارن؟ مثلا یه تی وی 200 هرتز از این می تونه باز خیلی بهتر باشه یا تفاوتی نمی کنه؟نکنه این خصیصه به خاطر موشن پلاسی هست که روی این تی وی ها استفاده شده !: دی که به نظر خودم احتمالش خیلی خیلی کمه و این اسم ها همیشه بی خود و الکی بوده
بعد می گی عین سینما می شه باید بگم که حداقل من این کیفیت رو توی هیچ سینمایی توی ایران ندیدم!فیلم بی نهایت نرم و واقعی هست و اصلا با لبای آدم بازی می کنه! طوری هست که من هوس کردم یه دور تمامی فیلم هایی که دوست دارم رو با این تی وی از دوباره ببینم
دوستان می خواهم تلویزیون زیر را برای مغازه ام بخرم :
farassoo FLT-519
اولا انتخاب مناسبی است ؟
دوم آیا ----T آن فعال است ؟( چون برای مغازه است امکان تهیه گیرنده ----T مجزا را ندارم و باید به صورت داخلی باشد و سایز هم 19 اینچ بیشتر نباشد )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)