تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 540 از 1178 اولاول ... 404404905305365375385395405415425435445505906401040 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,391 به 5,400 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من عرض کردم در بازار ایران فروش دل بیشتره...شاید فروش جهانی دل کم باشه، ولی چیزی که ما داریم به عینه می بینیم اینه که حجم فروش دل در بازار ایران بیشتر از hp هست. کما این که همین داستان توی برند های موبایل هم هست
    فروش دل همیشه به خاطر مارکتینگ و ارزانی اش بیشتر بوده و دلیل دوم فروشش هم این هست چون کاربرای ما هیچ کدوم اهل تحقیق نیستند و به حرف فروشنده اعتماد می کنند ، فروشنده از خداش هست که به طرف دل بندازه تا بیشتر سود کنه

دلیل دیگر اینه که دل فروشش بیشتره چون قطعات و گارانتی و تعمیراتش ارزانتر و به مراتب ساده تر از اچ پی هست

شما اپتیک دل رو با 30 ت گیر میارید اما اپتیک اچ پی رو باد 80 تومن !

Hp وقتی سری dv رو عرضه کرد و خصوصا سری dv5 و dv4 ، توی صدر پرفروش ترین ها چه در ایران چه در جهان قرار گرفته و این نشونه پیشرفت اچ پی در بخش نوت بوک و تکنولوژی موبایله

داره خودمونی میشه orado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام منم میخوام یه لبتاب بگیرم اماموندم چی بگیرم کار اصلیم اتوکد با تری دی مکسه میخوام چیزی بگیرم که اذیتم نکنه از طرفی میخوام یه کارت تی وی هم روش بندازم مودم هم داشته باشه چه بهتر چه مارکی با چه مشخصاتی رو پیشنهاد میکنین

اگه میشه قیمتشم بگین الان چنده ؟چون من 1.5 بیشترندارم بااین قیمت میشه چیزدرس درمون گرفت .باتشکر
    من فکر می کنم می تونین هم از dell انتخب کنین... هم از HP... سایز LCD براتون چقدر مهمه؟ البته فکر کنم برای 3d سایز مانیتور زیر 15" یک کم کارتون رو سخت می کنه...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لپ تاپ تا قیمت 900 تومن برای کارهای نقشه کشی ووزن معقول که من هم جلسه میرم بخونه چیه؟ با نسخه های تازه کد هم کشش داشته باشه... اهل بازی هم نیستم... اگه دوربین داشته باشه ترجیح میدم.
    من فکر نمی کنم با این قیمت موردی باشه که دوربین داشته باشه. اگر می خواین وزن معقول داشته باشه (سبک باشه) باید برین سمت LCD های سایز پایین مثل 13" یا 14"... کشش نرم افزار های جدید AUTOCAD رو هم زیاد بزرگ نکنین. تمام لپ تاپ های موجود در بازار اتوکد رو ساپورت می کنن. مشکل اینجاست که یک مقدار بودجه تون کمه.و من فکر می کنم اگر برین سمت Acer یا مدل های قدیمی تر Dell
    مدل های Dell A860 یا Hp Compaq 6730s رو می تونین بررسی کنین

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

milky way جان هم تشکر میکنم
    ولی 1 سوال موند آیا ارزش داره من که میخواستم 500 تومان ایسر 4710 رو بخرم پولم رو بکنم 750 به خاطر کارت گرافیم و یکی از اون چند مدلی که گفتم رو بگیرم که سی پی یو amd داره با همون کارت گرافیکهایی که گفتم رو بگیرم من الان گیر همین سوالم
    در ضمن حداقل یکمم راجب مشخصات اون کارت گرافیک 700 و 8400 و1250 هم توضیح بدین
    در ضمن نگین چرا ایسر چون ترجیح میدم 1 نوت بوک معمولی خوب داشته باشم و وبقیه پولم رو صرف عوض کردن کامپیوترم کنم
    بهترین کار رو دارین انجام میدین!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید به شما.
    من از یه سیستم خونگی خوشم اومد با مشخصات زیر میخواستم ببینم لب تاپ تو این مایه ها پیدا میشه. اگه هست لطفا معرفی کنید و حدود قیمتش رو هم بگید.

cpu : intel Q9400-2666MHZ-6MB L2 CACHE
    m.b:asus P5QL PRO
    RAM:PATRIOT 4GIG 2x2 GIG 800
    POWER:GREEN 535W
    VGA:HIS HD4830 -512 یا مدل دیگه تو این ضمینه مثل geforce 8800
    HDD: WESTERN DIGITALL 250GIG یا sata2

کلا یه سیستم برای کارهای سنگین.
    اصلا میشه در حدود 1,5 همچین سیستمی رو خرید یا باید تا 2 میلیون روش فکر کنم.
    با تشکر از شما.
    راستی یه سیستم خونگی با این مشخصات بهتر بگیرم یا یه لب تاپ. ممنون میشم تو این ضمینه هم نظر بدید.
    بله... هم Dell Vostro 1310 هست. هم Dell vostro 1510 . که تا سقف 1.300-1.400 می تونی تهیشون کنی. تقریبا هم همون مشخصات که خواستین رو دارند.
    راجع به اون سوال سیستم خونگی خوب و لپ تاپ هم باید بگم که این سوالی است که همه یوزر ها که می خوان لپ تاپ بخرن و هزینه کنن باید براش جواب قانع کننده داشته باشن.

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بهترین کار رو دارین انجام میدین!
    ممنون که جواب دادی ولی جواب کامل سوال من نبود سوال من این بود که آیا ارزش داره به خاطر اون چند مدل کارت گرافیک اون یکی از اون چند مدل نوت بوک رو که از cpu 1.9 Turion X2 استفده میکنند رو بگیرم به جای acer 4710؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نقل قول:نوشته شده توسط yonas021
    سلام منم میخوام یه لبتاب بگیرم اماموندم چی بگیرم کار اصلیم اتوکد با تری دی مکسه میخوام چیزی بگیرم که اذیتم نکنه از طرفی میخوام یه کارت تی وی هم روش بندازم مودم هم داشته باشه چه بهتر چه مارکی با چه مشخصاتی رو پیشنهاد میکنین

اگه میشه قیمتشم بگین الان چنده ؟چون من 1.5 بیشترندارم بااین قیمت میشه چیزدرس درمون گرفت .باتشکر

من فکر می کنم می تونین هم از dell انتخب کنین... هم از hp... سایز lcd براتون چقدر مهمه؟ البته فکر کنم برای 3d سایز مانیتور زیر 15" یک کم کارتون رو سخت می کنه...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون که جواب دادی ولی جواب کامل سوال من نبود سوال من این بود که آیا ارزش داره به خاطر اون چند مدل کارت گرافیک اون یکی از اون چند مدل نوت بوک رو که از cpu 1.9 turion x2 استفده میکنند رو بگیرم به جای acer 4710؟
    من فکر کنم براتون چند روز پیش یک پیغام خصوصی فرستادم. شما چک کنین/

9. این کاربر از orado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دقیقا _امابرام زیاد مهم نیست اصل کیفیت جنس و قیمتشه نمیخوامدرکل اذیتم کنه ویا کم بیاره اگرممکنه قیمت ومدلشم بگین ممنون میشم
    من فکر می کنم، شما اگر Dell 1510 یا Dell 1310 بگیرین براتون مناسبه. بیشتر 1310 رو توصیه می کنم. چون کوچکتر و سبکتره... مشخصات Dell 1310 رو براتون گداشتم:
    Dell 1310
    CPU: Core2Duo 2.5 GHz
    Cache: 6Mb
    Ram: 4Gb
    Hard: 320 GB
    LCD: 13.3"
    VGA: Gforce 8400
    Feature: Wireless, Bluetooth, Webcam, Modem, 6Cell batteri
    به همراه کیف لپ تاپ با گارانتی یکساله زیگورات قیمت 1.320.000 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Iran,Karaj

پيش فرض

سلام دوستان...
    من hp dv4-1135 را با این قیمت توصیه می کنم... گرافیکش قوی تره...

Truly Yours...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •