سلام اون قانون برای دانشجوهای روزانه دانشگاه سراسری هستش نه برای بقیه(شبانه . غیر انتفاعی . پیام نور و ...)
سلام اون قانون برای دانشجوهای روزانه دانشگاه سراسری هستش نه برای بقیه(شبانه . غیر انتفاعی . پیام نور و ...)
سلام و خسته نباشید به دوستان پیام نور عزیز
امتحانات نزدیک هست و امیدوارم من و شما جبران ترم گذشته رو بکنیم . البته اونهایی که مثل من تنبلی کردن و نخوندن
امتحانای این ترم خوشبختانه هم تستی و هم تشریحی هستند .کامپیوتر - نرم افزار به جز اندیشه 2 که یکی از دوستان در چند پست قبل تر گفت که تو منابع هم میتونید ببینید
وقتی که انتخاب واحد میکنید میزنه کدوم درس خودخوان هست یا نیست . مبانی کامپیوتر این ترم خیلی با من لج افتاده استادش و از من میان ترم نگرفت . همون استاد ترم قبل بود . چون همزمان با درس تربیت بدنی 1 داشتم و استاد تربیت بدنی هم هر جلسه تست میگرفت نتونستم سر جلساتش حاضر بشم . کسی هم به من نگفت میخواد به این زودی میان ترم بگیره . 7 فصل رو سریع درس داد
استاد مبانی هم گفت من میان ترم گرفتم شما نبودی . من هم عمرا گردن کج کنم جلوی یه استاد زپرتی و اونم زن .
الان این ترم استاد برنامه نویسی پشرفته مون خدا شاهده دنیای علم هست . خیلی با سواد و با ابهت و لوتی
موفق باشید بچه ها![]()
ای بابا ... دوستان چرا جواب نمیدید ... برای شما گلستان کوفتی باز می شه ؟
فقط دوره های روزانه سراسری اگه قبول شدن این موضوع براشون هست .
آره باز میشه
ولی خبری از یک سری گزینه های قبلی نیست . مثلا بریم ببینیم میان ترممون چند دادن یا نه
فکر کنم باید بریم شهریه بریزیم بعدا . من هنوز نریختم . ان شاءاله فردا
راستی دوستان یک سوال : میگن موقع فارغ التحصیلی همه فیش های واریزی رو از ما میخوان . درسته ؟ من ترم اول بانک فیش 3 برگه نداشت و من هم یادم رفت کپی بگیرم اصلا
Last edited by nits; 25-05-2012 at 21:35.
دوستان سلام ، من یه ترم اولی دانشگاه فراگیر پیام نور رشته فناوری اطلاعاتم میخواستم ببینم این درس های زیر سوالاتشون چه طوری طراحی میشه ... تستی یا تشریحی ؟؟
ریاضی عمومی 1
مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی
زبان عمومی
اندیشه اسلامی 1
الان تا امتحانات 2 هفته وقته، میتونم این درسارو بخونم و اینکه چه قسماتها و فصلهایی مهمتره که تمرکزم رو اونا بذارم ...
لطفا کمکم کنید دوستان ....![]()
ریاضی و مبانی تستی تشریحی
فارسی و اندیشه تستی
نمیشه گفت ولی میتونی نمونه سوالاتش دانلود کنی یه نگاهی بندازی
همونطوری که دوستمون گفت باز میشه اما نیومدن منو کاربری ربطی به شهریه نداره چون من شهریه رو ریختم اما این مشکل رو دارم و منوها نمیاد .
در مورد فیش بله منم شنیدم اصل فیش ها برای تصفیه حساب لازم میشه همه رو نیگر داشتم اما شما نگران نباش اگر خواستن برو شعبه ای که واریز کردی اونا فیش ها رو نیگر میدارن البته من پیشنهاد میکنم همین فردا بری بگیری .بانکه دیگه یه هوووو....
اگر هم داشته باشه تو بایگانی هست . اونا هم میرن این همه راه رو برای یه فیش ؟؟؟
قطعا تو بایگانی هست بله میرن و ظرف 2یا3 دقیقه ای میدن تحویلتون که کپی بزنی .
دوست بزرگوار این کار رو خودم یک بار انجام دادم برای همین گفتم زودتر بره که نگن این فیش دم دست نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)