سلام به همه دوستان
می خواستم بپرسم کسی تو این تاپیک از سرویس های توربو سه ماهه همارا تا به حال استفاده کرده سرعت دانلودش تو شبا چطوریه؟! اگه هر روز تو شبا بالای 50 سرعت میده من برم بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام به همه دوستان
می خواستم بپرسم کسی تو این تاپیک از سرویس های توربو سه ماهه همارا تا به حال استفاده کرده سرعت دانلودش تو شبا چطوریه؟! اگه هر روز تو شبا بالای 50 سرعت میده من برم بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
من تقریبا 9 ماهی است که از سرویس 1 مگابیت مکس نت استفاده میکنم...
به نظر من به صرفه ترین ترین ترین... قیمت تو ایران و همچنین بهترین کیفیت و کمترین قطعی رو در ایران داره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تستو الآن گرفتم که میتونین سرعت پینک و آپلودو خودتون مشاهده کنین.
در ضمن سرعت دانلودم روزانه 117 و شبانه 127 هستش و... (قیمت سه ماهه فقط 69000!)
از ساعت 2 شب تا 8 صبح که رایگانه 2.5 گیگ دانلود میکنم.
به همه پیشنهاد میکنم.
برای سرعت دانلود شبانه بالای 50 همین سرویس کلاسیک کامل جواب میده.چرا بیخودی 20 تومن بیشتر خرج میکنینسرعت دانلود روزانه هم دوبرابر شبانه و حدود 110 کیلوبایت هست.
ببخشید ها ولی فکر میکنم این سرویس 69 هزار تومانی شما تفاوت زیادی با سرویس 29.5 تومنی همارا سیستم نداره.من خودم روزها تا 115 دانلود میکنم.تنها تفاوتش سرعت دانلود شبانه هست که در همارا سرعت نصف میشه دوروبر 55 .اصلا ارزش نداره که برای دو برابر شدن سرعت دانلود شبانه بیش از دو برابر پول بیشتری خرج شه.با این 69 تومن میشه سرویس کلاسیک 6 ماهه خرید و 10 تومنم پس انداز کرد.
اینم اسپید تست من :
![]()
میبینم که ماکس نتم سرویس کلاس و توربو راه اندازی کرده.چه عجب ماکس نتم قیمتهاشو آورده پایین.همه چیزشم که عین همارا سیستم هست:اسمش،قیمتش ،سرعتش و حجمش
کسی از این سرویس ها استفاده میکنه ؟
سرعت دانلود روزانه و شبانه چنده ؟
منم پیشنهاد می کنم دوره ی بعد 128 سه ماهه 37 تومن 9 گیگ تمدید کن . همین سرویسی رو می ده که الان داری با قیمت کمتر و حجم بیشتر .
سلام
آقا کسی از حوالی آخر شهناز تا ابوریحان هست؟(مرکز مخابرات آزادی)از کدوم شرکت اکانت گرفته؟راضی هست؟
شما مطمئنی که آخر شهناز مرکز آزادی هست؟به نظرم که شهید قندی باشه (چون من خودنم تو مخابرات کار میکنیمالبته موقتی!!)شما برو کافوی نزدیک در خونتون رو نگاه کن ببین کجا رو نوشته؟(کافو=یه جعبه توسی رنگ کنار جوب آب)
اگر هم مرکز آزادی ،من بهت پیشنهاد میدم همارا بگیری چون نزدیک شهید قندی هستی و کلا سرعتت زیاد و پینگت کم میشه!
چون تمامی تجهیزات اصلی همارا تو شهید قندی نصب شده
مبین نت mb1 !!!!![]()
سرعت تو روز تا 100 مگ هم بره چه فایده داره ؟
مهم دانلود شبانه است
اینم تست 128 3 گیگ در ماه 16900 تومنی مینیمم نتیا همون مکس نت
سرعت روز و شب روی 115 یا 116 می چرخه![]()
خوبه
حداقل از مال همارا که بهتره
من بار قبل از هماار گرفتم :
128پ512
3 ماهه
5 گیگ که اولش اگه 5 گیگ هم بگیری 15 میاد روش
یعنی 128512 و سه ماه و ترافیک 10 گیگ مساوی : 44 تومن
پارس افلاین هم خوبه
منم حرف دوستمون را تائید میکنم
سرویسهای کلاسیک بالای 50 میدند
پس نیاز به توربو نیست
محدودیت حجمیشو نگفتی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)