تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 1135 اولاول ... 404404905305365375385395405415425435445505906401040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض بخاری نوا

سلام دوستان کسی در مورد وکیوم دریچه بخاری شورلت نوا چیزی میدونه آخه بخاری ماشین من باد را انتقال نمیده واسه شیشه جلو که تو زمستان بخار نزنه برم پیش باتری ساز گفت وکیوم باید عوض بشه میخواستم ببینم این وکیوم را خودم میتونم عوض کنم کجاها رو باید باز کنم تا برسم به وکیوم

2. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان.بالاخره مک وان مورد نظرم پیدا کردم.مک وان فست بک 73 زرد.(بدنه اهن شده و تغیر رنگ شده البالویی به زرد)موتور با 460 8 سیلندر تعویض شده.شماره موتور تو کارت امده.کاربرات ادلبروک.ترکشن کنترول. رینگ و لاستیک نو و زیبا... اما شیشه جلو ترک داره.صندلی اصلی نداره.زنبوری عقب نداره.تو دوزی افتضاحه... قیمت 25 میلیون.نمیدونم بخرم یا نه.اگه ممکنه دوستان راهنمایی کنن
    جناب حجازي خيلي مختصر و مفيد توضيح دادن و فكر نميكنم بيشتر از اين بشه چيزي اضافه كرد،
    سلام دوستان کسی در مورد وکیوم دریچه بخاری شورلت نوا چیزی میدونه آخه بخاری ماشین من باد را انتقال نمیده واسه شیشه جلو که تو زمستان بخار نزنه برم پیش باتری ساز گفت وکیوم باید عوض بشه میخواستم ببینم این وکیوم را خودم میتونم عوض کنم کجاها رو باید باز کنم تا برسم به وکیوم

در اين مورد بايد اول مشخص كنين كه بقيه موارد تنظيمات دريچه ها كار ميكنه يا نه؟
    چون اگر مشكل فقط اون وضعيت دميده شدن هوا براي شيشه جلو باشه قضيه با موارد ديگه متفاوت بوده و ممكنه مشكل بيشتر از يه وكيوم باشه. دقيق چك كرده و نتيجه رو بگيد تا بتونيم بهتر راهنمايي كنيم.

4. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنونم جناب حجازی و علی آقا .به نظر من هم گرونه.این ماشینو که معرفی کردین حتما پیگیری میکنم . یک سوال دیگه به نظر شما حدود قیمت موتور 460 چقدره ؟ با تشکر

6. این کاربر از hooly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض کیوم بخارو نوا

ازراهنماییتون ممنونم دوست عزیز باد بخاری از همجا درست بیرون میاد فقط وقتی تنظیم میکنم که باد به سمت شیشه بزنه عمل نمیکنه باتری ساز هم گفت عیب از همین وکیومه میخواستم اگه لطف کنید راهنماییم کنید ببینم چیزی هست که خودم بتونم عوضش کنم دست به آچارم بد نیست از قیمت این وکیومها چیزی میدونید؟باتری سازه گفت خودم دارم ۲۰یا۲۵تومانه

8. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ممنونم جناب حجازی و علی آقا .به نظر من هم گرونه.این ماشینو که معرفی کردین حتما پیگیری میکنم . یک سوال دیگه به نظر شما حدود قیمت موتور 460 چقدره ؟ با تشکر
    در مورد این سوال من تخصصی ندارم حتمآ جناب کامارو ال تی عزیز بهتر قیمت دارن.
    ولی چون جزو موتورهای رده بالا و قوی فورده حتمآ سالمش بالای 2 قیمت میخوره.

10. 5 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

باد بخاری از همجا درست بیرون میاد ....
    من در خدمتم دوست گرامي.
    قبل از هر چيز بايد بگم كه وكيومهاي خودروهاي آمريكايي كيفيت و دوام بسيار زيادي دارن و حقيقتا تا حالا من نديدم كه وكيوم خراب شده باشه و معمولا مشكلات جانبي براي اون رخ ميده و همين عوامل كوچك باعث ميشه تا كار نكنند.
    وكيوم مورد نظر كه براي تغيير جهت جريان بار از سمت زير پا به سمت دريچه هاي پشت شيشه جلو تعبيه شده، درست در كنار پاي راننده و سمت راست قرار داره و خيلي راحت ميتونين با يه نگاه اون رو پيدا كنين

اين وكيوم مستقيم به يه دريچه بزرگ متصل شده كه جهت جريان هوا رو تغيير ميده. اولين مشكل ميتونه قطع شدن لوله هواي اون باشه. محل اتصال رو و تمام لوله متصل به اون رو تا پشت خود كليدهاي تنظيم دريچه ها چك كنين.

ميتونين با نصب موقتي يه لوله به اون و مكيدن هوا از كار كرد اون اطمينان پيدا كنين. گاهي هم ممكنه محل اتصال لوله به پشت كليد هاي كنترل كه پلاستيكي بوده و احتمال شكستنش هست، عامل از كار افتادن اون باشه. كلا هر نشتي هوا كه وجود داشته باشه ميتونه جلوي كاركرد درست اين دريچه ها رو بگيره( منهاي دريچه تغيير كولر به بخاري كه با سيم كار ميكنه)
    اين تستها و چك كردنها رو انجام بديد و اگر بازهم كار نكرد اونوقت به مرحله بعدي ميريم.

ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک sajv3381e5ai2sdftft.jpg  

12. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

1 وکیوم بخاری

​ممنونم از شما دوست عزیز راهنمایی خیلی خوبی کردید امتحان میکنم اگه مشکلی بود شرمنده بازم مزاحمتون میشم

14. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض بخاری

سلام رفیق دمت گرم خیلی حال کردم حق با شما بود وکیوم سالم بود لوله که متصل شده به وکیوم سوراخ بود درستش کردم خوب شد خلاصه نزدیک بودباتری سازه ۳۰هزارتومان بذاره رو دستم ازتون ممنونم

16. این کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خواهش ميكنم. خوشحالم كه تونستم كمكي بكنم. از اين به بعد مشكلات فني رو اينجا يا توي اين تاپيك عنوان كنين:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر كسي بتونه حتما راهنمايي ميكنه و البته شما هم ميتونيد تجربه هاي خودتون رو به اشتراك بگذاريد و اينجوري خيلي از مشكلات فني با هزينه هاي خيلي كمتري رفع ميشه.

18. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بالاخره فنها و دینام و رادیاتور جدید به همراه تسمه های دندانه ای روی ماشین سوار شد و البته هنوز فشنگی مناسب پیدا نکردم چون فشنگیی که تهیه کردم مربوط به 206 بود و ظاهرا فقط با اتصال ای سی یو کار میکنه و فعلا فقط با یک کلید از داخل قطع و وصل میشه ولی در مورد خنک کنندگیش باید بگم که کارایی خیلی بالایی داره و فقط با 1 فن(از 2 فن نصب شده) اجازه نمیده دما از 90 بالاتر بره و راه رفتن ماشین هم کمی بهتر شده ولی اختلاف صدا ی خوبی بین پروانه فابریک و فن برقی وجود داره.

20. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •