بله دوست عزیز این از اون مشکلاتی هست که تو novin pendar پیش میاد .کاریش هم نمیشه کرد
![]()
بله دوست عزیز این از اون مشکلاتی هست که تو novin pendar پیش میاد .کاریش هم نمیشه کرد
![]()
شما چه نسخه اي رو پيشنهاد ميكنيد؟![]()
سلام دوستان و کاپیتانان
من نسخه نوین پندارو داشتم ولی لصلا راضی نبودم
الآن هم میخوام نسخه جدید سیمولاتور رو بخرم
البته منظورم از نسخه جدید نرم افزار با پک های یک و دو همچنین هوا پیماهای جدید هست
لطفا راهنمایی کنید چطور و از کجا میتونم تهیه کنم.
![]()
هر نسخه ای میخوای بخری بخر ولی نوین پندار نخر
اصلا به غیر از نسخه اصلی و نوین تو بازار نیست
میتونی بری از مجتمع پایتخت تو میرداماد بگیری
الان بهترین حالت اینه که نسخه ی معمولی این شبیه ساز رو بگیرین یا delux version . تو همین p30world هست و تو صفحه ی اول این انجمن توضیحات کامل داده شده . بعد پک accelerator رو روش نصب میکنید تا کامل بشه . بعد هر addon که خواستین میتونید نصب کنید.
سلام دوستان و کاپیتانان
من نسخه نوین پندارو داشتم ولی لصلا راضی نبودم
الآن هم میخوام نسخه جدید سیمولاتور رو بخرم
البته منظورم از نسخه جدید نرم افزار با پک های یک و دو همچنین هوا پیماهای جدید هست
لطفا راهنمایی کنید چطور و از کجا میتونم تهیه کنم.
برای خرید تو مشهد میدونم تو خیایان سعدی هست
سلامی گرم به خلبانان
دوستان من tu-154 رو از همین سایت برای fsx دانلود کردم اما وقتی اجرا میکنم ابزارهای PANEL به خوبی کار نمیکنن یعنی Dgree Altitude و Speed و Heading تصویرشون میاد اما Dgree Altitude اصلا به حالت اولیه برنمیگرده ، دیدید که وقتی هواپیما خاموش میشه dgree altitude بر عکس میشه توی tu-154 همین حالته با این تفاوت که در حال روشن و خاموش بودن همین طور ثابته(برعکس هستش) لطفا راهنماییم کنید
میشه لینک دانلود tu-154 رو یزارید . تستش میکنیم !
sسلام یه مشکل لطفا کمک کنید . ویندوزم ایکس پی سرویس پک سه هستش . بازی رو هم با موفقیت نصب کردم ولی اجرا نمیکنه و این ارور رو میده : the msxml4 sp2 component is not installed برای حل مشکل باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. از دوستان کسی می دونه از رو ناو uss nimitz با iris f14 چطور می شه تیک آف کرد... این سیستم پرتابش چطوری فعال می شه ؟
ممنون
سلام . تو صفحه ی اول , پست 3 این نرم افزار هست . (requirments)
البته داخل دی وی دی شبیه ساز باید باشه
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
اخرین بخش flight school1.6 درباره ی جنگنده هست و اونجا توضیح داده شده![]()
Last edited by amir_0098; 04-07-2011 at 13:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)