حذف شود...........
حذف شود...........
Last edited by wolfman_741; 14-08-2011 at 00:06.
یکی از کاراکترهای سیمز من پیر شد، مرد!!! کلی حالم گرفته شد
یه سوال
وقتی بچه بزرگ می شه، نمی تونه بره یه خونه دیگه زندگی کنه؟؟ اگه بعدا ازدواج کنه چی می شه؟؟
سلام بچه ها چون ديدم خيليا در مورد سيمس مديوال سوال كردن گفتم شايد اين بدردتون بخوره
وقتي در مديوا ميگه save has been disabled during the tutorial بايد بريد my document و بعد electeronic arts روي پوشه مديوال كليك كنيد و اين دو پارت رو از 1 به 0 تغيير بديد
enabletutorial=0
enableintrotutorial=0
منبع simsir يا بريد به لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورتون سیمز 3 اصلی هست که اساسا بدون کرک اینستال و اجرا میشه و اگه منظورتون پک Town of Life هست که همون طور که قبلا گفتم اصلا نصب نمیشه و اون پیغام رو میده![]()
منم باهات موافقم خیلی زود سیمس ها پیر میشن
ار ه میتونه خوب وقتی بچه بزرگ شد میتونه ازدواج کنه و با زنش بره داخل یه خونه دیگه
برای این کار هم باید روی موبایلت کلیک کنی Move رو بزنی همین یا از طریق Edit Town این کارو کنی
رمزی چیزی نیست برای ثابت کردن سن سیمسمون که دیگه پیر نشه !!
Last edited by camry; 14-08-2011 at 10:31.
بلاخره سیمز ما هم اومد پدرم در اومد تا تمامشو نصب کردم اخرین پکش همین The Sims 3 Town Life Stuff هست؟؟؟
اره این اخریش هست
یه پک دیگه ای هم قراره بیاد به اسم Sims Pets![]()
از تنظیمات بازی میتونید سن رو کم و زیاد کنید یا کلا روند افزایش سن رو متوقف کنید.
(اگه پک جنریشن رو نصب کرده باشید دیگه یه منو کامل به همین تغییر سن اختصاص داره)
از چه ورژنی میخواهیدتاون لایف رو نصب کنید؟قبل از نصب تاون لایف ورژن بازیتون چنده؟
آره آخرییشه فعلا.
من این پکو دارماز تنظیمات بازی میتونید سن رو کم و زیاد کنید یا کلا روند افزایش سن رو متوقف کنید.
(اگه پک جنریشن رو نصب کرده باشید دیگه یه منو کامل به همین تغییر سن اختصاص داره)
خوب چه جوری میشه به منم بگید ؟؟ از کجا برم؟؟ اسمش چیه؟
ممنون
چرا می تونه برو رو تلفن کسی که می خوای بزن MOVE یه جارو انتخاب کن وبرو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)