راست میگی؟
به من بیلیون رو دادن 60 تومن
وقتی میگی یه مودم از یکی دیگه بهتره، این یعنی چه؟؟؟
یعنی چیش بهتره؟؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راست میگی؟
به من بیلیون رو دادن 60 تومن
وقتی میگی یه مودم از یکی دیگه بهتره، این یعنی چه؟؟؟
یعنی چیش بهتره؟؟![]()
vroom راست میگه، تا آخر استفادش کن، اگه متوجه شدن که 18900 رو میدی و خلاص، اگرم نفهمیدن که شیرینش رو به ما میدی!
مهدی جون باید میگفتی همه چی از یه نگاه شروع شد، از ""آرت 1 شروع شد"" چیه دیگه!!
منم پریشب 1200 حدود مگ دانلود داشتم،اما دیشب جالب نبوده، همش 600 مگ!!!
حالا نمیدونم adrive قاط زده دیشب یا شاتل افت سرعت داشته! البته یه دلیل مهم دیگه هم داره: vroom چشمم زد!
منم پریشب 1000مگ دانلودیدم البته idm را تنظیم کردم 2 تا لینک را همزمان دانلود کنه
دیشب هم دیر رسیدم خونه دیگه نشد بزارم برای دانلود!
دانلود رایگان از ساعت 1 محسوب میشه یعنی یوزر یا پسوردت رو نباید عوض کنی؟
بعد چا اینقدر سرعت دانلود از ساعت 1 به بعد گند میشه من 128 دارم سرعتم از 5 به بالا نمیره
نه لازم نیست خودش از 1 تا 7 را رایگان حساب میکنه!
بعد چا اینقدر سرعت دانلود از ساعت 1 به بعد گند میشه من 128 دارم سرعتم از 5 به بالا نمیره
منم تقریبا همین مشکل را دارم البته چند شبه خیلی بهتر شده!
شما با پشتیبانی 1 تماسی بگیر.
مي دوني سر چي با مخابرات گير كرده بودند ؟ شايد مشكل من هم همينا باشه.برا من از وقتی پولو دادم، 2 ماه طول کشید تا بیان نصب کنن. گیرشونم مخابرات بود، اینها مقصر نبودند.
امروز صبح دیگه تمام شد نگذاشت استفاده کنم!شارژش کردم ولی همون حجم که استفاده کردم هست و 512 و 2.5 گیگ هست یعنی 3 ماهه نشده باید زنگ بزنم درستش کنن!
در کل واقعا صبانت نسبت به شاتل خدائئیه برا خودش
من بیشتر موقع ها سرعت دانلودم 80-100 بود(با اینکه اکانتم 128 بود)
حيف كه مركز مخابراتي ما فقط شاتل و پارس آنلاين داره ! وگرنه من همه رو امتحان مي كردم !در کل واقعا صبانت نسبت به شاتل خدائئیه برا خودش
من بیشتر موقع ها سرعت دانلودم 80-100 بود(با اینکه اکانتم 128 بود)
بله صبانت از لحاظ سرعت سرویسهاش بهتره ... اگر تو speedtest هم ببینید همیشه صبانت اول هست با بیشترین سرعت ...
هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)