تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 540 از 577 اولاول ... 40440490530536537538539540541542543544550 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نگووووو
    یعنی میخواد از این بدتر بشه
    من نتونستم با bridge توی ویندوز 7 کانکت بشم.شما چجوری تنظیم کردی؟؟ من هرکاری میکردم اخطار میداد.اخطارشو یادم نیست
    این قطعی های چند وقته شما به منطقه مخابراتی شما بر میگرده شبکیه به ندرت حداقل برای من قطعی پیدا کرده
    در مورد کیفیت بعد از تعییرات در اینترنت شبانه هم این دوستمون درست میگه 80 درصد این تغییرات بوی مو رو از ماست کشیدن وکنترل بیشتر روی یک ساعت خاص دارد مطمئنم شبکیه گند میزنه به اینترنتش مسئول بخش خودش میگفت دعا کنید نشه خود طرف هم با این طرح مخالفت کرده اما بالا دستی ها فعلا که دنبال این کار رو گرفتند.
    Last edited by sweetman; 23-11-2012 at 02:34.

2. این کاربر از sweetman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این قطعی های چند وقته شما به منطقه مخابراتی شما بر میگرده شبکیه به ندرت حداقل برای من قطعی پیدا کرده
    در مورد کیفیت بعد از تعییرات در اینترنت شبانه هم این دوستمون درست میگه 80 درصد این تغییرات بوی مو رو از ماست کشیدن وکنترل بیشتر روی یک ساعت خاص دارد مطمئنم شبکیه گند میزنه به اینترنتش مسئول بخش خودش میگفت دعا کنید نشه خود طرف هم با این طرح مخالفت کرده اما بالا دستی ها فعلا که دنبال این کار رو گرفتند.
    سلام اگه اینکارو بکنند به نفع اونایی که سرعتای پایین میگیرند مثلا طرف 128 میگیره اما سرعت شبانش با کسی که 2 مگ میگیره یکیه!!
    تازه دارند کار سال پیش صبانت و میکنند.

4. این کاربر از linuxx2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام اگه اینکارو بکنند به نفع اونایی که سرعتای پایین میگیرند مثلا طرف 128 میگیره اما سرعت شبانش با کسی که 2 مگ میگیره یکیه!!
    دقیقا موافقم مسئولش میگفت فعلا در حال بررسی اند برای همین اولویت بندی کردند صدا همه در نیاد که اگر طرح به جائی نرسید بقیه هم برگردند روی سیستم فعلی!
    1 کسانی که تازه ثبت نام کردند
    2 کسانی که تمدید دوره انجام میدهند
    بهشون گفتم دلدرد داشتید تمدیدی هارو توی اولویتهاتون قرار دادید نمیگید طرف داره از اینترنت استفاده میکنه برنامه ریزی کاری و دانلود داره من خودم چندتا لینک کم یاب با تاریخ انقضا داشتم به دلیل قطع شدن اینترنت شبانه نشد بگیرم و مجبور به خرید ترافیک شدم. میگذاشتند طرح به یک جائی میرسید جواب استعلام وچونه زدنهاشون با تهران میومد بعد دسترسی مارو قطع میکردن وپنل جدید میدادند!
    حالا کسی که ثبت نام کرده به جائی بر نمیخوره یک چند وقت شبانه نداشته باشه اما یوزر 3 ساله خیلی حرفه درگیر یک طرح بی برنامه و بیخود بشه
    تازه اگه طرحشون هم عملی بشه با وصل شدن دوباره دیگر همین سرعت دست پا شکسته قبل هم نداریم
    Last edited by sweetman; 23-11-2012 at 07:00.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

الان هم منی که 1مگ دارم با کسی که 256داره فرقی ندارم.نهایت سرعت من 25-30کیلوبایت هستش.
    یعنی اینا توی سیستمشون اولویت بندی ندارن که اول حق تقدم! با کاربران 1مگ بعد 512 و... ؟؟؟
    قضیه صبانت چیه؟؟

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما سرعت دانلود شبانه ـتون قبل از این قطع شدن چقدر بود؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

الان هم منی که 1مگ دارم با کسی که 256داره فرقی ندارم.نهایت سرعت من 25-30کیلوبایت هستش.
    یعنی اینا توی سیستمشون اولویت بندی ندارن که اول حق تقدم! با کاربران 1مگ بعد 512 و... ؟؟؟
    قضیه صبانت چیه؟؟

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما سرعت دانلود شبانه ـتون قبل از این قطع شدن چقدر بود؟؟؟
    من شبکیه رو اطلاع ندارم اما صبا تا 4-5ماه پیش یوزر و پس جداگانه داشت.از این لحاظ که خیلی واسه من خوب بود یعنی حرف نداشت واسه کارم یعنی من که سرعتم 128 بود شبانه ها پهنام تا 2 مگ هم میرفت یعنی اکثرا شبانه پهنا روی 2 مگ بود.اما این طرح و برداشتند و شبانش و هم مثل شرکتای دیگه کردند.و مارو گزاشتند تو لیست سیاه و سرعتمون داغون شد.مجبورشدیم کوچ کنیم به یه جای دیگه

8. این کاربر از linuxx2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من الان از مخابرات اصفهان سرویس ۲۰۳۰ را خریداری کردم سرعت ۱۲۸.
    الان سرعتش اینطوریه خوبه

ولی مشکلی که هست نمیدونم چرا نسبت به بقیه شرکتهای خصوصی که قبلا داشتم انگار فضاش زود تر تموم میشه!
    و این که شبانه نداره و من که دانلود زیاد میکنم احساس میکنم به صرفه نیست برام در هر دوره ۲ ماه تا ۱۰ گیگ بیشتر نمیشه گرفت.
    به نظر شما به شرکت های دیگه برم بهتره؟
    پیشگامان بهتره یا پارس انلاین یا شبکیه؟ (ساکن بهارستان هستم)
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

?
    کسی نیست کمک کنه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام من پیشگامان نامحدود دارم تو این 4-5 ماهه که خوب بوده کارشناساش هم سریع جواب میدند شبکیه رو نداشتم اما قبلا که شبانش و میگفتند خوبه پارس انلاین هم دوستم داشت از بس شبانه دانلود کرد سرعتشو محدود کردند صبانت و هم خودم قبلا داشتم قبلا خوب بود اما الان اصلا طرفش نرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من یادمه قبلا که از پیشگامان یا نداگستر داشتم سرعتشون خوب بود ولی الان خیلیا میگن بده میخوام ببینم این مثلا بستگی به شهر داره چون من مثلا تو خود اصفهان نیستم یکی از شهرستان های اطراف هستم پس سرعتم فرق میکنه با جای دیگه؟
    بعد یه سوال دیگه اینکه سرویس های اسیتک چطوره ایا همون پارس انلاین بهتر هستش؟
    و سوال اخر اینکه منظور از ضریب اشتراک چیه که مثلا میگن ۱ به ۸ و اینا و ضریب اشتراک پارس انلاین خوبه؟

مرسی از همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نبود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •