سلام
مدتیه voice و video واسه من غیر فعاله
مشکلش چیه ؟
سلام
مدتیه voice و video واسه من غیر فعاله
مشکلش چیه ؟
shift+ctrl+P بزن وارد تنظیمات بی در سمت چپ بخش Video & Voice رو چک کن ببین تنظیم هستند یا غیر فعال؟
ســـلامبرای حذف Status های ID خود ابتدا در Run عبارت Regedit را تایپ کنید تا وارد محیط رجیستری شوید .
حال به مسیر زیر بروید :
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ yahoo\ pager\ profiles\{yahooID}\ Custom Msgs
دقت داشته باشید به جای عبارت {yahooID} می بایست نام آی دی خود را انتخاب کنید . در این قسمت قادرید تا Statusهایی که در یاهومسنجر از ان استفاده می کردید را مشاهده و هر کدام را که خواستید حذف کنید .
برای پاک کردن status از مسیر بالا رفتم ولی هیچ تغییری ندیدم.همچنان status هام سرجاشونن.
ورژن مسنجرم هم 11 هست.
+
مورد بعدی تایپ فارسی هست که من فارسی بخوام بنویسم مربع میزنه.سرچ کردم بعضی ها گفتن نسخه بتا باید دانلود کنم.راهی نداره غیر دانلود نسخه بتا؟
فقط نوشته های خودم مربع دیده میشن اونم واسه خودم برای بقیه درست دیده میشه چه نوشته های من.چه نوشته های خودشون.
مربع دیدن می تونه احتمالا بخاطر نصب نبودن فونت فارسی باشه
کنترل پنل
clock, language
region and lnguage
keybord and language
general
add ...
اینجا باید پرشین رو انتخاب کنی
ببین درست میشه
در مورد استاتوس هم چیزی نفهمیدم
یعنی چی؟
یا اینکه بی خیال
برای فارسی ننوشتن مشکل فقط توی مسنجر هست بقیه جاها فارسی دارم.
+
status امکان پاک کردنش هست.
سلام دوستان یه سوالی بودب رام من یه ایدیم با موبیل و شی مسنجر و ای بادی بالا میاد
ولی همون ایدی توی pc و توی یاهو مسنجر بالا نمیاد چرا ؟
به صورت کامل Sign Out میشین از موبایل ؟؟
دوستان من الان به هیچ وجه نمیتونم وارد یاهو مسنجر بشم .ارور میده که internet cinection اجازه نمیده . یه همچین چیزی !!! فکر کنم از اینترنته که از مخابرات میگیرم . فکر کنم باید از طریق ------ یاهو برم که تنظیماتش رو نمیدونم !!! ممکنه کمک کنید ؟؟؟؟ ممنون .
بله دوست من.. یاهو پیغام میده که لاک شده ایدی ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)