برنامه چه فری باشه چه نباشه باید کرک شده باشه تا همه بتونن نصب کنن. برنامه ی فری ای که شما با گوشیت دانلود می کنی برای بقیه قابل استفاده نیست.
برنامه چه فری باشه چه نباشه باید کرک شده باشه تا همه بتونن نصب کنن. برنامه ی فری ای که شما با گوشیت دانلود می کنی برای بقیه قابل استفاده نیست.
راستی شایعاتی پخش شده مبنی بر کنفرانس جدید اپلآیا درسته میگن میخواد یه آیفون جدید معرفی کنه یه آیفون کوچیک
؟!!؟
صحت داره ؟ کسی چیزی نشنیده؟![]()
کنفرانس که تموم شد رفت.
نه.به غیر از چیزای نرم افزاری و ios 5 دستگاه و سخت افزاری معرفی نکرد.
نه اونو که خودم میدونم یه کنفرانس دیگه رو میگم
توی کلیک (جام جم) نوشته بود.
آقا ببخشید
یه سوال خیلی خیلی ابتدایی
این جیروسکوپ چیه ؟![]()
یه سنسور جهت نما هست که به خاطر 3 محوره بودنش دقیق تر هست.توی بازی هایی مثل nova2 ازش استفاده شده که میتونی با چپ و راست بردن فیریکی آیپاد اونو حرکت بدی
الان تو دیجی کالا بودم،یکی توی نقدهاش نوشته بود که تو فرمت های صوتی فقط MP4 رو جرا میکنه
درسته/؟
سلام.
من میخواهم ipod touch بخرم چند تا سوال دارم.
1- 70 در صد هدفم از خرید این دستگاه خواندن فایل pdf است. گوشی خودم (نوکیا 5800) بد نیست ولی خوب هم نیست!!!
حالا می خواهم بدونم با توجه به صفحه 3.5 اینچی و رزولیشن 960 در 640 برای خواندن فایلهای pdf مشکلی ندارم. یعنی لازم نیست مدام زوم کنم یا بعد از مدتی چشمام درد بگیره؟در یک کلام بگم برای این کار ارزش داره بخرمش یا فرق چندانی با 5800 خودم نداره؟
2- هدف بعدیم دیدن فایلهای تصویری است. آیپاد چه فرمتهایی رو ساپورت میکنه؟ در این زمینه نوکیا 5800 بسسسسسسسسیار ضعیفه مثلا mp4 اونم با رزولیشن خاص خودش دیگه فایلی مثل avi رو نمیخونه چه برسه به mkv.
3- کیفیت صدای اسپیکرش در مقایسه با 5800 چطوریه؟
بیشتر ار 280 تومن هم ندارم یعنی نگید برو ipad بگیر.
با تشکر از توجه شما عزیزان. سوال 1 از همه مهمتره.
با ویدئو پلیر خودش بله ! فقط MP4
ولی اگه نرم افزار بزنید اکثر فرمت های رایج رو پخش میکنه !
1- مسلما این که نسبت رزولوشن به سایزش خیلی زیاده برای کتاب خوندن حرف نداره... من خودم روزی باهاش 4-5 ساعت کتاب می خونم... فوق العادس...
2- همه فرمتا رو پخش می کنه... فقط رزولوشنش نباید خیلی بالا باشه... فک کنم تا 720p یا یه کم بالاتر باشه...
3-اسپیکرش به طرز فجیعی ضعیفه...
با 280 تومن می تونین 8 گیگ بگیرین که خیلی خیلی کمه... 6.5 گیگ میشه که اصلا واس چنین سیستم عامل شاخی مناسب نیست... سعی کنین پول بزارین روش تا 350 اون وخ میتونین 32 گیگ بگیرین که فوق العادس...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)